Namaste´

teisipäev, 5. märts 2013

Puhta potentsiaali väli




Puhta potentsiaali väli





Shanta Gabriel
Sõnum Peaingel Gabrielilt


Mu armsad, ärge täitke praegu kogetavat tühja ruumi oma vana valuga. Võtke arvesse meie manitsusi ja tunnetage olukorda sellisena nagu see on. Käes on üleminekuajad, mil maailm valmistub liikuma edasi teise dirigendi taktikepi alla, ajad kõrgsagedusliku energia kiirenenud aktiveerimise ja uut elu liikumapaneva energia kasutamise vahel.


Võtke seda aega kui puhta potentsiaali avatud välja. Sa võid täita selle tühjuse võimsa edasiviiva energiaga, mis sinu uut eluviisi toetab. Sa võid suunata seda energiat sinna, kuhu sa tõesti tahaks teda suunata. See energia, mida koged, on mõõtmatu ja võib tunduda ilma sisuta tühjusena. On kujunenud harjumuseks täita tühjus vana ja tuttava tundega, mis aga ei pruugi sulle enam kasuks tulla. Selle asemel kujuta ette, et see avar pilt, mille Universaalne Elu Kohalolek sinu ette asetanud on, pakub sulle piiramatut potentsiaalivälja. See väli on avatud ja ootab sinult korraldust, et sinu looming vormi valada. Sellele puhtale potentsiaaliväljale võid sa hoolikalt joonistada maailma, milles elada sooviksid ja luua uus elu, mis sind külluslikult toetades toimib.




Hirm tundmatu ees.

Me kipume tundma hirmu tundmatu ees. Hirm võib ergutada sinu kujutlusvõimet või ka kergitada üles juba tuttavaid kogemusi mitte just rõõmsamate hulgast. Vana valu meenumine võib täita sinu teadvuse ja võtta üle tühja potentsiaalivälja, luues sel moel ikka neidsamu vanu, juba läbielatud kogemusi.


Ole teadlik oma hirmudest. Pärast kogu seda tööd, mis sa endaga teinud oled, usalda, et tunned ära, millal sulle näidatakse sind ohustavaid tegevusi või millal uut energiat, millega sa veel harjunud pole. Tee vahet energia intensiivistumisel oma kehas ja impulssidel, mis on seal sinu kaitseks. Tea, et enamus teist, kes te seda loete, on kaitstud, toidetud ja teil on katus pea kohal. Teie saate uskuda, et teie eest praegu hoolt kantakse. Teie olete kaitstud. On oluline, et teie keha selle teadmise registreeriks, et saaksite luua jõustatumat elu.


Kui saad ennast usaldada ja hetkel kindlalt tead, et oled turvatud ja kaitstud, on sul võimalik luua ühendus oma Kõrgema Minaga. See ühendus sinu kõrgema sisemise teadmisega suunab su tegevused radadele, mis on kooskõlas sinu hingeplaaniga. Sellelt pinnalt oled sa suuteline tegema teadlikke valikuid oma soovitud elu jaoks. Sinu sügavaimad tõekspidamised lisavad värvi sinu võimele uut elu luua. Sinu tunded ja emotsioonid peegeldavad sulle sinu praeguseid tegelikke uskumusi, kuid sul võib tekkida tahtmine teha teistsuguseid valikuid, mis on enam kooskõlas sinu elu eesmärkidega.


Südant tasakaalustav hingamine.
Hingates südamesse rohkem Valgust, valgustab see nii sind kui sinu ümbrust. Südamesse Valguse hingamine lahustab viha ja tasakaalustab meele. Süda on suurepärane närvisüsteemi tasakaalustaja. Ühendudes lahti emotsioonidest ja hingates südamesse, tasakaalustad oma emotsionaalse seisundi.


Praktiseeri südant tasakaalustavat hingamist, siis kui sa ärritatud ei ole, nii saad tutvustada oma närvisüsteemile rahu ja harmooniat, mis südamesse hingamisega saabub. Käte asetamine südame kohale loob kohese ühenduse ja annab jõudu. Hingates oma südame ruumi, tunned ära, et jõustad ennast Jumaliku Armastusega, mis vabalt sinusse voolab. Nii immutatakse sind rahuseisundi valgusega ja sa võid endale öelda, et kõik on korras ja turvaline. See võimaldab sinu närvisüsteemil töötada heas enesetundes, ja rahustada mentaalset/emotsionalset seisundit.


Visadus, püsivus ja palve.
2013.aasta energiad on väga paindlikud. Sa ju tead, et sina oma uskumuste emotsionaalse seisundiga oma elukogemuse ise lood. Ära kõhkle nende väekate tõdede õigsuses praegusel pöördelisel ajal. Just nüüd vajad sa visadust, püsivust ja palvet, mis sind tugevalt toetaks.


Valides tasakaalustatuma emotsionaalse seisundi loomiseks teadliku ja asjakohase lähenemisviisi, võib sinu kujutlusvõime ärgata suuremale loomingulisele aktiivsusele. Kujutle, et piiramatu potentsiaaliväli on avatud ja ootab sinu korraldust ja juhtnööre. Mõtle teistsugusest eluvormist, milles tahaksid elada, sul on vabadus valida uus suund, milles see puhas, neutraalne energia toimida saab.


Pööripäeval, 20. märtsil käivitatakse elu jaoks uus energia. Valmistu selleks ja loo selgem kuvand oma soovitud elu kohta. Too lagedale uued ideed, kasutades oma kujutlusvõimet ja loomis-potentsiaalile loomuomast väge. See suurepärane vägi lausa julgustab sind seadma suuri eesmärke, et uute tunnetega sinu sisemist mina jõustada. Luba kujutlustes oma uuel elul end inspireerida ja tuua entusiasmivägi sinu energiavälja. Positiivsed energiad toovad külluslikumaid eluviise teie olemisse.

Hinda tänumeelt.
Kaasa oma arenguprotsessi ka tänulikkuse-valgus ja tea, et sinu Kõrgem Vägi sind ja sinu tõde kõrgesti austab, seda millele keskendud ja kogeda soovid. See heasoovlik Vägi on valmis innukalt ja jõuliselt tooma sinu ellu Ilu, Külluse ja Heaolu ülendatud seisundi. Need tugevad energiaväljad eksisteerivad piiramatul potentsiaalil praegu teie ümber. Iga sinu eluvaldkonna jaoks on Ülesehitatav Lahendus olemas, ootamas avamist. Ole tänulik teadmisi pakkuvate võimaluste eest, mis praegu avanevad. Tänumeel võib muuta ja tõsta sinu energiasagedust ja avada uued võimalused.


Tea, et sul on võimalik oma tulevikku uue energiaga jõustada ja su tulevik ei tarvitse peegeldada elu enam endisel moel. Astu uude aega kui uustulnuk, kes on valmis omaks võtma uut elu jõustava palve ja uute taotlustega. Sellelt avardunud lähtekohalt loo impulss oma unelmate elu jaoks. Selleks kaasa oma mõlemad ajupooled ja pane kirja palved ja taotlused ning kutsu nad Universumi Lõpmatule potentsiaaliväljale uskudes, et kõik on võimalik. Tea, et elu toetab sind, kui oma mõtted ja tunded uude fookusesse sead ja neid palve-energiaga jõustad.


Palved

Armastatud Jumala Kohalolek,

Ärata minus uus lähtekoht jõustatud elule. Senise elukogemuse asemel tuleta mulle meelde kõik imeilusad võimalused. Aita mul avada uksed elule, mis on tulvil harmooniat ja toetavaid suhteid. Kinnita mulle, et mu töö suudab katta mu vajadused ja võimaldab mul kasutada Jumala antud andeid ja oskusi uuel viisil. Inspireeri mind kasutama kõrgsageduslikku energiat, et luua elu, mis võimaldab minu edasiminekut ja voogamist uutes energiates, mis nüüd saadaval. Õpeta mulle, kuidas tuua endasse rohkem õnne, rõõmu ja ilu ning kiirata seda ümbritsevale maailmale.


Aita mul mõista, et kõik, mida suudan tajuda/kujustada, seda suudan ka saavutada. Anna mulle jõudu, tarkust ja julgust astuda tundmatule võimalusteväljale ja kasutada uut energiasagedust oma elutasandi tõstmiseks. Näita mulle võimalusi, kuidas jõuda parema tervise, külluse ja innustavate tegevusteni, mis on kooskõlas minu Hingeteega. Vala minu südamesse ja meelde oma juhatust ja õpeta kõndima neil uutel radadel tasakaalus ja värskel pilgul. Aita pidada meeles, et ma avaneksin Jumala Armulisuse voole arukalt, et kõik mu vajadused rahuldatud saaksid. Luba mul jõuda äratundmisele, et ma kõnnin pidevas Jumala Armastusevoos, alati Puhta Valguse tiibade kaitstuses.

Ja nii see on.



Peaingel Gabrieli nimel
Shanta Gabriel

Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar