Namaste´

pühapäev, 10. märts 2013

Vabatahtlike 'kolm lainet' ja Uus Maa





Vabatahtlike 'kolm lainet' ja Uus Maa: kolm põlvkonda uusi hingi












Dolores Cannon

9.03.2013

Läbiviidud hüpnoosi-seansside käigus olen kogenud, et kui puhtad olendid, kes on tulnud otse Allikast, Jumala juurest, sinna tagasi lähevad, ei taha nad sealt enam lahkuda. Küsimuse peale, et kui neile seal väga meeldib, miks nad sealt siis ära tulid, vastavad nad üht ja sama: „Ma kuulsin kutset - Maa on hädas - kes on nõus minema ja aitama?“



Olles rääkinud paljude uute hingedega, on mulle selgitatud, et 'kolmel lainel' on topelt eesmärk: tõsta energiat Maal, et hoida ära katastroofe ja suurendada elanikkonna võnkesagedust, et nad saaksid tõusta Uue Maaga järgmisse dimensiooni. Ilma kogenud hüpnotisti oskusteta viia nad sügavasse transsi, ei meenuks neile nende missioon aidata vabatahtlikena teelahkmel olevat Maad.


'Kolme laine' tulijate aeg langeb umbes sellesse aega, mil mina hüpnotistina tegelesin sadade regressiooni-seanssidega. Laias laastus võib uute hingede kolm põlvkonda jagada nende praeguse vanuse järgi järgmiselt:


Kõige raskem oli kohanda eluga Maal esimese lainena saabunud, praeguseks peagi 50 – 70-aastaseks saavatel hingedel (beebi-buumi põlvkond). Neid kohutab meie maailma ohjeldamatu vägivald ja nad tahavad pöörduda „koju“ tagasi – teadmata üldsegi, kus see asub. Tugevad emotsioonid nagu viha ja vihkamine häirivad neid tugevalt. Mõned hakkasid hetkeolukorrale vastu ja et pääseda Maal valitsevast kaosest, sooritasid isegi enesetapu. Nemad rajasid teed teise ja kolmanda laine vabatahtlikele.

Teise lainena saabujad on peagi 30 – 40-aastased. Nende üleminek ellu Maal toimus palju kergemini, kui esimesel lainel. Teise laine tulijad üritavad töötada kaadri taga, sageli omaette, luues vähe karmat või üldsegi mitte. Minu kui hüpnoosipraktiku seanssidest nähtub, et nad on kui antennid, mis alateadlikult kanaldavad energiat Maale. Neil ei ole vaja midagi teha, neil on vaja lihtsalt olla. Nende energia mõjutab igaüht, kellega nad kontakti astuvad. Paradoks on selles, et nad tulid energiat jagama, kuid neile ei meeldi olla inimeste keskel.

Paljud esimese ja teise laine hinged aduvad alateadlikult, et laste omamine loob karmat. Paljud neist ei abiellugi, kui ei õnnestu kohata teist sugulashinge. Nad lihtsalt tahavad teha oma töö ja minna koju tagasi.


Kolmas laine on praeguseks teismeikka jõudnud eriliste uute laste grupp. Neil edasijõudnud lastel on juba kaasas täiustatud DNA, harmoonias Uue Maa võnkesagedusega. Huvi hoidmiseks vajavad need lapsed väljakutseid, mitte ravimeid neile väärdiagnoosina pandud haigusele (ADHD - hüperaktiivsus/tähelepanu puudumine). Nemad on uus „maailma lootus“.

Dolores Cannon
Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar