Namaste´

kolmapäev, 13. märts 2013

Külluse loomine





Külluse loomine läbi südametšakra

Küllusest on kirjutatud palju raamatuid – enamus neist keskendub üksnes materiaalsele jõukusele. Materiaalses külluses ei ole midagi halba, raha on üks neid asju, milles me peame siin Maa peal elades meisterlikkuse saavutama. See kuulub meie programmi juurde, ja raha vajame ka igapäevaseks toimetulekuks. 


Aga tihtilugu jätab meie küllastamatu egoistlik soov raha, varanduse ja omandi järele varju meie hinge soovi vaimseks külluseks. Paljud meist on enamasti unustanud, et tegelik küllus tuleb läbi südametšakra, südameleegi avardumise kaudu, meie auravälja avardumise teel. Küsimus on võnkesageduses, sest et meie auraväli tõmbab meieni kõik, mis see ka poleks. Kui ta on tulvil arvustamist, kriitikat, ebakindlust ja hirmu, toob ta seda veelgi enam meie ellu. Meie südametšakra võimendab kõike, mida sinna asetame ja saadab energialained meie olemuse keskmest universaalsesse energiavälja. Kui need lained kannavad meie hirme, tõmbub energiaväli koomale ja meie võnkesagedus ei suuda headust meie ellu tõmmata. Kui hirm, negatiivsed mõtted ja moondunud energiad meie ruumist lahkuvad, avardub meie energiaväli üha enam, avardades sellega meie manifesteerimis-maailma.




Südametšakra tõmbab ligi vaimset küllust, mitte egoistlikku küllust. Vaimne küllus toob selle, mida me oma kõrgeimaks hüvanguks vajame ja mis on kooskõlas meie hinge eesmärgiga. Egoistliku küllusega kaasnevad raskused, stress, mure, ületöötamine, tervisehädad, elitaarsus ja tõepoolest .... mõnel juhul ka palju raha. Kuid egol põhinev küllus ei too kunagi õnne ja hinge rahulolu. Hing jääb väära taasloomistsükli tõttu üha enam nälga.


Niisiis, kui me soovime tuua kõrgemad hüved oma ellu, peame võtma aega meditatsiooniks ja avardama oma südant. Avardades oma südant, me avardame oma teadvust, mis süvendab ühendust Hingega ja Kõrgema Minaga. Elades oma olemuse kõrgeima orientatsiooni järgi, oleme alati õigel rajal ja loome kogu vajamineva jumalikus joondatuses, rõõmus ja õnnes.


Sabrina Reber
Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar