Namaste´

kolmapäev, 6. märts 2013

Uue maa loomine




Inimese  evolutsiooniprotsess  3D-maailmast väljapoole - Valgusmaailma.


Aasta 2012 tuli ja läks, mis edasi?


Jennifer Hoffman
5.märts 2013
Juba on märts, usute või ei, ja on möödunud kolm kuud 2012.aasta detsembri algusest, mis kõigile palju kõneainet andis. Siin me nüüd kolm kuud hiljem kõik oleme, vist pisut pettunud, sest ootasime midagi hoopis suuremat.

Kus on see rahumeelne maailm, mida lootsime, et luuakse?

Kus on see armastus, mida lootsime oma elus manifesteeruvat?

Kus on see rõõm, küllus ja head asjad, mida lootsime väärilise tasuna kogu oma ajastuid kestnud töö eest, mis meid niikaugele tõi?

Me ei teinud midagi valesti, kuid on üks informatsiooni-kild, mida meile selle protsessi kohta ei antud. Ei, meile ei valetatud ega meiega ei manipuleeritud ega petetud. Tegelikult on see miski, mida oleme alati teadnud, kuid samamoodi 'unustanud' nagu oma ühenduse, väe, jumalikkuse ning universaalse ja galaktilise kuuluvuse.



Uus maa tuleb meil endil luua, kohe kui 3D portaal ametlikult suletakse, mis toimub 22.märtsil 2013, peame me looma uue maa; veelgi täpsemalt öeldes, me peame uue maa 3D-st kujundama/välja arendama (evolve).


Esiteks on see evolutsioon personaalne, teiseks globaalne.

Ei oma tähtsust, kas me uskusime, et meid kõiki teleporteeritakse 5D-sse ja kaugemalegi või me arvasime, et meid tulevad päästma kosmoselaevad või et maa plahvatab, tõsi on see, et midagi sellist ei juhtu.


Me peame uue maa välja kujundama/välja arendama niisamuti nagu me evolveerusime esimesest dimensioonist teise, teisest dimensioonist kolmandasse (sellest ma kirjutasin oma raamatus „The Atlantean Legacy“) ja nüüd oleme selles evolutsioonipunktis, kus areneda kolmandast dimensioonist edasi lõpmatusse. Ja on veel midagi, mida arvesse võtta: 3D-st väljapool on meil sissepääs igasse dimensiooni, mille valime, sest olles väljaspool 3D tihedust, on kogu universum meile avatud (seetõttu saabki nii palju meie erinevaid galaktilisi naabreid meid külastada, kuigi meie neid ei näe.


Millisena tahad sina oma 3D-järgset maailma näha? See raske küsimus seisab praegu meie kõigi ees ja meie vastus on tähtis, sest teades, et oleme kõikides oma tegemistes toetatud, ei öelda meile ette, 'mida' teha või kuidas seda teha.


Uuel maal oleme loojateks ainult meie ise, mitte keegi teine.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar