Namaste´

neljapäev, 28. märts 2013

Inimkonna suunamuutus





Ute Posegga-Rudel
23.märts 2013

Armsad sõbrad!

Mina (Kes On Ehe ja Puhas Olend) kristallisatsioon inimkonna uues valgusmaatriksis, mis garanteerib ülestõusmise, on lõpule viidud.

Mida see tähendab? Olemise Tunne, ehe Mina Olen Kohalolek, Südame Püha Kamber, on nüüd käegakatsutav reaalsus, mis on siirdatud inimkonna kollektiivsesse teadvusse.

Individuaalselt (ja ikka veel magavatel massidel) on nüüd aja küsimus, et lubada Jumalikul Kohalolekul esile tulla, saada teadvustatud igas ainsamas inimolendis. Ta on seal reaalselt ootamas, et igaüks meist võtaks omaks Tema Lõpmatu Hiilguse Õnnelik-olemise, mida ei mõjuta ei sündmused, omamised ja mitte-omamised ega kehal-meelel põhinevad kogemused.



Ta ON mõjutamatu, kuna on puhas Lõpmatu Olemise seisund, mis ületab kõik lühiaegsed ja seetõttu piiratud ja tingimusi esitavad ilmingud. Ta on Allika-Ookean, Mida me kõik jagame ja mis oma sisimas ühendab meid lahutamatuks Üksolemiseks ja Kiirgavaks Armastuseks. See On Alguspunkt, millest Me Igaüks tulime ja meie mälestus Temast on nüüd koitmas inimkonna Üksolemise Kehas.

Meile tagastati meie kunagi kaotatud mõõtmatu Valguse ja Jumaliku Teadvuse õnnistus, mis laskub Jumaliku Eksistentsi Südamest, ja purskudes läbi unustuseloori, tõstis see meie maailma võnkesagedust ja eemaldas paljud meie Armastatud Planeet Maa pinnal ja tema ümber olnud pimedusekihid.



Meil on võimalik avastada oma Olemus, mis on nüüd igaühele kättesaadav, kui kasvõi mõneks tunniks astume välja oma igapäevasest tegemise-tahtmise-pürgimise - planeerimise võiduajamis-rattast ja siirdume rahupaika.

Paljudel juhtudel on meie käitumismuster ikka veel seotud vana maailma-struktuuriga, milles me kujutleme end eraldiasuvate olenditena, tegutsemas eraldiseisvate eesmärkide nimel. Olles ühe jalaga alateadlikult vanas, hoiame endiselt kinni vanadest põhimõtetest, samas teise jalaga juba võidukalt Uue Maailma kõrges sageduses seistes.

Paljud püüavad siseneda Uude Maailma jätkates vanal moel ja üritades lisada uusi tükke ja tükikesi. Kuid Valgusesse sisenedes ei saa me võtta endaga kaasa illusioone piiratud eneseteadvusest, sest Valgus mis paistab pimedusse, lahustab pimeduse.

Selleks, et vabastada oma jalg vanast pinnasest, peame kõigepealt väljuma mõlema maailma, nii vana KUI uue piirest, et meenutada, kust me tulime ja Kes me oleme! Et kogeda seda Üks Olemist, mis ületab mõlemad maailmad!



Jumaliku Teadvuse tõstekang on see, mis annab võimaluse uueks alguseks, kui astume tagasi vanalt suunalt. See on koordinaatpunkt, millelt valida ükskõik, milline soovitud suund. See on Nullpunkt, Tühjus, mis sisaldab kõiki võimalusi ja tühjus, mis tõmbub tagasi Iseendasse ja neelab oma aja ära elanud maailmad.

Meie uue tulemisega, kui alustame puhtalt lehelt, olles avastanud oma Enda Tõe ja lubades Sellel nähtavale tulla just sellisena nagu ta on, näitavad meie tahtmised ja tegemised täiesti uut kvaliteeti: nad liuglevad nagu lained meie Olemuse Lõpmatus Vaikuses, kerkides ja lahustudes valgus- ja energiatantsuna Selles Ookeanis, meie uues ja ülestõusnud kehas-meeles, loomisjõu pühas sõidukis.



Armsad sõbrad, me oleme selle Ilmutuse äärel, kus inimkond kui tervik muudab oma suunda, et alustada täiesti uut Jumalikku Seiklust. Lõpuks on unustatud kõik illusioonid ja eraldatus, mis ei võimalda Lõpmatuse Kohalolekut.

Nüüdsest algab meie tegelik teekond! Ta saab meie jaoks alata, kui laseme lahti oma vana ja väära enesemääratluse ja lubame end tõmmata tagasi meie Üksolemise Loomulikku Jumalikku seisundisse ja Olemisse, taassündida Ühena, kes me tegelikult oleme.

See ei nõua muud, kui vaid meie võlts-identiteeti kooshoidva, stressi põhjustanud märguande tühistamist.


Armastus ja rõõm teatavasti purustavad vangistuse ahelad!

Armastust ja Õnnistust!

Ute Posegga-Rudel

Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar