Namaste´

neljapäev, 14. märts 2013

Püha Ruum




Elamine pühas ruumis: Uus Reaalsus – täheseemned ja tähetantsijad






Celia Fenn
Peaingel Miikaeli sõnum
4. märts 2013
Armas Valguse perekond, need kes teavad, et oleme Uues Reaalsuses ja Uues Ruumis, töötavad selle nimel, et uute energiatega kohaneda. 2012.a. portaalist läbimineku järel olete nii öelda 'teisel pool' alles 'otsimas toetuspinda'. Mõnele on see olnud ebastabiilsuse periood, kus isegi tühised küsimused on tundunud võimenduvat, kuna te alles otsite oma emotsionaalset ja füüsilist tasakaalu uues reaalsuses.
Tõepoolest, mu armsad, uues 5D reaalsuses tundub nagu oleks vana reaalsuse 'filtrid' või 'loorid' ära võetud, kõik on palju intensiivsem ja toimub silmapilkselt ja nõuab kohest valikute ja otsuste tegemist. Enam ei saa 'lükata edasi' lahendamata emotsionaalseid probleeme, kõik nõuab täielikku keskendumist praegusesse hetke. Ei ole võimalik elada minevikus või tulevikus, tuleb elada praeguses hetkes ja panna tähele, mis esile kerkib, mis vajab käsitlemist ja milliseid valikuid selles aeg-ruumi kulgemises teha.

Mu armsad, hakates harjuma uue intensiivse Jumaliku Valguse vooga, õpite hoidma tasakaalu ja uues reaalsuses jõudsalt edasi liikuma. 5D reaalsuses on kõige tähtsam meeles pidada, et see on vastastikuse ühendatuse ja ühtsuse reaalsus, kus kõik on omavahel ühenduses. Sa elad väljaspool duaalsust ja vana kompetentsi raamistikku, kus kõike võis arvustada ja lahterdada. Uues reaalsuses sa hakkad tunnetama, et kõik on püha, sest kõik on Jumala Valguse väljendus ühel või teisel moel!

Maa on püha ... Sina oled püha ja sinu elu on püha. Sa elad pühas ruumis ja sa hingad püha energiat!

Armas Valguspere, vaadates enda ümber, ei pruugi see teile niimoodi paista, sest te näete ilmselget tunnistust vastupidisest. Kuid palun lubage endal hetkeks tajuda, et kõik mis eksisteerib, väljendab Jumalikku Loomise tarkust, et kõik toimib Jumaliku korra järgi ja on olulise tähendusega.

Vanas reaalsuses oli lihtne jagada kõike valguseks ja pimeduseks, heaks ja halvaks, kuid asju selliselt jaotades te tekitasite vajaduse nende mõlema eksisteerimiseks. Sel hetkel, kui lõite 'pimeduse', lõite te vajaduse selle energia järele ja nõnda ta ilmuski. Hetkel, mil lasete vabaks duaalsusemustrid, lasete vabaks ka vajaduse valgus- ja pimedusemängude järele ja olete valmis tajuma, et kõik eksisteerib Pühas Ruumis.
Sisenemine Pühasse Ruumi

Armas Valguspere, astudes välja duaalsusest ja ühendudes täielikult oma Kõrgema Mina ja Hingega ja sisenedes Kõrgemasse Teadvusesse – teie nimetate seda protsessi Ülestõusmiseks – , jõuategi Pühasse Ruumi.


Püha Ruum ei ole midagi, mida otsida väljapoolt ennast, sest uus reaalsus eksisteerib eelkõige sinus endas. Sa pead kõigepealt leidma selle püha ruumi oma südames ja alles siis oled sa võimeline looma seda välises maailmas. Jah, tõepoolest sa mitte ei otsi teda, vaid lood või jäädvustad ta siia Maailma, sest teist saavad Valguskoodide edastajad Püha Ruumi jaoks. Ja te mõistate, et Püha Ruum on lihtsalt koht, kus elab Jumalik Valgus, Igavene Armastus ja Kaastunne.


Mu armsad, minge omaenda Pühasse Südamesse ja leidke Jumaliku Armastuse Leek, Jumaliku Tule Leek, mis teis igaühes elab. Just sealt leiate oma Tõelise Mina ja Püha Ruumi. Kui soovite, võite luua oma südameruumis kristalltempli, et olla omaenda Püha Ruumi, oma sisemise Valguse ja Harmoonia Pühakoja esindaja.


Puhates selles ruumis, tunned sa ühendust Jumaliku Armastuse Sisemise Leegiga ja tõmmates seda leeki oma Valguskehasse, võid avardada seda Valgust väljapoole. Siis saad sa luua Püha Ruumi - jäädvustada Jumaliku Valguse ja Armastuse energia oma ümbrusesse. Sinust saab Elav ja Hingav Püha Ruumi energia ja kuhuiganes sa lähed, seal aktiveerid sa püha ruumi - oma kodu, oma töö, oma kogukonna ja linna, Maa enda, kogu püha ruumi, sest SINA oled Püha Ruum ja see energia sinus resoneerub ja kõneleb Kogu Loominguga.


Mu armsad, tundes seda energiat ja seda järelkaja, tunned sa sügava rõõmu energiat, mis kuulub Püha-Ruumi-energia edastajaks olemise juurde. Püha Ruum asub teisel pool valgust ja pimedust. Ja sa austad Püha ruumi endas ja teistes!


Mu armsad, kui te hakkate tunnetama seda energiat läbi eeskõndijate ja teerajajate, puhkeb Maa tõepoolest transformatsiooni-õide. Kuid, seni kuni paljud on alles kinni duaalsuse lõksus ja nende peamiseks vaimseks tegevuseks on püüd tõrjuda tagasi „pimedust“, ei ole neil ruumi, et tõusta Kõrgemasse Teadvusesse ja avarduda Pühasse Ruumi ning luua ise seda püha ruumi, kuni kogu Maa muutub Pühaks Ruumiks, milleks ta oli mõeldud saama.


Mu armsad, Maa ei ole loodud „vanglaks“ või „kooliks“, kus te pagenduses oleksite ja kus teil tuleb „õppida“, kuni põgenema saate ja koju jõuate. Maa on hinnaline pärl, mis loodi olema Ühiseks Projektiks ja Kunstiteoseks Loojatele ja Kunstnikele, kes töötavad koos Vaimuga. Privileeg olla Maa peal ja võtta osa Evolutsioonitantsust selles Pühas Ruumis on Suur Õnnistus. Ainult siis, kui äratate omaenda sisemise Püha Ruumi ja oma Armastuse Jumaliku Leegi, alles siis saate tegelikult näha seda Püha Ruumi – Maad.


Täheseemned ja tähetantsijad ... evolutsioon ja nihe ...

Armas Valguse perekond, liikudes uude reaalsusesse ja kõrgemasse teadvusesse, saades täiuslikuks inim-ingliks, hakkate ka eluenergiat teisiti tundma ja kogema.


Viimaste aastate ärkamisega seoses on hakanud teile meenuma, et te olite „täheseemned“ või nagu meie armastame öelda - „tähelapsed“. Te tulite tähtedelt ja olete siin, Maa peal kindla eesmärgiga, teie nimetate seda „missiooniks“. Teile pakub rõõmu püüda meenutada, milliselt tähesüsteemilt te tulite ja mis on teie kodutäht.

Ütleme teile, et enne kui teie koduks sai mõni tähesüsteem, olite te lihtsalt tähetantsija.

Mida see tähendab? See tähendab, et te olite Puhas Energia ja Valgus, Puhas Teadvus ja te tantsisite kosmoses Loomise muusika järgi. Te olite osake Loomingu suurest tantsust ja lihtsalt hõljusite Loomise muusikas. Te olite Jumaliku Valguse Kanal ja Jumaliku Valguse kandja.


Mu armsad, enne kui teile anti „missioon“, oli teie eesmärgiks lihtsalt väljendada Jumalikku Valgust ja tantsida Loomise muusika järgi. 


Seda võib ka teisti selgitada ... sisenedes Tähetantsija energiasse, väljendate Jumala naisenergia aspekti või Jumalikkust. Tähetantsija liugleb Valgusel, võttes lihtsalt vastu Valguse ja muusika impulsse ja tantsib või laseb läbi enda valgusel tantsida. Täheseeme aga, olles keskendunud kindlale „missioonile“ ja sellega seotud kohustustele, väljendab Jumalikku meesaspekti vajadusega aktiivselt luua ja teostuda materiaalses maailmas.


Loomulikult ei ole nad eraldi, vaid ühinevad ilusas kosmilises kaksikleegi tantsus, kus tähetantsija liugleb kosmilise valguse energias ja väljendab seda oma Elutöös ja missioonis Täheseemnena. Need kaks energiat saavad kokku ja väljendavad Jumaliku Valguse yin'i ja yang'i energiaid.


Mu armsad, selles uues reaalsuses hakkab esile tulema teie „kosmiline identiteet“, kus tähetantsija ja täheseemne energiad üheks segunevad, väljendama ennast läbi SINU ja sinu füüsilise sõiduki selles Pühas Ruumis nimega Maa. Te õpite, kuidas voolata üheskoos Valguse ja Armastusega ja kuidas olla aktiivne ja vastutusvõimeline osaline Loomises ja Püha Ruumi kaudu uue reaalsuse manifesteerimises.
Me soovime teile palju rõõmu selles elutantsus!



Celia Fenn and Starchild Global
Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar