Namaste´

laupäev, 2. märts 2013

Uus tonaalsus




Sinu uus tonaalsus





Meredith Murphy
Sõnum peaingel Miikaelilt
20.02.2013

Sinu südames helisevad nüüd hoopis sügavamad toonid. See on sinu resonants Uue Maaga. Ta saadab sind päevaringselt andes sulle märku uutest väljavaadetest, millele joonduda, mis küll hetkel vaevu hoomatavad, ometigi täiesti reaalsed ja mis selgemalt tuntavad pärast nihke läbimist.


See uus põhisagedus kasvab järelkajana - ta levib ja veab oma harmoonia-suundumusega kaasa kogu elu Maa peal. See peegeldub vastu olemise uutes põhimõtetes, inspiratsiooni ja liikumapaneva jõuna igas eluvormis. See innustab uusi taimi ja eluvorme evolutsiooniteele astuma. Esile kerkivad inimkonna uued olemisviisid ja koostöö kogu elavaga planeedil ja väljapool teda.


Mu armsad, on väga võimas aeg. Oma tee leidmisel aitab sind sinu sisemine teadmine ja uus põhisagedus võimendab seda veelgi. Uue Reaalsuse juhttoonil on imeilus omadus – tema võnkesagedus loob sinus enam ruumi, mis võimaldab sul kanda oma energiaväljas proportsionaalselt järjest suuremat osa Ühisväljast. Ta muudab su intuitsiooni ja sisemised teadmised tugevamaks ja selgemaks ning võimaldab neil sinu teadlikkuses enam esile tulla. Sa leiad, et olemise uue juhttooni tulemusena avab elu end nii sulle kui kõigile teistele üsna oluliselt, mis ongi Uus Maa.


Olles osake Uuest Maast, kannad sa seda uut tooni oma energiastruktuuris ja see vormib ka sinu sisemist struktuuri. Sa saavutad järjest tugevama ühenduse Maaga. Sa huvitud järjest enam oma Maapealsest elust. Oma üllatuseks leiad end vähem huvi tundvat taevaste ja spirituaalsete asjade vastu. Palun luba endal nüüd selle peale muiata, sa ju tead, et energeetiliselt sa avaned, saavutades suurema valgusvälja - see on avardumine, mitte sinu tõelise jumaliku loomuse kahanemine.


Kõiges elavas toimub avardumine omaenda teadvusevoolus endale omasel viisil. Maa peal oled sa uuesti õppimas seda, miks arvasid, et tore oleks siin mängida ja taaskohata oma kunagisi vanu unistusi ja soove. Me loodame, et leiate mooduseid, kuidas neid nüüd uuel pilgul vaadata. Teie vana lähenemisviis on väga väsinud. Viis, kuidas teie vaatate, loob palju valu. Leidke endale uus vaatenurk. Paluge, et teie nägemine saaks Uue Reaalsuse vundamentaaltooni poolt uueks loodud. Laske Uue Maa teistel tsivilisatsioonidel ja kultuuridel, Shamballa ja Telose varjatud kultuuridel, teid uue nägemise loomisel toetada.


Nägemise ehk siis tajumise kaudu te võtate omaks armastuse, mis on kõikjal - hoidke tähelepanu oma silmadel.

Me armastame teid.
Mina olen Nehru Shamballast,


täna siin koos Peaingel Miikaeli ja Valgus-Nõukoguga.

Rõõm oli teiega kohtuda.



Tõlkis Ilme






El Morya:

Kutsun teid kõiki veel kord: tulge öösel, uneajal eeterkehas Shasta mäele, et osaleda meie öistel koolitustel, kus keskendume teie teadvuse ettevalmistamisele Suureks Nihkeks. Shasta mäe Valguse Vennaskond ja ka Lemuuria Valguse Vennaskond ning paljud teised valgusolendid on nüüd ühendanud oma jõud, et abistada inimkonda ülestõusmisprotsessis....“

A.L.Jones „Telos“ I raamat „Uue Lemuuria ilmutused“

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar