Namaste´

teisipäev, 5. veebruar 2013

Fraktaalne aeg










Gregg Braden

„Iidsete pärimuste järgi vaadeldi aega kui lõputut tsüklite tantsupidu – suured energialained pulseerimas läbi kogu kogu universum, ühendades oma teel mineviku tulevikuga. Kaasaegne teadus näib nõustuvat. Füüsika mõistes ühendub aeg läbitava ruumiga, luues aeg-ruumi, säbarlainetuse kvantookeanis, mis loob võimaluse universumi olemasoluks.

Järjest kasvav tõendusmaterjal viitab sellele, et ajalained ja neis peituv ajalugu kordub lainetusena ringist järjest avarduvate ringidena. Kui algab uus tsükkel, kannab see samasuguseid tingimusi/olukordi, mis minevikus, kuid suurema intensiivsusega. See on fraktaalne aeg, mis saab universumi ja elu sündmusteks.

„Kasutades koodi, millest meie alles hakkame aru saama, kaardistasid iidsed maiad fraktaalset aega oma kalendrites järjepanu nagu tavalist asja, sest nemad mõistsid tsüklilisust, nemad teadsid, et tuleviku sündmused on ka mineviku salvestustesse söövitatud. See puudutab ka praeguse maailma müstilist lõpukuupäeva: 21.12.2012. Võtmeks 2012 aasta mõistmisel ja mida ta meie jaoks tänasel päeval tähendab, on oskus lugeda aja kaarti“.

„See raamat on pühendatud meie avastusele ajast kui meie mineviku keelest, meie tuleviku kaardist ja ees ootavast maailmast.“

Gregg Braden
„Fraktaalne aeg“ - Pühendus

Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar