Namaste´

laupäev, 23. märts 2013

Sina oled Jumala Sõna




Peaingel Uriel: Sina oled Jumala sõna






Jennifer Hoffman
Sõnum peaingel Urielilt
18.03.2013

Sina oled inimesena kehastunud Jumala sõna, Jumaliku Valguse väljendus ja tingimusteta armastus. Sinu missioon, milleks oled käesolevas ja oma kõikides eludes kohustunud, ei tähenda Jumala sõna pimesi järgimist, teha nagu kästud, järgida rada, mis sinu jaoks või sinu eest on loodud. Sinu missiooniks on olla Jumala Sõna, kui eriline ja ainukordne Jumala ehk Allika väljendus inimvormis.


See Sõna on kordumatu ühendus Allikaväega, selle Sõna kaudu sa lood Taeva Maa peale ja tood maailmale oma kingitused. Sina, kui Jumala Sõna, kehastad ainukordset Valgust maailmas. Mis sõna sa soovid olla ja kuidas sa soovid seda kehastada? Valik on sinu. See sõna annab sulle väe ja see, kuidas valid teda kehastada ja kasutada, annab sulle juurdepääsu tema väele.


Sinu inimkohalolek on vaimu sõidukiks, Valgusenergia ja Tõe reservuaariks, mida maailm vajab, et tõusta inimpiirest väljapoole ja võtta vastu oma Jumalikkus. See ei ole kirjas Jumala Sõnana, mida kogu inimkond peaks järgima, see luuakse läbi igaühe individuaalse Valguse, kes te kõik Jumala Sõnana olete, Igaüks kui Valguse Jumalik saadik toomas maailmale Jumalikku Valgust ja Tõde.


Ilma sinuta ei ole vaimul juurdepääsu materiaalsele maailmale; ilma vaimuta oled sa ego poolt juhitud, ilma juhatuse või juuurdepääsuta Jumalikule eesmärgile. Jumala Sõnana sa kehastad vaimu, annad talle eesmärgi, keskendud sellele ja väljendad teda. Jumala Sõnana oled nagu tegutsev Allikas.


Selle sõna valik on sinu - sa võid kehastada ükskõik, millist Allika-energia aspekti – rõõm, armastus, küllus on vaid mõned valikuvõimalused. Tea, et Allikas ei otsusta, seega on see Sõna juba olemas neis, kes õpetavad läbi hirmu ja eraldatuse. Missiooni eesmärgiks on taasühendumine ja ülestõusmine ja see saavutatakse väga erinevatel viisidel.

Et olla Jumala Sõna, tähendab tunda ennast Jumalikuna, valmis oma elu, oma valikute ja eesmärkide kaudu väljendama maailmale oma jumalikkust. See ei eelda, et sa oleksid kiiduväärt või 'püha', see eeldab, et tunnistaksid ennast kui tervikut, kes kehastab oma inimloomust ja jumalikkust koostoimivas partnerluses, mis võimaldab kõige kõrgemal tasandil väljendada sinu ühendust Allikaga ja sinu tahet olla Jumala energia ja Valguse kandjaks.


Vali see sõna, mille energiat soovid kanda ja maailmale jagada ning võta omaks see energia. Muuda oma valikut, kui tunned innustust täita veelgi täiuslikumalt oma eesmärki, olla kooslooja oma Jumala-ühendusega. Universumi lõpmatuses ja külluslikkuses on lõputud ja külluslikud võimalused õppida, tervendada, transformeerida, üles tõusta ja olles võtnud need oma isikliku teekonna eesmärkideks, lood sa seda ka maailmale. Sinu võimed väljendada Allika energiat on piiramatud ja andes endast parima, et Jumaliku inimolendina väljendada kõige vägevamat ja kõrgeimat Allika sõidukit, oled sa kõrgeim ja vägevaim Jumala sõna väljendus.



Tõlkis Ilme

1 kommentaar: