Namaste´

kolmapäev, 27. veebruar 2013

Palu Allika Tahe oma igapäevaellu





Palu Allika Tahe oma igapäevaellu
17.02. 2013





Jennifer Hoffman

Läbi ajastute, meie paljude elude jooksul on Allika olemusest meile ebaõige pilt kujundatud, kui millestki tähtsamast kui inimene, nagu lasuks Allikal kontroll või vastutus selle eest, mis kolmandas dimensioonis toimub. Selline Allika olemuse/inimese partnerluse väärkäsitlus on võimaldanud inimkonnal suuresti alahinnata oma väge ja oma maapealse teekonna olemust ja eesmärki. Ka fraasi „Sinu tahtmine sündigu“ on valesti kasutatud, mis tegelikult on palve Allikaga taasühendumiseks, mitte aga inimnõrkuse, suutmatuse või orjastatuse kinnitus Jumala palge ees.


Iga valik sisaldab tahte kaht aspekti: ego tahe ja jumalikkuse või Allika tahe ja nad mõlemad on sinu osad. Kui sa teed valiku ego tasandilt, haarad sa kaasa tahte, kui teed valiku oma jumalikkuse tasandilt, aktiveerid sa jumaliku Tahte, oma partnerluse Allikaga. See ei ole Allikalt loa küsimine valiku tegemiseks, see tähendab kutsuda Allikas osalema oma valiku tegemisel, seega tegutsed sa kõrgeima võimaliku sageduse, piiritu teadmise ja suurima potentsiaali tasandilt. Sa ei vaja Allika luba mitte üheski elu aspektis, kuna me kõik oleme siin kui jumala valguse sädemekesed - tervenemise, ülestõusmise ja evolutsiooni missiooniga. Sa oled valguse erisaadik, kelle ülesandeks on tuua maailmale valgust, et ta saaks tundma end jumalikuna, väljendama oma jumalikku Tahet.


'Sinu tahtmine sündigu' on viis kinnitada Allikale, kes on avanud su südame ja meele, et Allikas võib osaleda sinu elukogemuses, lisades sellele kõrgemat energiat, kõrgemat perspektiivi ja kõrgema tasandi teadmisi. Tegelikult lood sa selle fraasiga ruumi, et taevas saaks maa peale laskuda..


„Sinu Tahtmine“ ei tähenda nagu oleks Jumal mingi eriline osapool situatsioonis, et võiksid ise kõrvale astuda ja lasta Jumalal toimida ilma sinu osavõtuta. See teeks sinust teenija, kel pole ei valikuvõimalust ega väge ja kes peab tegutsema vastavalt Jumala poolt ettenähtud juhendile. See oleks üleastumine vaba tahte seadusest. Sa ei saa üheaegselt olla nii käsutäitja-teenija, kui oma elu meister, kes juhib ülestõusmist ja oma südame-evolutsiooni koos inimkonna, maa ja Universumiga. See ei tähenda ka seda, et sa lükkad oma väe kõrvale ja lubad Allikal juhtimise enda kätte võtta. „Sinu tahtmine sündigu“ annab teada, et oled valmis lubama oma Jumalavalgusel sel hetkel oma materiaalses maailmas särada. Sa avad oma südame ja selle asemel, et luua läbi oma ego tahte, lubad Jumalal selles kogemuses osaleda, sa valid kogeda seda hetke koos Allikaga kui kaaslooja ja jumalik Tahe.


„Ja nii olgu!“ näitab, et sa oled valmis lubama sellel elukogemusel avaneda Jumala Tahte täiuslikkuses, jumaliku ajastuse järgi, pingutuseta, armulisuses ja kerguses sinu kõrgeimaks hüvanguks ja heaoluks. Sel imelisel hetkel sa resoneerud ja võid luua kõrgeima ja parima tulemuse, mis avardab sinu inimteadmised jumalikku täiuslikkusesse. Luues ruumi oma ego ja tahte sees, tema kõikides 3D piirangutes, saab sinust Allikaga kooslooja, kes tunnistab oma jumalikkust ja lubab tal heliseda. Ja sel hetkel täitub sinu elueesmärk – Allikaga taasühendumine ja ülestõusmine - sa oled loonud taeva ma peale.


Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar