Namaste´

kolmapäev, 20. märts 2013

Armastuse taaskehtestamine






Kevadine pööripäev 2013 : Armastuse taaskehtestamine





Meredith Murphy
14.03.2013

Kevadise pööripäeva ootuses hakkavad teie energiad kiiremini liikuma. Seda põhjustavad uute lootuste ja entusiasmi meeleolud, te tunnetate suuremat rõõmuvõimalust.

Meie, Valgus-Nõukogu koos teie Tähe- ja Ingelliku perekonnaga, oleme juba kaua ette kujutanud hetke, mil Maa-sfäär vabastab 3D energiad ja algab vaba taevase voo pidulik vastuvõtmine.

Püsivad peenenergiad annavad kinnitust selle kohta, et Uus Reaalsus on kohal.

Teie enda energiad annavad teile kindlat kinnitust, et võite tõsiselt uskuda seda, mis toimub. Uus paradigma on kohal. Käimas on vanade aluspõhimõtete vabastamine, neid hoiab jõus ja võimendab inimtähelepanu koondumine neile ja seetõttu on nad nüüd mõnda aega uue reaalsuse sfääris, kuid pööripäeval hakkab see energia märgatavalt vähenema, kuna Uus Reaalsus kinnitab end füüsiliselt ja toob Maa sfääris esile rohkem valgust.

Uues tasakaalu-harmoonias energiad, mis sel ajal Maale saabuvad, suunavad uut valgust ja armastust teie maailma ja süütavad teis taas eneseusu oma tõelisest olemusest. Igaüks, kes on võimeline täisteadvusel seda resonantsi vastu võtma, kogeb sügavat kooskõla ja omaenda Kosmilise Terviklikkuse taastamist.


Usaldage ennast ja astuge täiuslikku koostöösse nende peenenergiatega.

Usaldage omaenda sisemise teadmise ülimat juhatust ja looge usalduslik vahekord, mis väestab teie kõige täiuslikumat selgust ja arusaadavat eneseväljendust.



Valgus, kes sina oled, on kestev, lõputu terviklikkus ja harmoonia, igavikuline, ääretu Kõige Mis Olemas On avardumine ja just see valgus võtab nüüd olulisema koha sinu kehas. Need, kes suudavad seda olemise seisundit säilitada, selle energiaga resoneeruda, ei pöördu enam kunagi tagasi teie väge-neelavale 3D tasandile.


Uues terviklikkust kehastavas seisundis, hakkab sinu olemus kehale üle kandma sinu igavikulist olemust - armastust, ja järkjärgult hakkab keha seda väljendama. Selline on sinu Maapealse kulgemise protsess - ümber teha/ taasluua oma keha. Need, kes on suutelised püsima uues harmoonia-taakaalus, mis end Maapealses füüsilises maailmas kinnitama hakkab, elu avardumises, mis voolab sinusse sinu enda sisetasandilt, avastavad olemise helenduse ja kerguse, mis füüsilises elus sügavalt juurduma hakkab, ning kui sa suudad ja lubad oma mõtteviisil avaneda selle võimalikkusele ja sellega kaasnevale müstikale, ootamata lähemaid üksikasju, vaid avanedes uudsusele, mis täiuslikus harmoonias ja rõõmus muudab kogu sinu kogemuse, annad sa väge omaenda valgusele ja armastusele, kes sina oled.


Sina oled terviklik, sina oled Jumalik, sina oled täiesti vaba.

Oskuslik kaasalöömine praeguses ajas sõltub sinu energiatasemest ja sellest, kuidas sa suhtud oma kehasse. Tunnistades oma ülimat õigust luua ja anda selleks võimalus ja elada üksmeeles Looja Loominguga, elad sa järjest vahetumas teadmises, et sina oled ARMASTUS, ühendatud ja terviklik.


Sul ei ole elule ettekirjutusi, mitte midagi, mida sa pead tegema, on ainult ääretu soov leida viise, kuidas väljendada ja olla oma algne SINA. See on elu ja rõõmu ja heaolu suurepärane ressurss. Jagatud kogemus on viis, kuidas Uues Reaalsuses neid olemisviise üksteisega jagada. Omandades vilumuse, kuidas lubada endal olla sina ise, leiad uusi tutvusi, kelle otsekohe ära tunned, sest olete tegelikult tuttavad väljapool seda aega ja ruumi. Sellises taasühinemises, mis saavad võimalikuks tänu kordumatutele, sinu ilu ja valgust meeldetuletavatele sisemistele reisidele, leiad sa hämmastavaid võimalusi koostöö laiendamiseks ja jagamiseks, mis on tähendusrikkad õnne loojad ja energiageneraatorid loomistegevusele. Osalemine üksteise unistustes, püüdlustes ja iga oma täiusliku inspireeritud idee ja ideaali avaldumise pühitsemine, annab vägeva võimaluse teha koostööd ja koos luua, ja on ka tohutuks õnne ja rõõmu allikaks.


Uus kingitus - sina, sinu suhete uus tasand ja oma hingeosadega taasühinemine.

Avaneb täiuslik võimalus taasühenduda omaenda hingeosadega, mis annab sulle imelise kerguse ja kergenduse olla lõpuks iseendana koos, teades, et oled armastus, vaba seda täielikus ühtsuses ja rahus väljendama. Sisemine harmoonia, mille loob oma Tõelise Olemuse kehastamine, saab olema aukartust äratav, kui lubad endal elada ehedal ja sulle omasel moel. Sinu vajadus võistelda, võrrelda, kellegi meele järele olla, heastada, saada päästetud - kaovad kõik, kui lood tõelise usalduse ja armastuse oma inim-SINAGA. Ja olles taas koos, valitseb pimestav ilu, imeline rahu ja õnn, mängulisus ja ülevoolav huumor ja rõõm, mis kõik toetab füüsilise heaolu imelist seisundit.


Armsad valgus- ja armastusolendid, saabumas on teie elu taassünd.
Teie missioon on teostunud ja nüüd tuleb täiel rinnal rõõmu nautida.
Me tervitame teid kui Üht Olendit, kes ühinenud taotluses on rõõmsalt osalemas pühitsemispidustustel.


Meie oleme Valgus-Nõukogu.



Meredith Murphy
Tõlkis Ilme


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar