Namaste´

teisipäev, 12. veebruar 2013

Teadvuslanguse lugu









Sõnum Jim Selfilt (2012)

2002.aastal esitasin ühele peainglile enda arvates lihtsa küsimuse, millele ootasin lihtsat vastust, kuid lihtsa vastuse asemel sain hoopis loo teadvuslanguse kohta. Vastus ei ole veel lõplik, meie imeline vestlus jätkub.

Kuidas toimus teadvuse langus? Mis selle põhjustas? Kes aitasid sellele kaasa ja kuidas on ta tänase päevani avaldunud? Lugu jutustavad Peainglid Uriel, Zadkiel, Miikael ja Metatron.

Selgitamist alustab Uriel ... Tegemist ei olnud sõjaga. Tegemist ei olnud pahade poistega. Tegemist ei olnud ingliga, kes pettis Loojat ja põgenes kogu teadmistepagasiga. Nii see asi ei toimunud.

Selgitame lihtsalt .... Kaua, kaua aega tagasi soovis Looja ennast paremini tundma õppida. Nii küünitus ta endasse ja lõi palju uusi Iseenda aspekte. Neist paljudest teile tuntuimad on Püha Vaim, MINA OLEN Kohalolek, Kristusvalgus ja veel palju, palju teisi aspekte. Samamoodi lõi ta ka lõputu hulga olendeid, keda tuntakse jumal-loojatena (creator gods). Jumal saatis nad maailma uurima ja looma uusi võimlusi. Et neid loomisel abistada, töötas Looja välja algplaani või skeemi ja andis selle jumal-loojatele kasutada. Ja jumal-loojad tegid oma loomistööd põnevusega.

Kasutades Looja algplaani tegid nad Looja Valgusega suurepärast loomistööd. Nad lõid universumeid, teadvuse uusi aspekte ja kõikvõimalikke imelisi valdkondi. See kestis väga pikka aega, kuigi aega kui sellist ei eksisterinud.



Protsessi mingil hetkel toimus aga midagi ootamatut. Kusagil Kõiges-Mis-Olemas-On/Kõiges Olemasolevas, tegi üks jumal-looja midagi uut ja ettekavatsematut. Selle asemel, et toimida algplaani järgi ja asetada plokid üks, kaks, kolm ja neli järjestikku, järjestas see jumal-looja plokid erinevalt, hoopis kolm, üks, kaks ja neli. Algul ei pandud muutust tähelegi ja uut mustrit hakati laialdaselt kasutama. Teatud hetkel aga märgati seda uut loomisviisi ja see avastus põhjustas jumal-loojate seas tohutut elevust. See oli täiesti uus kogemus, mida polnud varem nähtud. Kõik olid väga põnevil.


Jumal-loojad läksid tagasi Looja juurde ja palusid endale veelgi suuremat võimet luua veelgi võimsamaid asju. Looja nõustus ja andis neile uue ja täiuslikuma algplaani, mis sisaldas veelgi rohkem Looja teadvuse aspekte. See sai tuntuks Loomise esimese Kiirena - Looja Tahtena ja sisaldas Looja taotlust. Esimene kiir oli väga laia haardega, selles oli kõik täiuslikus kooskõlas Looja tahtmisega. Üks uutest komponentidest erutas jumal-loojaid väga. See oli vaba tahe. Kuni selle ajani ei olnud vaba tahe kasutatav, Jumal-loojad olid alati järginud algplaani.

Olles varustatud nende uute tööriistadega, asusid jumal-loojad tööle ja lõid kõige hämmastavamal viisil. See oli nende töö ja nad armastasid oma tööd. Ka Looja täiendas oma loomingut – ta lõi Peainglid ja ingli-kuningriigi. Nagu peaingel Uriel selgitab, oli Peainglite Kuningriigil väga eriline ülesanne. Nad olid loodud saama jumal-loojate suure loomistöö käigus loodud asjade vaatlejateks, osalisteks ja publikuks. Nende ülesandeks oli, kui nii võib öelda, käia nendes suurepärastes teatrites ja nautida etendusi. Ka nemad armastasid oma tööd ja tegid oma tööd hästi.

Loomine aina jätkus. Jumal-loojad mitte ainult ei loonud rohkem, vaid neil kõigil oli ka võime luua juurde uusi jumal-loojaid. Need esimesed jumal-loojad lõid uusi jumal-loojaid ja need lõid omakorda jumal-loojaid juurde ja nii see protsess jätkus.

Jumal-loojad armastasid oma loomingut ja kuigi kogu loomisprotsess toimus Looja Valgusega, hakkasid mõned jumal-loojad kasutama puhta Looja Valguse asemel aina rohkem omaenda valgust. Kuna need jumal-loojad jätkasid oma loomistööd ja uute jumal-loojate loomist, hakkaski levima loomine omaenda valgust kasutades. Kuna kõik toimus ikka veel Valguses, mille oli sünnitanud Looja, ei olnud see erinevus alguses märgatav.

Kuid kuna loomistöödes hakkas ilmnema ebakindlust ja laialaivalgumist, hakkasid seda märkama esimesed jumal-loojad ja ka Looja. Uuematel jumal-loojatel ei olnud samasugust tarkuse, teadmiste ja kogemuste tasandit, kui nende eelkäijatel. Paljud neist noorematest jumal-loojatest olid väga sissevõetud oma loomingust. Kasutades vaba tahet, hakkasid nad üha enam kasutama oma individuaalset valgust puhta tasakaalustatud Looja Valguse asemel. Nende loomingus jäi aina vähemaks Looja Valgust. Neis ei olnud ka enam nii palju Looja taotlust, vaid palju rohkem nende oma isiklikku taotlust, kuid see ei häirinud neid, nad nautisid oma uusi võimeid ja olid väga põnevil.


Loomistööde hulk, mis oli tehtud ilma algse täiusliku Valguseta aina kasvas, kuni Looja seda märkas. Selleks et asja parandada ja aidata neil jumal-loojatel hakata taas algset plaani kasutama, anti kõikidele jumal-loojatele kaks uut Loomis-Kiirt, mis andsid võimaluse avardada Kõike-Mis-Olemas-On. Kuna valitses vaba tahe, siis oli nende kiirte kasutamine üksnes soovitatav.

Teine Loomis-Kiir, mis sisaldab kõiki värve, võeti Esimesest Kiirest. Senini polnud värve varem kunagi kasutatud. Teise Kiire kompetentsi kuulus ka võime energiat transformaatorina suurendada ja vähendada, mis andis võimaluse selle ulatuslikumaks kasutamiseks.

Kolmas Kiir kannab paljude erinevate konfiguratsioonide, nende võimaliku paigutamise ja alajaotuste sagedust, mida nimetatakse energeetikaks. Need on tohutu suured, kõigi võimalustega loomise ehitusplokid. Esimest, teist ja kolmandat Kiirt kasutati loomisprotsessi kõikide etappide juures.

Need kolm Kiirt ilmutati selleks, et tõsta moondunud loometöö energiad tagasi Valguse kõrgematele tasanditele. Looja soovis, et kogu moondunud looming ja selle jumal-loojad ise pöörduksid tagasi algplaani kasutamise juurde, mis oli kooskõlas Kõigega-Mis-Olemas-On.

Looja andis vabaks kasutamiseks ka teised Kiired, eesmärgiga tuua kõik tagasi algsesse Valgusesse. Vaba tahte tõttu, ei saa loodut tagasi võtta ega kustutada.

Niisiis paljud uued jumal-loojad toetusid oma loometöös vaid väga vähesel määral esialgsele algplaanile. Uriel selgitas, et sel otsustaval hetkel tõmbas Looja selge piiri ja teatas lihtsalt: „Kui soovite luua Looja Valgusega, on kõik võimalused teie päralt, kui aga soovite luua omaenda valgusega, ei saa teil enam olema juurdepääsu Looja Valgusele.“

Paljud said selle pakkumise tähtsusest aru ja hakkasid aegamööda oma loomingus taas Looja Valgust ja Loomis-Kiiri kasutama, kuid paljud olid oma loomingust nii sisse võetud, et jätkasid omaenda valgusel.

Kuid, selleks ajaks olid moonutused ja mutatsioonid võimelised ise ennast kopeerima ega järginud Kiirte Valgusmustreid, muteerudes järjest enam moondunuks ja omades veelgi vähem Valgust. Need moondumised hakkasid avaldama tugevat mõju mitte üksnes loomingule, vaid ka kõikidele jumal-loojatele.

Mida enam nad väljaspool Looja Valgust oma loominguga tegelesid, seda enam moonutusi ja muundumisi, ebakindlust ja laialivalgumist nende looming sisaldas. See valmistas jätkuvalt muret Loojale ja neile jumal-loojatele, kes kasutasid Looja Valgust. Looja märkas sellises mustris potentsiaali jõuda pimedusse. Selleks, et tuua Valgusesse tagasi kõik need, kelle loometöö toimus väljaspool algset puhast Valgust, ja anda loometööks veelgi enam võimalusi, lisas ta veel Kiiri. Kõik loodud Kiired toimisid hästi ... kuni tekkis taas tõrge.

Muundumised ja moondumised elasid oma elu ja hakkasid omavahel vastastikku toimima ja lõimuma. Nad hakkasid looma ja sünnitama aina rohkem ja rohkem moondumisi ja muundumisi. Omamata teadvust, käituvad nad nagu viirus või masin, mis jätkuvalt kopeerub ja paljuneb. Kolmandas dimensioonis tuntakse neid energiaid vihana, armukadedusena, põlgusena, ebaviisakusena, pettusena, domineerivusena ja kontrollina, verepilastusena, vägistamisena ja kõikvõimalike '-ismidena' nagu näiteks seksism, rassism jne. Need inetud tunded ja mõtted on moonutused, mis kõikides meie eluvaldkondades tänaselgi päeval kaasa teevad. Nad kõik põhinevad hirmul.

See protsess on kestnud väga, väga pikka aega. Kõiges-Mis-Olemas-On on väga palju kohti, kus Valgus puudub. Ütlesin kord Urielile: “Pimedusele oleks väljakutseks, kui tuua ta tagasi Valgusesse.“ Tundsin, kuidas Uriel naeratas ja ütles: „Need ilma Valguseta pimeduse-mustrid ja pimeduse-olendid, ei paku väljakutset. Nendega on lihtne hakkama saada, kui selleks aeg käes on. Teie olete need kõige suurema väljakuse pakkujad. Teie omate vaba tahet ja võimalust teha valikuid. Teie hoiate endas seda erilist Jumala Valguse sädet. Teil on vabadus teha valikuid ja teie peate oma valiku tegema ise, meie ei sekku sellesse. Pimeduse jõududel aga ei ole vaba tahet ega valikuvõimalust.“

Nüüd läks lahti sündmusterohke aeg. Kui hakati kasutama teist Kiirt, avastati et Valgust on võimalik aeglustada ja suruda kokku tiheduseks. See avas täiesti uue loomisvaldkonna. Suurtel Valgusolenditel, Avataaridel ja Elohimitel avanes võimalus kogeda end erineva vormi kujul - kivina, veena, õhuna, lillena jne. See oli uus ja rõõmustav kogemus.
Loomise käigus kerkis esile veel üks märkimisväärne looming. Looja Kristusaspektist võeti kaksteist elavat teadvuse keskust ja asetati Kõigesse Olemasolevasse. Iga selline keskus kandis Looja Armastust ja tema eesmärgiks oli peegeldada armastust ja Kristusvalgust tagasi nende keskuste asukatele ja külastajatele. Peainglite Kuningriik, Avataarid, Elohimid ja kõik suurepärased Valgusolendid nautisid Kristusvalguse keskusi. Maa on üks neid väga erilisi Valguskeskusi. Teadvuslanguse käigus tuli sellesse Kristuskeskusesse palju jumal-loojaid ja ka teisi olendeid, kuna neis puudus Looja Valgus ja keskendumine moondunud loometööle oli nad ära kurnanud. Planeedil Maa loodav füüsilist kuju omav looming hakkas kandma järjest rohkem moondumist ja aina vähem Looja Armastust.

Pikka aega kestnud intensiivsete moondumiste ja muundumiste märkamatu sissetungi tagajärjel ei suutnud Maa oma asukatele Kristusteadvust enam peegeldada. Looja Valgus ei jõudnud nendeni ja Maa langes ära Kristusteadvuse ühendusest, ära Armastuse ühisväljast, järjest sügavamasse tihedusse, kuni muutus füüsiliseks. See oli Maa langus. Kaheteistkümnest Valguskeskusest langes üks ära ja see sündmus põhjustas tohutu säbarlainetuse Kõiges-Mis-Olemas-On. Kuni languseni oli Maa olnud väga märkimisväärne ja kõikidele kättesaadav läbipääse.

Nüüd pöördusid Peainglid, Elohimid, Valguse isandad ja paljud teised auväärt olendid Looja poole palvekirjaga, luua alampiir maa languse peatamiseks. Kui maa peaks langema sellest piirist allapoole, ei oleks teda enam võimalik tagasi tuua. Loodi Metatroni Kuup, mis oli teadvuse, valguse ja heli väga keerukas geomeetriline konstruktsioon. Sellega peatati maa edasine langus. Tulemust tuntakse „kolmanda dimensioonina“, kui jäika, struktureeritud ja väga tihedat, tol ajal ilma igasuguse paindlikkuseta, väga spetsiifiliste piirangutega paika. Maa suutis hoida ja pakkuda äärmiselt vähe Valgust, kuid siiski oli tal sisemine teadvus. Maa eksisteeris sellises seisundis väga pikka aega.

Kuna see tohutu teadvuslangus mattis enda alla nii palju Valgusolendeid, Avataare, Peaingleid ja paljusid teisi olendeid, pöördus Peainglite kuningriik Looja poole palvega muuta nende funktsiooni. Selle asemel, et jumal-loojate tegevust lihtsalt jälgida, palusid nad oma esmaseks ülesandeks teadvuslanguse peatamise. Looja täitis nende palve. Nende ülesandeks sai muundamiste ja moondumiste põhjustatud kahju tühistamine ja kõikide nende vabastamine, keda see oli mõjutanud. Pärast pikka perioodi, oli Maa olemasolev teadvus lõpuks võimeline looma piisavalt stabiilsust, ja Metatroni Kuup eemaldati maalt. Enam ei olnud maal võimalik langeda veelgi sügavamasse pimedusse.

Alles hulk aega hiljem hakkasid maa asukad looma uusi kaalutlusi ja uusi mõtteid väljaspool seniseid piiranguid. Endise jäikuse ja paindumatuse asemele tekkis võimalikkus, millega kaasnes suurem teadlikkus ja paindlikkus, kuid see protsess võttis aega üle miljardi aasta. Planeedile tulid tagasi võimalused ja teadvuse erinevad tasandid. Kuid Maa pöördumine tagasi Kristusvalgusesse ei olnud veel võimalik.
Planeedile ankurdati erinevaid teadvuse aspekte. Ajapikku tekkis võimalus külvata planeedile ka uusi liike. Seda haripunkti teab enamus meist kui „algust“. Uue teadvuse nimeks sai Lemuuria teadvus. Lemuuria alg-aspektid ei omanud füüsilist keha, nad olid lihtsad olendid, kes kandsid Valgust. Valgusteadvus hakkas tihedal planeedil Maa elama järjest terviklikumal moel. Neil lemuurlastel oli Valgusteadvus, kuid nad ei olnud teie. Nemad olid suure eksperimendi esimesed aspektid.

Kõige selle lahti rullumise käigus anti jätkuvalt juurde Loomise Kiiri, ent ka muundumised ja moondumised kasvasid jätkuvalt. Iga uue Kiirega tulid ilmsiks vägevad loomisvõimalused, kuid sellele vaatamata jätkus moondumine veel kümneid-tuhandeid aastaid.

Miks ja kuidas muutus aga kõik 2003.aastal, kuidas tekkisid need uued võimalused, mis nüüd järjest avanevad?

2003.a. toimus midagi väga, väga põnevat. Looja ja võimsad Valgusolendid, eesotsas Peaingel Miikaeliga lõid üheskoos uue Loomise Kiire. See Kiir sisaldas üht elementi, mida polnud kunagi varem loomisprotsessis kasutatud. Kõiges-Mis-Olemas-On leiti see element siit, planeedilt Maa. Selleks elemendiks on armastus, mida inimsugu hoiab inimsoo vastu. Lisati puhas Armastuse vibratsioon ja aktiveeriti ning see hakkas immutama väga paljusid saastunud teadvuslanguse aspekte. Ja uus Kiir aina jätkas oma tööd. Muundumiste ja tasakaalutuste ebakindluse ja laialivalgumise kasv aeglustus.

Teadvuslanguse protsess on peatatud. Moondumised, muundumised, pimedus ja hirm, mis siiani läbi Looja loomingu paljude aspektide levisid, on saanud tagasikäigu. Nad nõrgenevad, aeglustuvad ja Looja Kristustadvus saab järjest enam avarduda. See kõik toimub tänu Sinule. Sina oled see Suur Eksperiment. Kristusvalgus asetati väikese Valgusesädemena sinu Pühasse Südamesse, et sa ta üles leiaksid, teda avardaksid ja nähtavale tooksid.

Loomise Kiirte loomisjõud liigub nüüd võimsalt läbi Kõige-Mis-Olemas-On. Kas sa seda tead või mitte, kuid see uskumatu protsess leidis aset tänu sinule. Üksnes asjaolu, et sa oled siin planeedil just käesoleval hetkel, on kinnituseks selle kohta, kui suurepärane ja oluline/paljutähendav sa tegelikult oled. .

- Kuidas see juhtus, et sa selles osaled ?

- Väga lihtsalt. Sa tõstsid oma käe ja hüüdsid: „Mina – vali mind! Saada mind! Mina lähen.“


Johannese Ilmutuseraamatus (Bible of Revelations) kirjeldatakse erinevaid radu, mida mööda inimkond oleks võinud selle protsessi käigus minna, et jõuda otsustava punktini, kus valida kas muundumised või Looja Valgus. Inimkond on oma ajaloo jooksul väga mitmel korral langenud taas tagasi pimedusse, omamata jõudu või tahet loobuda moondumistest ja kõrvalekalletest. Lihtsam oli käega lüüa ja valida langus.

1987.aasta oli erinev. Taas tõi impulss meid kriitilise momendini, mil tuli langetada otsus, kas meie, inimkond, nõustume laskma sel impulsil jätkuda, lihtsalt langeda tagasi pimedusse ja oodata veel ajastuid, et uuesti üritada? See oli küsimus, mis teile kui Hingele esitati? 


1987.aastal me kõik justnagu hääletasime, kõik hinged ja kõik olendid üheskoos otsustasid vaadata, kas me suudame käimasolevat protsessi muuta. Meie eesmärgiks oli tuua Kristusvalgus planeedile tagasi. See oli Valgus, mida ei oldud kogetud sadu miljoneid aastaid. See oli pöörane kaalutlus. 51 protsenti meist ütles:“Olgem selle poolt.“ Me ei teadnud, kas see on üldse võimalik, kuna puudusid rollimudelid ja me ei teadnud, millised on selleks vajalikud sammud. Kuid me jätkasime pühendunult.


Sellest ajast alates on meie planeedile sündinud palju vägevaid olendeid. Need vägevad olendid on meie väikesed lapsed - nemad on Suured. Need on lapsed, kes sündisid pärast seda paljutõotavat momenti, 1987. Nad on suured, suurkujud, kes kannavad Valguse võnkevälja, mis on olnud sinu ja minu jaoks väga stimuleerivad. Nad on pärit väga erinevatest Kristuspaikadest ja paljud ei ole siin planeedil varem olnud. Nad on tulnud kindla kavatsusega.

1987.aastal me jõudsime enneolematule võimaluse tasandile. See võimalikkus, meie kirg, see armastus inimkonna vastu, mida igaüks meist kannab, on transformeeriv. Kuidas te üksteisega suhtlete ja kuidas üksteist armastate? Vaadates ringi, ei pruugi see väga selgelt ilmneda, kuna me kõik mängime oma elumängu, kuid tegelikult on see ilmselge.

1987.aastal toimunu hoidis ära paljud võimalikud, ette ennustatud katastroofid. 2000.aastal toodi planeedile Maa täiesti uus energia, samuti ka uus Armastuse element. 2003 oli aasta, mil Peaingel Miikaeli poolt toodud uus Kiir hakkas moonutustele lõppu tegema. Ja see kõik sai toimuda tänu sinule. See Kiir töötab nüüd Kõiges-Mis-Olemas-On. Kõik universumid ja selle universumi maanurgad on nüüd täielikult haaratud Teadvuse Nihkest.

Ka 2007.aastal toimus midagi, mis andis võimaluse Kritsusvalguse kohaloleku tagasipöördumiseks meie planeedile. See võimalus hakkas kasvama, selginema ja avalduma.
Novembris 2011 toimus kogu planeedil Maa tohutu suur ühine energiale keskendatus. Palju oli neid, kes suutsid hoida Kristus-sageduse mustrit ja neid, kes suutsid seda esile tuua /välja kutsuda ja taas-ankurdada maale ..... ja nii sai Kristusteadvus ankurdatud.


Uus kõrgsageduslik Armastuse energia on hakanud kiirguma tagasi Planeet Maa veekogudesse. Iga veepiisk kogu planeedi kõige elusoleva sees nüüd aina kasvab, kiirgab ja peegeldab Kristusvalgust. Kolmas dimensioon on kiiresti lagunemas. Planeet Maa on teel tagasi täielikku Kristus-staatusesse ja peegeldab nüüd oma ühtsus-sagedust tagasi inimkonnale ja kõigile oma asukatele.


2011.aastast alates ei ole te enam seesama inimene, kes olite. Muutus, mis toimus 11-11-11 ankurdati väga tugevalt iga Maa-asuka südamesse ja see kasvab väga-väga kiiresti. Metatron, Uriel ja Miikael usuvad, et tänu sellele ja ka Kristus-energia tagasitulekule, hakkab Planeet Maa võnkuma nüüd harmoonilises resonantsis 11 teise Kristusvalguse keskusega Kõiges-Mis-Olemas-On. Kõik, keda mõjutas Valguse kaotus ja teadvuslangus, on nüüd teel tagasi Koju, Looja südamesse.

Selline on lugu nihkest, mis oli nii Urieli, Metatroni ja Miikaeli kui ka teiste vägevate olendite eesmärgiks ja mille võimalikkusesse nad uskusid. See imetlusväärne lugu on ühtlasi ka personaalne protsess. Palun peatu siinkohal ja tunneta seda lugu - sa tunned Valguse kristallilist aspekti, geomeetrilist kujundit, mille nimi on täht-tetraeeder, mis sinu Pühas Südames asub. See Valgus on seal alati olnud, kuid kuni 11-11-11 ei kandnud ta sellist mahtu, mis praegu. See, mida sa tunned, see on Kõigega-Mis-Olemas-On ühendatuse aspekt, mida nüüd Kristus-Valgusega võimendati.

Kui peatusid, hinga välja ja tunneta selle loo energiaid, ja sa hakkad saama aimu selle kohta, mida
teadvuse ühisväli meie kõigi jaoks hoiab. Sa ühendud sellega ja hakkad integreerima võimet kogeda iseennast selles ühisväljas, kus ei ole enam ei muundumisi, ei moondumisi, ei hirmu ega usaldamatust.

Siin oled sa Kodus.



Tõlkis Ilme


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar