Namaste´

neljapäev, 28. veebruar 2013

Aastatetagune ennustus




Meister Peter Deunov
(11.07.1864 – 27.12.1944)

Aastal 1944: Aja jooksul on inimese teadvus läbinud väga pika unustuse perioodi. Lõppemas on faas, mida hindud nimetavad Kali Yugaks. Tänasel päeval (1944) me leiame end kahe ajastu piirimail: Kali Yuga ja Uus Ajastu, millesse oleme sisenemas.

Juba on märgata edasiminekut inimese mõtteviisis, tunnetes ja tegudes, kuid varsti vallutab kõiki jumalik Tuli, mis puhastab ja valmistab nad ette Uueks Ajastuks. Niiviisi tõstab inimene end teadvuse kõrgeimale astmele, mis on hädavajalik Uude Ellu sisenemiseks. Seda me mõistamegi ülestõusmise all. Möödub veel mõnikümmend aastat, enne kui tuleb see Tuli, mis transformeerib kogu maailma ja toob kaasa uue moraali. See tohutu laine tuleb kosmose avarusest ja ujutab üle kogu maa. Kõik, kes püüavad sellele vastu puigelda, viiakse ära mujale, mis tähendab, et need hinged peavad taaskehastuma mujal.
Kuigi mitte kõik selle planeedi asukad ei leia end samal evolutsioonitasandil, puudutab see laine meid kõiki ja transformeerib mitte ainult Maa, vaid kogu Kosmose.
Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar