Namaste´

pühapäev, 17. märts 2013

5D nähtamatu rada





 5D  nähtamatu rada



Christina Lunden
12.märts 2013

Kuidas ennast tunnete, kas pisut ebakindlalt, ilma toetuseta? Me kõnnime nüüd vaimselt nähtamatul rajal. See, mida tunnete, on erinevus selles, kuidas me nüüd vaimset energiat tunnetame. See energia voolab nüüd meie sees, me ei ühendu temaga enam endast väljapool. Inglid jagasid selle kohta selgitus:

Vaimne energia voolab Allikast läbi meie aura, läbib meie keha peast jalgadesse, ja seejärel kehast välja tagasi Allikasse. Energiavool toimub ka vastupidises suunas, läbi meie aura, läbides kogu keha jalgadest pähe ja kehast välja tagasi Allikasse.

See valgusenergia ei peatu meis kunagi, kuigi meie võtame teda niipalju kui vajame või tahame. Seda valgusenergiat jagatakse Maa peal olijaile ja Maa-Emale vabalt, ilma et meie seda juhiksime. Allika valgusenergia voog on pidev ja armastuse poolt puhastatud.

Meil ei ole enam vaja valgust saata, vastu võtta või suunata, sest meie kaudu toimub pidev valgusenergia voolamine. Meie OLEME see valgus ja olles valgus ning eksisterides füüsilisel kujul, me jagame seda valgust kõigiga.



5D võib tunduda vaimses mõttes tagurpidine, sest seal on vähem tegemist ja rohkem olemist. Mõtle hetkeks selle üle, et Jumal lõi meid inimesteks olema, mitte niivõrd midagi tegema ehk inim-olenditeks (human be-ings), mitte inim-tegemisteks (human do-ings).[ingl.k. sõnademäng]. 5D energiates me areneme tagasi nendeks, kes me algselt pidime olema.

Enamuse oma elust oleme olnud pimeduses ja ego kontrolli all. Me pidime tegelema karmaga, nii et ei olnud suurt midagi, mida me tegelikult oleks saanud valida. Me lihtsalt pidime vormima sellest parima elu, mida oskasime; see on nagu võtta lusikatäis suhkrut, et rohi paremini alla läheks. Nüüd aga on meil võimalik kontrollida, millise kogemuse loome. Me oleme astunud 5D energiasse, kus räägitakse, et meil on võimalus saada kõike, mida tahame; me peame selle lihtsalt looma. Kuidas seda teha? Ütlema välja, mida me tahame ja uskuma, et me oleme väärt seda vastu võtma.


Ainus tingimus on see, et me ei saa paluda endale midagi, mis kuulub kellelegi teisele - see on vaimne vargus. Näiteks paluda endale teise inimese töökohta. Me võime palves luua sama palgaga töökoha nagu on pereliikmel või sõbral, kuid paluda, et see töökoht neilt ära võetaks ja sulle antaks -, see ei ole kõrgem energia. Samamoodi ei saa paluda endale kellegi abikaasat. See on madalam energia, sest see inimene ei ole vaba. Tal on vaba tahe oma valiku tegemiseks, kas olla teiega või mitte. Et jääda 5D energia piiresse, võid paluda, et sinu kõrgeim ja suurepäraseim armastus tuleks nüüd sinu ellu. Ja kui see, kes tuleb, on kellegi abikaasa, siis on see suhe loodud kõrgemalt tasandilt lähtudes. Kui ei tule tema, võtad vastu kellegi teise, kes on vaba ja kindel ja sinu kõrgeim ja suurpäraseim armastus, just see, keda palusid.


Meie vaimne tee, millel nüüd kõnnime, on nähtamatu, sest et meie oleme nüüd selle loojad. Miski ei ole siin ette määratud. Kujutle oma elu, kui maalikunstniku tühja lõuendit. See on tühi ja puhas ja ootab, millal sa maalima hakkad. Mida sa sooviksid oma ellu maalida? Mida hakkad uues 5D energias looma? Siinkohal Inglite soovitusi, kuidas oma elu luua:

* Alusta oma elu loomist palvega, andes teada, mida sa tahad ja vajad.
* Afirmatsioonid lausu nii nagu oleks sul see, mida palud, juba olemas. Näiteks:

Selle asemel, et öelda: „Ma sooviksin armastavat suhet.“
Ütle nii:MINA OLEN nüüd armastavas suhtes.“


Fraas „Ma sooviksin ...“ ei anna Universumile korraldust armastava suhte loomiseks. Ta annab vaid teada, kuidas sa selles suhtes ennast tunneksid. Universum võtab kõike sõnasõnalt. Kui sa ütled: „MINA OLEN nüüd ...“ , ütleb Universum: „Nüüd on vaja see asi kiiresti korda ajada.“


* Jälgi oma keelekasutust. KÕIK, mida sa ütled, loob sinu igapäevast elu. Lausuda palveid, kuid siis sõbraga rääkides kurta selle üle, mida kõike sul ei ole, peatab su palumised.

* Kuula oma sisemist juhatust, seda õrna südamesosinat. Kuula, mida sul on vaja muuta või teha, et saada seda, mida palud.

* Ole see valgus, mis loomise käivitab. Luues oma elu ja olles kõrgeimas energias niipalju kui võimalik, saab see valgusenergia hakata looma. Kuid arvustamine, viha või depressioon on energiad, mis vähendavad väge.

* Ole tänulik kõige selle eest, mis sul täna juba on ja mida Jumal sinu jaoks homseks ette valmistab. Tänulikkuse energia on õnnistav.


Te ei ole üksinda sel nähtamatul rajal. Teil on nüüd parem kontakt oma Inglitega. Nad on teie kutse peale kohal ja igati valmis teid aitama. Nad lihtsalt kommunikeeruvad teistmoodi, kuna te olete nüüd pidevas kõrgemas vaimse energia voos.

Pole hullu, saame hakkama ka selle kogemusega oma Ülestõusmisprotsessis nagu kõikide asjadega, millest eelmisel aastal läbi tulime. Peagi hakkame usaldama, et me oleme alati igal sammul toetatud, ka sellel nähtamatul rajal. Pole võimalik kukkuda. Nüüd oleme vägevamad, kui kunagi varem. Hakakem siis kasutama seda väge lähtudes 5D eesmärgist, milleks on armastus. Vaatame, kui ilusa elu me 2013.aastal luua suudame.


Armastusega,
Christina


Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar