Namaste´

laupäev, 9. märts 2013

Mis on surmakood?




Mis on surmakood?

VASTUS: Surmakood on „uskumus“, et me peame surema, selleks et ühenduda Jumalaga, et meil oleks puhas, takistamatu voog Kõige Olemasoleva Loojaga. See uskumus eraldatusest blokeeris meid ja tõmbas meie Vaimse Mina (meie olemuse osa, mis on alati Allikaga ühenduses ja asub meie olemuses kõrgema sagedusega dimensioonis) alla füüsilisse olemusse.



Need meie uskumustest põhjustatud blokeeringud, on limiteerinud meie elujõu energiaid/vaimseid energiaid, mis on takistanud meil saavutamast avardunud teadvust ja teadlikkust selle kohta, kes me tõeliselt oleme, ja see on viinud meid igavesse taaskehatumiste tsüklisse.



Ka eluenergia puudus viib lõpuks füüsilise keha mandumiseni. Nüüd oleme liikumas ajajärku, kus me pöördume oma tõe juurde tagasi ja meile tagastatakse meie algne 12-keermeline DNA,  (need deaktiveeriti inimese teadvuslanguse käigus), mis taaselustab meie kehad.


Läbi meie otseühenduse armastava Allikaga elavad meie kehad niikaua, kuni meie seda tahame ja tunneme. Surm saab olema meie valik siis, kui otsustame uuel kujul uut vormi kogeda. Üheks selliseks kohaks maa sisemuses, Sise-Maal on Shamballa, kus praegu niimoodi elatakse. Need olendid on elanud Atlantise ja Lemuuria langusaegadest saadik.

Sabrina





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar