Namaste´

teisipäev, 19. märts 2013

Kevadine pööripäev 2013





Kevadine pööripäev 2013.
(Kokkuvõttev tõlge)











Magenta Pixie

Kevadisel pööripäeval, 21.märsil 2013 või selle lähipäevil avaneb veel üks kosmiline värav. Seda võib pidada „planeedi sünnipäevaks“, see on esimene kõrgem kosmiline värav teie uuel 5D planeedil Maa.


Paljud teadvusekogumid ja olemid, kes sündisid 5D Maa uude kaardistusse ja said loa sissepääsuks maa-sagedusse, saabusid Maale nihke kõrghetkel, 21.detsembril 2012, ja selle sündmuseni viinud kosmiliste väravate ja portaalide avanemisel. Selle kohta võib öelda, et Maa karantiiniaeg on lõppenud, see on toimunud ja toimub etapikaupa. Võib ka öelda, et inimkonna teadlikkus ja kõrgem teadvus on jõudnud kriitilise massi näitajani ja loonud kõrgemaid mõttevorme, olemeid, elujõudu, teadvuse-struktuure ja mõtte manifesteerumist valguses. Madalama sagedusega olemid ja takerdunud energiasilmused on puhastatud ja kui nii võib öelda, siis taaskasutusel tänu valgustöö-ja võretöögruppide kõrgele teadlikkusele.



Sissepääsud ja portaalid, millest me räägime, on kogu aeg avatud. Palju on individuaalseid ja gruppidele avatud väravaid ja suuremaid kosmilisi väravaid, mis avatud kogu inimkonna ja Maa jaoks ja neid, mis jäävad Maa piiridest väljapoole.
Kõrgema 3D ja 4D reaalsustasandil olevate inimeste jaoks on need individuaalsed väravad ehk teie sünnipäevad, märkimisväärseteks hetkedeks, mil teie isiklik elu, energiakaart ja Jumalik algmuster pöörduvad oma algsesse punkti. See toob isikliku tsükli tagasi nullpunkti luues mini-nihkepunkti. Meie nimetame neid punkte mini-pöördepunktideks, sest teie jaoks on nad individuaalsed. Kuid tegelikkuses on nad midagi muud kui mini, nad võivad olla kõrgtasandi üleminekupunktid läbi emotsionaalse puhastuse, elusündmuste ja kõrgenenud sünkroonsushetkede.


Valdavalt 5D teadvustasandil olevad inimesed võivad teadliku taotluse kaudu luua sünnipäeva-nihkepunkte igal ajal, mis võimaldab muuta iga päeva oma sünnipäevaks. Siiski, tegelik sünnipäev, astroloogiline Päikese tagasitulek jääb nihkepunktiks, samuti teie evolutsiooniliseks ühenduspunktiks, kuid seda kogevad koos teiega ka juhendajad, tulnukad, mõõtmetevälised olendid, valgusolendid ja kõik kõrgema sagedusega olendid, keda te teadlikult oma isiklikku välja lubate. Sellele dimensioonile iseloomuliku Üksolemise ja Terviklikkuse ja mitmemõõtmelisuse tõttu soovitame ühendada need isiklikud ja individuaalsed nullpunkti hetked meditatsioonide, vaimsete rännakute, tseremooniate, rituaalide või muude valitud pühitsuse ja vaimsete tegevustega.



Meie perspektiivist vaadatuna võime teile öelda, et lisaks „planeedi sünnipäevale“ avaneb kevadisel pööripäeval või selle lähipäevil veel teinegi kosmiline värav ja on esimeseks kõrgemaks Kosmiliseks Väravaks teile uue 5D Maa kogemises. Kordame veel kord, et iga 5D teadvustasandil olev inimene saab luua neid väravaid ja nihkepunkte läbi suunatud taotluse. 2013.a. kevadise pööripäeva värav avab veel ühe suure valgustulva teie planeedile. See on plaanitud 21.märtsile või selle lähikuupäevadele, olenevalt millises planeedi piirkonnas te elate. Seda valgust on võimalik tajuda valgusosakestena või kosmilise tolmuna ja nii see tõepoolest on, kui vaatate füüsilisse universumisse.


Erinevate vahendite kaudu jõuab see valgustulv teie planeedile kõrgema teadlikkuse, maaväliste olendite, inglite ja mõistuslike elustruktuuride näol. Teemantvalgus-energia jõuab inimkonna kõrgemas teadlikkuses kriitilise massipunktini, sest 2013.a. kehastub palju uusi hingi, kes kannavad teemantvalguse potentsiaali. Kõrvuti teiega asub 5D maale elama palju mittefüüsilisel kujul saabunud hingi.




Neil, kellel on juurdepääs Akaši kroonikatele ja kristallilise valguse hoiukohtadele, märkavad samuti 5D maale saabuvate hingede tulva. Paljud portaalid on nüüd alaliselt avatud vaba liikumise vabaks ringluseks ja reaalsustevaheliseks transpordiks. Sedamööda, kuidas Maa muutub nii öelda tegevuste kasvumajaks ja mitmes mõttes nagu planetaarseks ametiorganiks, mida praegu külastada, nii saavad ka 5D teadvusel inimesed hakata liikuma Maa piirest väljapoole, galaktikatevahelisse ruumi. Ees ootavad reisid on tõepoolest imelised ja pakuvad kõike, mida oleme teile lubanud, kõike seda, millest te olete alati teadlikud olnud. Kasutusvalmis loomismudeleid on külluses. Nende jaoks, kes tegutsevad külgetõmbeseaduse järgi, kelle süda on avatud ja kes on valgusele orienteeritud, ei ole mingeid piiranguid. Me kordame: Nende jaoks, kes tegutsevad külgetõmbeseaduse järgi, kelle süda on avatud ja kes on valgusele orienteritud, ei ole mingeid piiranguid.


Loomismudelid tagavad valguskeele, universaalse keele mõistmise, mis kõneleb kosmilisest algmustrist otse kosmilise algmustriga, teie DNA-ga. Need loomismudelid ootavad vastuvõtmist ja aktiveerimist ja paljud teist on selleks valmis. Praegu planeedile voogavad valgusosakesed aktiveerivad inimajus uuesti need teed, mis on seotud abstraktse mõtlemise, vaimse kogemuse, kõrgema teadlikkuse ja avardumisega. See, mida paljud teavad valgustatusena, puhta algmustrina, mis on kogu inimkonna õiguslik muster, jõuab kriitilise massipunktini, vikerkaare- ja teemantvalgus-mudelite joondatusse. Need mudelid kannavad kristallilisi struktuure 5D maa ja 5D valguskeha jaoks.



2013. aasta on nende 5D mustrite seadistamise aasta. 3D ja 4D kehades võib esineda korratust. Nende jaoks, kes tunnevad sel ajal, et nad ei pääse ligi 5D valguskehale, ei tähenda, et üleminekut algsesse voogu sinus ei toimu. Sind juhatatakse 5st dimensioonist teadlike inimeste või valgusolemite juurde. On vaja vaid paluda ja need inimõpetajad või kõrgemad juhendajad on seal, sageli peaaegu silmapilkselt. See võib toimuda mõne raamatu, tehnoloogia, mingi meediavormi või tegeliku füüsilise kohtumise või vaimse kogemuse näol. Jälgi sünkroonsusi pärast palve esitamist. Kui esitad palve siirast südamest, tekib sünkroonsus peaaegu silmapilkselt. Tegelikult on see juba enne sinu palvet seal olemas. Juhatuse, informatsiooni, valguse ja tervenduse palumise oluliseks eelduseks on puhtast südamest tulev siiras soov.


Meeleheide, tusk või piiravad põhimõtted blokeerivad ligipääsu puhtale südamele. Meditatsioonid maandavad ja võimendavad sinu palvet ning sellised tööriistad nagu meditatsioon looduslikus kohas, puhas vesi ja kristallid aitavad suuresti kaasa maandusele ja võimendusele. Sedasama teeb ka ühine meditatsioon koos samameelt inimestega.


2013.aastal avaneb veel teisigi kosmilisi väravaid. Me juhime taas teie tähelepanu 5D teadlikkusele, mis võimaldab läbi suunatud taotluse, soovi korral rännakuid läbi mitme värava ja energiapöörise. Need isiklikud ja kosmilised väravad, sealhulgas kevadine pööripäev 2013, on märkimisväärsed ja paljutähendavad kõigile, kes usaldavad numeroloogia, astroloogia ja sünkroonsuse energiaid. Tänu teadlikkuse tõusule pakub praegune aeg inimkonnale põnevust, rõõmu, õndsust ja avarat loomispõldu.




The White Wings' Collective Consciousness of 9



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar