Namaste´

laupäev, 23. veebruar 2013

Vanade kokkulepete lõpetamine




 Nemad on väljavalitud,

kes alistusid Looja tahtele.

Kunagi olid nad valguse-sädemed,

nüüd on neist saanud kiirgav päike.

Rumi




Vanade kokkulepete lõpetamine






Emmanuel Dagher


Rahu & õnnistust!

Mul on heameel teiega kohtuda, sest koos teiega navigeerime nüüd läbi järgmise, nii meie isiklikku elu kui kogu maailma puudutava seikluse.


Teema, mis paljude ette kerkib, puudutab meie jalgealust selles täiesti uues energeetilises ruumis, mille me oleme esile kutsunud. See ruum võib tunduda üsnagi võõras, kuna oma 3D kogemuses ei ole me selles uues sageduses veel eriti kaua olnud. Maapealne maailm meie ümber näib kõik endine olevat, sisenedes aga iseendasse, sellesse liikumatuse ja vaikuse ruumi, märkame kindlasti toimunud muutust.


Mõned füüsilisel tasandil avalduvad muutused:
  • Meie sisemine ja väline nägemine on teravnenud. See võimaldab meil näha iseennast, teisi ja oma ümbrust täiesti uues valguses. Paljud näevad selgemalt isegi kaasinimeste, oma lemmiklooma, lemmiktaime ja muude elusolendite aurat. Me võime näha ka värve ja energiaid, mida võib olla varem ei näinud.
  • Meie kuulmis-, maitsmis-, kompimis- ja lõhnataju muutub teravamaks. See ilmneb toiduvalikus (sööme neid toiduaineid, mis annavad meile piisavalt vajalikke toitaineid) ja samuti helides (muusika, keskkond, helin kõrvus), lõhnades ja tekstuurides, mida enda ümbrusse valime.
  • Avastame, et aina enam siseneme ruumi, kus 'meel puudub'. See annab meelele pidevast sise-vadinast enam puhkamis- ja hingamisruumi. Tulemuseks võib olla midagi taolist: me astume tuppa kindla kavatsusega midagi teha ja ühtäkki see, mida me mõtlesime kindlasti teha, kaob sootuks meelest.
  • Me ajame maha oma vana naha. Aeg-ajalt võime tunda naha sügelemist, kuid naha vahetamine võimaldab tekkida uuel terve sagedusega nahal.
  • Kaalu-kõikumised.
  • Unevajaduse muutumine.

Ja vaid mõned energeetilisel tasandil täheldatavad muutused.

  • Aeg näib painduvat. See võib ilmneda alates tundmusest, et on möödunud tunde, kuid tegelikult on möödas vaid mõni minut, kuni tundeni, et ainult mõni minut on möödunud, kuid tegelikkuses on möödunud tunde, päevi või kauemgi.
  • Meie isiklikud huvid muutuvad.
  • Seltskondlik vestlus või vestlus, mida sa ei pea täiesti usaldusväärseks, ei tõmba sind enam. See võib viia muutusteni sinu isiklikes suhetes ja tutvusringkonnas.
  • Keskendumine vaid ühele kindlale asjale pikaks perioodiks (töö, harrastus, inimene, jne.) tähendab janunemist suurema tasakaalu järele.
  • Soov süüvida veelgi sügavamale oma vaimsetesse praktikatesse, mis lõpptulemusena taasühendavad meid Jumalikkusega meie sees ja meie ümber.   
  • Me pääseme ligi kõrgemate kaemuste voogudele ja tarkusele, mis avardavad veelgi enam meie tulevikupilti iseendast, oma teekonnast, arenemisprotsessist, kingitustest, loomupärastest annetest ja elu enda terviklikkusest.

Vanade kokkulepete lõpetamine

Eelnevates prognoosides ma mainisin, et on aeg lasta lahti arusaam endast kui ühest väikesest Maapealsest olendist ja pidada meeles, et me oleme ääretu Galaktika Olendid. Järgnevate kuude jooksul me märkame, et Galaktilise Olendi rolli astumine on palju lihtsam, kui varem. Miks? Enne 3D kogemisse laskumist panid paljud meist end kirja, et aidata kaasa suure nihke saabumisel, mis algas aastakümneid tagasi. Selle energiakokkuleppega võtsid väga paljud meist endale spetsiaalsed kohustused, et kindlustada suure nihke toimumine. Me teadsime, et need kokkulepped ei ole argade jaoks ja olime armastavalt valmis vabatahtlikena need ülesanded enda kanda võtma, sest teadsime, et me suudame nendega toime tulla. Ja seda me ka tegime.


Kätte on jõudnud nende kokkulepete lõpptähtaeg, mis lubab meil selles uues teadvuses, mille me manifesteerisime, need kokkulepped tühistada ja kehtetuks tunnistada. Meil on nüüd täielik vabadus valida üksnes see, mis meie sügavaima ja ehedaima rõõmuga resoneerub. Enam ei ole vaja tingimusi ja piiranguid. Kui oled üks nendest, kes vaatamata oma usinale vaimsele ja taasühendavale sisemisele tööle, tundis oma elus mingit takistavat jõudu, siis nüüd tead miks see nii oli. See ei olnud isiklik, see oli lihtsalt kokkulepe, mis pidi läbima täiskuuri.
Õigepea, kui see veel toimunud pole, kerkib üles tunne nagu oleks tohutu raskus su õlgadelt võetud. See tunne tõukab meid edasi, valima enam avardunud teadlikkust, mis joondab meid paindlikuma, muretuma, pingevabama ja rõõmupakkuvama Maapealse kogemusega. Aitäh sulle, Universum!!
Tasakaalu taastamine
Et luua rõõmuküllasemat Maapealse elu kogemust, peame kõigepealt omaenda elus tasakaalu looma. Ja et luua enam tasakaalu oma ellu, peame Galaktiliste Olenditena meeles pidama kolme lihtsat aspekti:
Ja need on:
  • Järjepidev sisemine praktika – igapäevased isiklikud harjutused, mis aitavad hoida Jumalikkust meie sees ja meie ümber. Need on otseliinid, mis toidavad vaimu ja ühendavad meid „Kõigega, Mis On“.
  • Inspireeritud tegevus – olles läbi järjepideva sise-praktika astunud taas ühendusse Jumalikkusega iseendas, aitab meie vabanenud potentsiaalil vormina sündida. Et see sündida saaks, on tarvis jätkata oma annete, talentide ja loovust puudutavate oskuste arendamist, et niipea kui avaneb võimalus, mis meid meie suurimale visioonile lähemale juhatab, oleme meie valmis sellesse astuma.
  • Mängulisus – See võimaldab sisemisel lapsel välja tulla ja kogeda ennast elurõõmu ja nalja energiana, kes ta oli määratud olema.

Valitsevate ühiskondlike olude tõttu on meile õpetatud väärtustama rohkem 'tegemist' kui lihtsalt 'olemist'. See paneb meid väärtustama end läbi oma valitud karjääri või pangakontol oleva rahasumma järgi. Tegemine on aga pealesurutud ja pingutust vajava energia liik. Kogu aeg midagi 'tehes', me viime ennast tasakaalust välja. Teadlik 'olemine', inspireeritud tegevusele avatud 'olemine' ja mänguline 'olemine' toob meisse tagasi eluterve tasakaalu. Just sellises tasakalus me tunnetame oma väärtust, tunneme ära selle, kes me tegelikult oleme, ilma et peaksime midagi selle ärateenimiseks tegema.


Universum pakub kogu aeg võimalusi, et võiksime kogeda suuremat tasakaalu oma elus. Mõned neist võimalustest võivad tunduda pigem väljakutsetena, kuna meie võib olla teeme vastupidise valiku sellele, mida soovitab kolme tasakaalu aspekti integreerimine. Praegu on aeg, kus meie tähelepanu vajab just nimelt see, mida oleme seni unarusse jätnud, edasi lükanud või eiranud. See hõlmab ka tegelemist iseenda heaoluga, isiklike ja ärisuhetega, rahaliste vahenditega jne. Miks nõuab just see, mida oleme edasi lükanud, meie tähelepanu nüüd? Kõik see kerkib praegu pinnale selleks, et nüüd lahendatud saada. Selleks et oleks üldse võimalik alustada edasiliikumist, on väga oluline korrastada kõik see, mille oleme unarusse jätnud või veel mitte täit sisemist heakskiitu andnud. Taastades tasakaalu isiklikus elus, aitame kaasa tasakaalule kogu maailmas.


Kohtumiseni,
Emmanuel


Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar