Namaste´

reede, 15. märts 2013

Uue Reaalsuse võtmed




Uue Reaalsuse võtmed




Meredith Murphy
sõnum peaingel Miikaelilt
märts 2013

Õpi kuulama sügavuti.

Vaikus ja valgus sobivad hästi. Vaikusehetkedel, mil viid tähelepanu kuulamisele, tõmbad ligi rohkem valgust. Mida enam praktiseerid, seda paremini hakkad kogu oma olemisega kuulma omaenda sisemise tarkuse HÄÄLT. See ilmub sulle selguse või sisekaemusena, nägemuse või teadmisena. Sinu Hinge tervikpilt ja sinu Kõrgem Mina on mõõtmatud ja rohkem armastusega täidetud kui sinu inimperspektiiv. Mida enam harjud pingevabalt ja häälestunult iseennast kuulama, seda enam saavad kõrgemad tervikpildid informeerida sind sinu eesmärgi-tunnetusest, missioonist, sinu rajast, valikutest ja otsustest. Otsused erinevad valikutest ning mõlemad on erinevad eelistustest. Valik on valiku tegemine valikuvõimaluste hulgast ja järgmisel korral on sul võimalus teha hoopis teistsugune valik. Otsused kõrvaldavad kõik ülejäänud valikuvõimalused. Otsused võivad samuti põhineda eelistustel, kuid kipuvad siiski põhinema sinu väärtushinnangutel ja uskumustel. Iga selline toiming on sinu enese-väljendus ja iga sellise loomisaktiga kogud sa toetust väljapoolt siinset taevakeha ehk Maad.


Kutsu oma ellu kõrgema sageduse energia.

Olles kooskõlas oma olemuse kõrgema sageduse aspektidega, lood sa joondatuse, mis kutsub su ellu ulatusliku ja toetava energia, varustades sinu loomingut Kosmose impulsiga/liikumapaneva jõuga. Luues kõrgematest perspektiividest lähtuvalt, saavad sinu eelistused kallutatud valikute ja otsuste poole, mis on harmoonias Jumaliku Tahte ehk Ühisväljaga. Selline harmoonia võimendab omakorda sinu parajasti käsilolevat loomistööd. Selline koostööl põhinev harmooniaresonants avardab kõike elavat.


Selleks, et täielikult rakendada oma Kõrgemat Mina ja läbi oma Kõrgema Mina - oma Hinge Kohalolekut siin elus, pead lubama ja tõmbama neid energiaid üha rohkem oma olemisvälja. Sinu võime kanda valgust on kasvanud ja kasvab veelgi. Toeta seda protsessi ja ole teadlik osaleja, kutsudes välja ja andes loa oma Kõrgemal Minal endaga ühineda. Seda võib teha lihtsalt oma Kõrgema Mina poole pöördudes. Lihtne tähelepanu suunamine viib sind valgusühendusse oma Kõrgema Minaga ja sa võid jätkata, paludes tal sinu keha ja energiatega sulanduda, voolata kõikidesse rakkudesse, haarata oma energiasse ja valgusesse sinu energiaväli.

Mida rohkem seda praktiseerid, seda rohkem valmistud läbi oma Kõrgema Mina sulanduma Hinge Kohalolekuga. Sinu olemise kontiinum põhineb võnkesagedus-tasanditel. Sellega teadlik töötamine toob tublisti kasu, sa oled rahulikum, terviklikum, enesekindlam, vabam ja armulisus aina voolab sinu ellu.


Suundu taas oma isikliku väe tõelisele allikale.

Oskus ennast kuulata, võtta kuulda oma sisemist tarkust ja tunda tema juhendamist, on enesekindluse allikas ja tõeline vägi. Elu Vägi on armastus. Vägi tuleb armastusest – ühendatusest omaenda minaga ja enda lubamist avaneda armastusele, mis on kättesaadav igal hetkel ja igas elukogemuses. Paljude jaoks on probleemiks võimu küsimus. Tea, et asjad, mida sa pead „halvaks“ või „heaks“ peegeldavad sinu mässitust duaalsuse illusiooni; mõte, et üks asi on parem kui teine, on duaalsuse väljamõeldis. Võimu omamine tundub sulle kindlustunnet andvam kui mõte väe omamisest. Küsi endalt miks see nii on. Tegelikult ei ole need sõnad erinevad. Nad loovad vaid erineva assotsiatsiooni, mis lähtub sinu varasemastest kogemustest ja uskumustest, vana reaalsuse paradigmadest.

Lase vabaks mõte kaitsest.

Ma tahaksin nüüd rääkida minu jaoks väga olulisest asjast, kaitsest. Paljud seostavad minu (peaingel Miikaeli) kohalolekut kaitsega. Ma tahaksin sellest veelkord rääkida, et võiksin selgemal moel teie elus osaleda. Minu eesmärk on teid kaitsta ja olla teile kättesaadav, sest üheskoos liigume jumaliku plaani kõige täiuslikuma avaldumise poole. See on minu kõikide tegemiste ja kogu minu eesmärgi juhtmõte.

Selleks et võimaldada järjest enam armastust oma ellu, tuleb õppida viima oma mõtted enda kaitsmiselt oma võnkesageduse tõstmisele. Mõte kaitse vajadusest loob probleemi, kuna seostub hirmuga, viib sind tasakaalust välja ja toidab hirme.

Ligipääsuks armastuse täiuslikkusele selles ilusas elus siin planeedil Maa, pead sa olema avatud ja tasakaalus iseendaga. Küllap pikapeale leiad mooduseid, kuidas „oma valvureid vabaks lasta“. Paljud teist blokeerivad armastuse, kuna hirmu tõttu kujuteldava võimaliku valu ees, on teie tähelepanu suunatud hoopis kaitsekilbi taha varjumisele. Kaitsemõte on illusiooni sünnitis, mis takistab sul tundmast armastuse täiuslikkust, ja nagu te märganud olete, ei hoia ka ära selliseid asju juhtumast. Sa oled väärt enamat!

Kaitse on hirmupõhise energia väljendus.

Loomulikult on tark tegu mitte sõita autoga vastu puud.(Naer) Hoolekanne oma keha eest, tegelemine looduse loominguga ja elu kestmise nimel õigete otsuste langetamine on lausa arukas. Kuid enda eest hoolitsemine ei ole sama, mis ennetav kaitseseisund. Sisuliselt on see „kaitsepositsioonil olemine“ ja tähendab „endalt varastamist“ või isegi agressiivsust, mis tõmbab su tasakaalust välja. See ei anna sulle väge ega rõõmu.


Õpi avanema ja sa avastad, kui palju armastust pakub Maa.

Sa ei pruugi selles kahelda, kuid sageli, kui sa ei tunne armastust, ei tule sul pähegi, et võiksid end rohkem avada. Tegelikult on sul kalduvus oma energia kinni nöörida, mis sind veelgi enam sulgeb! Selleks et tunda armastust, mis on kogu aeg saadaval, pead sa tunnetuslikult ja energeetiliselt avama end selle energia täiuslikumale spektrile. Kogu maailmas on armastust küllaga, kuid paljud ei tunneta seda või vähemalt mitte siis, kui seda kogeda soovitakse. Maa pakub meile elektromagnet-energiat, energiat annab söödav toit ja sissehingatav õhk. Päikesevalgus annab energiat, Kosmiline energia on kättesaadav otse läbi kroontšakra ja läbi kõikide tšakrate. Mida enam avatud sa oled, seda pingevabam sa oled, seda parem on sul juurdepääs energia täisspektrile, mida omastada. Kogu see energia on armastus!

Suur osa tähelepanust ärkamisteel on teil kulunud tööle tervendusenergiatega, mida Maale edastatakse ja mis on kohale kutsutud teie kollektiivse ärkamissoovi poolt. Te olete neid energiaid suurepäraselt kasutanud, õppides liuglema tõusulainetel ja leidnud kohalolekul, kannatlikkusel ja armastusel üha kindlama koha tervenduses.

Nüüd, Uues Reaalsuses hakkate vähehaaval saama teadlikuks järjest peenemate energiate kohaolekust ja nii tõmbavad need energiad teid kõrgemasse sagedusse. Nad motiveerivad teid energeetiliselt lõdvendama oma „valvet“, et võiksite avaneda täielikumalt sellele, mis end teile esitleb. Praktika paneb neid energiaid märkama ja vastu võtma. Paljud sensitiivsed inimesed on loonud tugevad moodused, kuidas hoida endast eemal energiad, mis tunduvad tõkestavat (või hoopis „hirmutavat“) teie rõõmu. Loomulikult soovib igaüks elada rõõmus, kuid selline moodus on lihtsalt iseenda energeetiline sulgemine, mis kipub viima võimendunud hirmu ja vastuseisuni, mis vähendab võimalust tunda armastust, ja mis omakorda loob taas rohkem hirmu ja tõkestab armastusenergia täiuslikku kättesaadavust ... näete siis, kuidas sellest võib saada tagurpidise suunaga energiatsükkel.


Asenda kaitsemõte ja võta väärtusnormiks armastus.

Elus on tunda muutusi, te tunnete end kodusemalt, märkate et ülekaalus on ühtsusteadvus. Teid tõmbab armastuse ja meeliülendavate kogemuste poole. Teie elu on muutunud. Te olete üsna palju seljataha jätnud ja see oli raske, kuid järk-järgult te saate teada, et võite tõepoolest tulla välja ja mängida!


See on orienteerumine uutele energiatele – mõistmine, et käes on tõepoolest TEIE aeg. Et selles enam veenduda ja lubada ligi rohkem armastust, on tarvis vabaneda nendest omaloodud valvuritest. On oluline teada, et seda saab teha turvaliselt, toetudes omaenda seatud väärtusnormidele oma elukogemuse loomisel.

Normid kehtestab sinu suhtumine endasse.

See on väärt kordamist. (Naer!)
Normid paneb paika sinu suhtumine endasse.

Viis, kuidas sa endasse suhtud, seab normid selle kohta, kuidas võimaldad teistel sinusse suhtuda. Kõik kogemused peegeldavad sinu enda seatud väärtusnorme, seega vaatle oma igapäevase elu kogemusi, avasta need normid ja tee vajadusel parandused.

Hakates oma igapäevaste elukogemuste loomisel kasutama väärtusnorme, kõrvuti otsuste ja valikute tegemisega, võid täielikult vabastada valvuri(d)! See võimaldab elu külluslikkust täiuslikumalt vastu võtta ja seda ka kogeda.


Uue Reaalsuse võtmed.

Need, mis sulle praegusel ajal suurimat kasu toovad, on vaevu hoomatavad meisterlikkuse teed. Need on mõistmist ja selgeks õppimist vajavad teetähised - võtmed osalemiseks Uues Reaalsuses. Uus Reaalsus – see on sisemised mängud. Intuitiivselt sa tead seda, kuid nüüd pead õppima täielikult selle järgi elama - oma Jumaliku Olemuse füüsilisse kehasse avardunud täieõigusliku kõrgeima väljendusena.

Õpi ennast kuulama.

- Kutsu oma energia kõrgema sageduse variandid tõstma sinu nägemust tervikpildist.
- Loomisel toetu valikutele ja otsustele, mis põhinevad sinu eelistustel.
- Juhendu oma väärtusnormidest, et kogeda soovitut.
- Jälgi oma igapäevaelu peegeldusi kui tagasiside silmuseid, et näha oma väärtusnorme, mida vastavalt meeldimisele korrata.
- Luba endal olla algaja.

Selliselt elamine on lihtne ja selge. Kuid väga paljud on elanud oma elu teistmoodi. Uusi harjumusi, uusi olemisviise tuleb kannatlikult, pühendumusega luua, et nad muutuksid loomulikuks protsessiks ja olemise viisiks, mida veendunult rakendada.


Armastage ennast piisavalt, et olla algaja, et seonduda Uue Reaalsusega kui tõeline algaja! Selleks, et süütult ja rõõmsalt õppida tundma Uue Reaalsuse teid, tundmata häbi, et te veel neid ei tea ning olla tänulik oma maailma põhikavandi eest, et nii kaunilt on tehtud võimalikuks näha selgelt ja teha muudatusi.
Sina oled kutsunud ellu Maa uue mudeli.
Nüüd pead sa minema talle vastu oma uue mudeliga SINUST.


Mina olen alati teiega.
MINA OLEN Peaingel Miikael
Tõlkis Ilme
Ja veel: astunud välja duaalsusest ja uudistades uutel tasanditel, Uue Reaalsuse energiates, on küll igati toetav olla kursis Uuel Ajastul kaitset pakkuvate võimalustega :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar