Namaste´

pühapäev, 17. veebruar 2013

Usalda oma südant




Tingimusteta armastus õitseb igavesti.





Talita oma südame järgi
Jamye Price

Sa oled tõepoolest üks vana hing. Sind on välja valitud kehastuma suurte muutuste aega, oled väljakutsetega kokku puutunud. Vaevarikkal hetkel sa pahandad väljakutse üle, armulisuse hetkel sa väärtustad väljakutset. Kui saad selgeks Tõe omaenda ajatust/igavikulisest olemusest, ei hirmuta sind ükski hinnang, ükski keeldumine, ükski tagajärg. Liikudes Tõe unustamise-meeldetuletamise rajal, on see julguse, meelekindluse ja tähelepanu koondamise õppetund, Sa oled võrratu.  Sinu sees on Armastusesäde, mis on sünnipäraselt Kõiges Elavas. Puhu lõkkele see säde, sa imeline Olend.  Sina see oled. Ole Armastus, mida ootad maailmalt. Ole Armastuse kogemuseks teiselegi inimesele leidmaks üles tema enda Armastuse väge.


Südame järgi talitamine võib tuua nii positiivseid kui negatiivseid kogemusi. Selline on Armastuse skaala. Jumalikust, mitte-füüsilisest perspektiivist vaadatuna on tingimusetus see, mis Teab, et iga 'negatiivne' kogemus on pelgalt kogemus ja et läbi andestamise on tal potentsiaal avardada Armastuse spektrit, tuues koos haavatavusega ka meelekindluse, mis võimaldab edasiminekut. Seepärast meistrid õpivad ja õpetavad erapooletust/tingimusetust, et lubada igal kogemusel manifesteerida Elu ilma vastupanuta sellele, mis on. Me võtame seda kui sammu edasi, kasvamaks sügavuti, olles tänulikud oma kogemuse eest ja keskendudes edasiminekule, millest on kasu Kogu Elule. Armastuse järgi talitamine ei käi kokku kehtiva ühiskonna normidega, mis järgivad eraldatust, mida ahnus ja domineerimine soodustavad. Sinu tõeline vägi on see, mis KÕIGIS on olemas – see on Armastus. Kui talitad Armastuses oma südame järgi, muudad oma maailma ja mõjutad ka teisi oma väega, mis loob maailmasid. Ühendatus. Vastastikune kasu. Alalhoidvus. Taas-uuenemine. Selline on sinu südame vägi. Talita selle järgi.


Asudes järgima oma südamehäält, me toimetame Elu liikumapaneval skaalal, me võtame kõiki kogemusi kui Armastust tema erinevates värvides-vormides. Me võtame oma tajumusi/elukogemusi tingimusteta ja sellest lähtuvalt loome oma füüsilise maailma/kujuneb maailm meie ümber.


Me toetume tugevalt oma kõlblus-kompassile, mis igas olukorras juhatab meid Armastuse armulisuse juurde. Me oleme julged ja kaastundlikud, luues tugeva ühenduse oma Mina ja maa vahel. Me oleme vaprad ja ilusad, kes peavad vastu igale tormile, sest see toob endaga puhastava vihma ja muutustetuule. Me oleme vaikus, kes kuuleb igaühe südame laulu meie suurepärases Elu-sümfoonias. Täiskäigul edasi!
Tõlkis Ilme




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar