Namaste´

pühapäev, 3. veebruar 2013

Mida toob aasta 2013?





2013.aasta potentsiaal.

Jennifer Hoffman,
kanaldab Peaingel Urieli


Meil on jätkuvalt vaba tahe kõiges ja miski ei ole raudselt kivisse raiutud, kuid me elame ülemineku kõrgaegadel ja üha enam inimesi näitab üles soovi elada rahus, armastuses, sallivuses ja ühenduses ja see on see, millel on tõeline jõud luua maailmas muutus ja võimaldada meie individuaalsel ja kollektiivsel tegelikkusel muutuda 'taevaks maa peal’. Nagu Peaingel Uriel sageli ütleb: ‘Meie ülesanne ei ole maakera hävitamine, et taevas laskuda saaks, meie missiooniks on inimkonna ja maa võnkesageduse tõstmine, et oleks võimalik luua jumaliku ja inimese parterlus ja meie võiksime areneda edasi vaimule toetuvateks inimesteks. Siin me oleme, valmis alustama järgmist aastat.


Vaadates tagasi 2012.aastale võime kergendatult hingata, sest toimus palju tervendavat ja edasiviivat, me kogesime ajastute nihet (21.detsembril 2012) ja liikusime sealt väljapoole. Maa ei saanud otsa, kuid asjad on nüüd tuntavalt teistmoodi ja on seda ka tulevikus. Ka meie oleme teistsugused, ja me võime valida, kas minna 2013.aastale vastu kui maa uue paradigma võimsad kaasloojaad või tunda end tasakaalutult, mittemaandatult, kartes astuda järgmist sammu, mis pole enam meie jaoks ette nähtud. Me oleme liikunud karmatasandilt loomise tasandile ja meie suurimaks väljakutseks võib saada see, et me ei tea, mida me luua tahame.


Igat uut aastat võib võtta kui väljakutset või kui uut võimalust teistsuguse tuleviku loomiseks. Kindel on aga see, et nüüd tagasiteed enam ei ole. Me oleme ootel, valmis transformatsiooniks, evolutsiooniprotsessiks, mis ei erine dinosauruste väljasuremisest, kõige vana ja oma aja ära elanu lõppemisest - see, mis ei resoneeru tõe, rõõmu, armastuse, rahu ja üksolemisega, kaob lõplikult.


Me juba näeme, kuidas paljud sellised maailmastruktuurid, mis vaid väheste teenistuses on, kuid tekitavad ainelist kahju paljudele, jõuavad põhjaliku uurimise alla, me oleme üleilmselt üksteisega seotud, nagu ei kunagi varem. Meie füüsiline maailm muutub järjest rohkem virtuaalseks ja need piirid, mis kunagi kultuurilisel, geograafilisel, rahvuslikul ja riigitasandil eksisteerisid, lagunevad. Uued põlvkonnad tunnevad endid globaalsete maailmakodanikena, kes arvavad oma sõprade hulka inimesi, keda nad pole kunagi isiklikult kohanud ja meil on võimalik läbi meediavahenduse nagu näiteks Twitter, sekundi jooksul jagada oma mõtteid ja ideid üle kogu maakera. Tundes transformatsiooni võimalikku pinget, oleme teadlikud ka nende inimeste vastupanust, kes ei taha loobuda oma hoitavast positsioonist. Selline vastuseis tugevneb 2013.aastal veelgi, kuna on neid, kes ei vabasta oma hirme enne, kui neil teist valikut enam ei ole.



2012. aastat iseloomustati kui aastat, mil me saime tagasi oma jõu, paljud meist tegid seda, kuigi mitte sellisel viisil nagu meie seda ette kujutasime. Mõnel juhul me saime oma jõu tagasi seetõttu, et need, kellele me seda andsime, ei tahtnud meid enam oma ellu. Teinekord olime meie need, kes olid sunnitud minema kõndima. Nüüd, mil meil on oma jõud tagasi, tekib küsimus, mis me sellega peale hakkame? Just seda me 2013.aastal uurime.


2012. aasta kolm teemat olid - tõde, ausameelsus ja joondatus ning meil oli väga palju võimalusi selleks, et leida oma isiklik tõde ja tõde maailmas, aru saada, millega me joondusime ja kuidas meie ausameelsus ühtis meie energia ja eesmärkidega. See oli pikk ja väljakutseterohke aasta, nüüd aga alustame uut, kuid tunduvalt erineval tasandil.


2013. aasta on evolutsiooni/edasimineku aasta, mil meil tuleb võtta kõik see, mida oleme õppinud ja rakendada oma igapäevase elu praktikasse.

................
2013.aastal, mil oleme jalgupidi mõlemas maailmas - joondunud uue maa potentsiaaliga ja hoides kohta nende jaoks, kes alles peavad tema energiatega joonduma - on meie õppetunniks elada oma avatuses ja rõõmus, võimsal elu ja iseennast teostaval viisil.


2013.aasta võtmeteemad:

Evolutsioon eelkõige - see on 2013.aasta keskne teema. Kuidas viia oma uskumused, olukorrad, kogemused ja mõtlemine ühendusse nende kõrgemate aspektidega? Meil on kõik vajalikud tööriistad olemas, on aeg neid kasutama hakata. Kasutades endiselt vana energiat, võime iga olukorra taas tagasi pöörata, aga kui toita teda kõrgema energiaga, saame teda edasi arendada ja luua teistsuguse võimaluse ja tulemuse. Olukordadel, mida me edasi ei vii, saavad olema valulikud tagajärjed, seda siis kui püüame praegusel ajal elada mineviku energiates, millel ei ole meie jaoks enam jõudu. See laieneb isegi rollidele, mida me tervendajate, õpetajate ja valgustöölistena etendanud oleme. Me oleme nüüd avardujad (evolvers), kelle ülesandeks on tuua inimkond joondatusse uue maaga eeldusel, et me omaenda elu sellele juba joondanud oleme.


Teadlikkus oma Multi-Minadest — Liikudes kõrgematesse energiatesse me teadvustame endid kui inimesi, kuid kas me oleme teadlikud oma Mina arvukatest aspektidest, kellest ükskõik millist soovi korral valida võime? See Mina, keda me väljendame, on üks võimalikest, kuid juhul kui meile ei meeldi tema lõpptulemus, võime lihtsalt teise valida. Sellest on üksikasjalikult juttu 2013. aasta Evolutsiooni Juhendis.


Jumalik Vägi — Jõu mõiste materiaalses maailmas või inim-meeles on alati tähendanud ‘võimu kellegi või millegi üle'. Ülestõusmistasandi kontseptsioon jõust tähendab jumalikkust, see on sisemine vägi. See on meie sisemise jõu allikas, mis saab alguse meie ühendusest Allikaga ja on meie Jumalavalguse väljendus. See ei vaja tõendamist kellegi poolt, et keegi selle meie jaoks kehtivaks tunnistaks, vaid nõuab, et me joonduksime oma väele igas asjas, kasutades oma väge selleks, et omaenese aspektide kõiki elukogemusi edasi arendada/avardada.



Tõde — On tõe õppimise aeg ja teatud mõttes saab see olema üsnagi muret tekitav, võimalik, et ka hirmu põhjustav. Nii individuaal- kui globaaltasandil saame teada, et need, keda me pidasime oma sõpradeks, on tegelikult meie vaenlased ja töötasid meie vastu ja need, keda me oma vaenlasteks pidasime, on tegelikult meie sõbrad. Tuleb ette aegu, mil maailm näib olevat uppis ja pahupidi, rappuv ja mittetoimiv, kuid see kõik saab lõpuks korda. Üks asi, mida 2013.aastal meeles pidada tuleb, on hoidumine igasugusest kriitikast - ole vaatleja ja jää eemalseisjaks. Otsi igas situatsioonis õnnistust, see on olemas ka igas kõige kohutavamas olukorras. Pea meeles, 2013 on evolutsiooni aasta ja mõnikord peab energia korraks tagasi pöörduma enne kui ta avarduda saab.



Siin aga minu üldised tähelepanekud selle kohta, mida 2013.aastal inimkonna ja maa jaoks varuks on (potentsiaalsed võimalused):


Globaalne Teadvusemuutus — see on 2013.aasta üks muret-tekitavaid aspekte, kuna see, mis 2008.aastal algas globaalse majanduskriisina, ei ole veel lahendatud ja eksisteeriv süsteem, mida paljud peavad oma finants- ja füüsiliseks elatusallikaks, ei ole enam jätkusuutlik. 2013.aastal tuleb veelgi tõendeid korruptsiooni, isiklike huvide, ahnuse ja selle kohta, kuidas kõik meie korporatiivsed, ühendatud pangandus ja valitsus-süsteemid, on töötanud selles suunas, et vähemuse huvide nimel teha kitsendusi paljudele. Teadvusemuutus algab teadlikuks saamisega eksisteerivast paradigmast, mida on meie eest kaua varjatud. Aasta jooksul ja eriti ajavahemikus maist juulini, jõuavad avalikkuse ette saladustevalingud, mõned neist jumaliku sekkumise poolt, mõned inimeste poolt, kes ei suuda enam senihoitud saladusi endale hoida. Globaalne teadvusemuutus võib alata viha ja hirmuga, kuid selle eesmärk on õpetada inimkonda ennast rohkem väärtustama, seadma oma eesmärke taotluse teel ja kasutama oma loomisjõudu, et kindlustada endale rõõm, õnn, edu ja küllus.



Maa muutused — mõningane potentsiaal ammu ettekuulutatud maa dramaatiliste, kaootiliste ja hävitavate muutuste toimumiseks on olemas; kuid me oleme paljud neist ära hoidnud. Ma näen, et 2013.a. mõned ettetulevad maa muutused on looduslikud, teised inimtegevusest põhjustatud.
Aktiivseid vulkaane on Filipiinide läheduses, Kagu-Aasias, Yellowstone'is, mis võivad põhjustada globaalset muret ning kaua uinunud olekus olnud vulkaan Austraalias, mis ootamatult augusti lõpus või septembris ärkab. Suuremateks mure põhjustajateks on uuristusaugud (sinkholes), millest räägiti 2012.aastal ja neid tuleb 2013.aastal esile suuremal hulgal. Paljud neist on põhjustatud puurimise ja muu teadaoleva või varjatud tegevuste tõttu, mis lõhustab maa aluspõhja (substrata). Ma näen seda juhtuvat Lähis-Idas, eriti Saudi Araabias, Kataris, Iraagis ja Ameerika Ühendriikides Gulf Coast'i lähedal, Ohio piirkonnas, Pennsylvania ja Kentucky, Nevada ja Illinoisi lähedal. Mõned neist on väga suured ja avanevad kiiresti. Võib tulla märkimisväärseid kaotusi nii vara kui inimeste näol.
Pöörised ja energiaportaalid– Pöörised on energia koondumiskohad maa peal ja energiaportaalid on avad maa magnetvõres, mis võimaldavad energial Universumist maale voolata. 2012.aastal me kulutasime palju aega energia tasakaalustamiseks olemasolevates energiaportaalides ja hoides ruumi uute portaalide jaoks. Võimsad iidsed portaalid Lähis-Idas, Aafrikas ja osas Ida-Euroopas kuni Venemaani on endiselt avatud, kuid mitte enam nii võimsad. Kuna me hoiame energiat Uue Maa jaoks, sulguvad need portaalid, kuid mitte ilma suure vastupanuta nagu võis näha läinud aastal Lähis-Idas.


Paljud meist on elanud piirkondades, kus oleme hoidnud energiat uute energiapööriste jaoks ja loonud Uue Maa energiaportaale. Neis piirkondades oleme jäänud eraldatuks ja õnnetuks, kuna meie energia liigub meie energiavajaduse rahuldamisest väljapoole, ei kanna see energiat, mida me vajame omaenda hingekasvu toetamiseks.



Kuna töö, mida oleme teinud, on olnud oluline ja vajalik, on meil aeg liikuda piirkondadesse, mis meid toetavad. Selleks on neis piirkondade potentsiaal olemas ja meie saabumiseks ettevalmistused tehtud - protsess jõuab lõpule 2013.aastal. Kui oled mõelnud kolida uude kohta, siis hakka valmistuma jaanuaris ja tee taotlus selle kohta, millist elukogemust selles piirkonnas ootad. Koha ja aja osas saad kinnitust märtsist kuni septembrini.



Päikese plahvatused ja pursked — 2012.aastal oli inimkonna ajaloo kõige tugevam päikeseaktiivsus ja see võimendub 2013. aastal. Päike toetab nii Maa kui meie edasiarengut, suurenenud päikesekiirgus toetab uusi portaale ja ka meie kiiremat võnkesagedust. Jätkuvalt saadab Päike Maale kõrgemaid vibratsioone, mis paiskavad segi ilmastiku ja sidesüsteemid ja ühtlasi aidates jõustada muutusi meie DNA struktuuris, mida 21.detsembri-järgses maailmas luuakse. Loomisel on Maa ja Päikese partnerluse uus ajastu, kus Maa joondub veelgi täielikumalt Päikese jõuga, mida ta on seni olnud suuteline väga väikestes kogustes vastu võtma, kuna tema võnkesagedus ei olnud lihtsalt suuteline rohkemaga toime tulema. Päikese protuberantsi uut aktiivsust peetakse ajalugu-tegevaks, kuid see on meie kõrgemate sagedustega juba joondatuses ja me ei tunne seda nii intensiivselt kui minevikus st. et nende jaoks, kes on liikunud juba kõrgemale võnkesagedusele, ei ole see füüsiliselt enam nii raske taluda.


Meeletasandilt Hingetasandile — Läbi kogu oma 3D kogemise juhtis meid meie meel, kuid kui me liigume olemise kõrgematesse dimensioonidesse, saab hinge soov palju tähtsamaks ja selgemaks. Teades hinge soovi armastuse, rõõmu, rahu ja külluse järele, kuid teadmata, kuidas neid saavutada, on meil nüüd võimalus liikuda tavamõtlemisest väljapoole. Meie 'rikkalik meel', mis on tulvil omaenda mõtteid, mälestusi, uskumusi ja kogemusi, ei ole sageli joondatuses meie kõrgeima teega. Meele tee on karmaline, hinge tee on joondunud loomisele. Kuigi meie karmarada on üks loomise teedest, on see üksik tee, ainult ühe tulemuse ja ühe võimalusega. Arvestades hinge vajadusi või elades oma eluteed toetavate hingesoovide maailmas, me astume loomisprotsessi ja meil on palju potentsiaalseid võimalusi oma elu jaoks. Me ei pea valima ainult üht võimalust, me võime katsetada paljudega, otsides seda õiget, mis hakkab kokku meie soovitud rõõmutoova tulemusega.

Elamine hingetasandil tähendab, et me juhindume hingest ja võimaldame meelel õppida looma, ilma et kogu aeg teaksime, mis järgmisena toimub.


Energia perioodid:
Igal aastal on võimsaid perioode, mil maa energeetiline tasakaal muutub, toimuvad uued energeetilised joondamised, uued energiapöörised avanevad ja vanad sulguvad. Sageli tekitavad nad konflikti meie enda energeetilise võnkesagedusega, mis võib panna meid tundma väga ebamugavalt, isegi haigena. Meie nimetame neid ülestõusmise sümptomiteks, kuna nad kuuluvad meie ülestõusmisteekonna juurde, sest meie missiooni üheks osaks on ka uue energia maale toomine, et luua 'taevas maa peale'. Nende energiaperioodide ajal võib ette tulla maa muutusi, tugevaid torme, üleujutusi, maavärinaid või tavatuid ilmamuutusi, isiklikus elus aga äkilisi lõppe, segadust, südamehäireid või meelemuutusi ja isegi haigestumist.


2013. aasta 6 energiaperioodi on:

3. - 22. jaanuar— Ma nimetaksin seda mini-energiaperioodiks, kuna see on analüüsimise, ümberjuhtmestamise ja taotluste seadmise aeg. Kui sa ei tea, mis on sinu jaoks järgmine samm su teekonnal, tee taotlus kõige rõõmuküllasemaks ja külluslikumaks rajaks ja luba vastusel saabuda. See on ettevalmistuste tegemise, mitte tegutsemise kuu. Tugevad päikesetormid on uudiste toojateks, luues muutusi ka ilmastikumustrites - tuues ebaharilikult sooja ilma piirkondadesse, kus on tavaliselt külm ja külma ilma soojematesse piirkondadesse.



Veebruar – Selle kuuga algab 2013.aasta ümberkujundava energia saabumine. Me tunneme täiesti reaalselt selle energia liikumist ja kohati võib tunduda, et kaob kontroll asjade üle. See tähendab teatud mõttes, et vanad Maa paradigmad vabastatakse, et uued saaksid asemele tulla. Inimesed, kes ei tea, mis toimub, võivad tunda end väga ebakindlalt.



Märts - juuni – 20.märtsi pööripäev suleb ukse Maa vanadele paradigmadele. Globaalsed sündmused toovad avalikkuse ette tõe selle kohta, kuidas maailmas päevauudiseid on tehtud. Sel perioodil otsi üllatusi paljusid valitsusi ja korporatsioone puudutava kohta. Tugevad talvelõpu tormid (põhjapoolkeral) ja suured vihmasajud maailma teistes paikades tekitavad üleujutusi.


Juuli - august — See periood ei ole just suve moodi, paljud plaanid ja olukorrad muutuvad kiiresti - reisimist puudutavad häired, tormid, ebatavaline ilm, inimeste veider käitumine, hirm.
Paljud inimesed vahetavad elupaika, kolides uude koju samas piirkonnas või otsustavad kasutada võimalust ja kolida paika, millest on ammu unistanud, ka teise riiki või teisele kontinendile. Täheseisude tõttu kontrolli juulikuus kõik topelt-hoolikusega üle.



Oktoober — Jaanuarist alates võib see olla esimene kuu, kus tunneme, et võime peatuda ja hinge tõmmata. Võib tekkida soov olla mõnda aega üksinda, rahuneda ja joonduda teatud muutustega, mis on veebruarist alates käärinud. Need, kes sel aastal kolimise ette võtsid, tunnevad kergendust, kui hakkavad ühenduma oma uute hingeperedega ja looma uusi sidemeid.


November — Need, kes oma aasta ja samuti ka viimase dekaadi jooksul tehtud muudatuste järel tugevalt maandatud on, ei tunneta selle kuu pinget. Tegelikult tundub aasta pigem kinnitusena oma tehtud tööle. Tekib tugev ühinenud maailmakodanike tunne, kes loovad jätkusuutlikumat, armastavamat ja toetavamat maailma. November võib mõnele seostuda ütlemisega: 'pole kuhugile joosta, kuhugile peitu pugeda', kuid neil, kel pole midagi varjata, pole ka midagi karta. Ära lase kaosel end häirida, pea meeles — muutus on möödapääsmatu, segadus on olnud inimese vaba valik.

Hoidke nüüd piip ja prillid – nüüd alles hakkab nalja saama.....

.... sest sel aastal 
- tuleb teha vajalikud muudatused ja õppida elama läbi taotluse,
- luua oma elus ruumi toimuvale transformatsioonile,
- lasta lahti uskumused, inimesed ja olukorrad, mis ei teeni meie kõrgeimat teed
või veelgi olulisem – teha muudatused, mis teenivad meie eesmärki elada rõõmuküllast elu.

Seda, mida me oleme juba aastaid endale tahtnud, me LOOME, kuid olla endiselt 'tahtmise' režiimil ja siis see asi saada, on kaks eri asja. Kui me õpime elama (karma asemel) läbi loomise, võib meie jaoks avaneda täiesti uus eluviis, kuigi võib-olla, et ilma paljude seniste kauaaegsete tuttavate nägude ja kohtadeta.


Läbi kogu selle aasta on sinu taotlus sulle teeviidaks ja valguse näitajaks su elus, niisiis sea jõulised, tähendusrikkad ja hingestatud taotlused selleks evolutsiooniliseks ja transformatiivseks aastaks. Mina soovin sulle rohket õnnistust, rahu, rõõmu ja armastust, mida külluslik, armastav ja toetav Universum ootab, et sinuga kaasluua.



Kui sa soovid rohkem teada saada selle kohta, kuidas neid energiaid oma ellu integreerida, siis loe 2013.aasta Evolutsiooni Juhendit (50 lehekülge), kus ma kirjeldan, mida uuelt aastalt oodata, mida evolutsioon sinu jaoks tähendab, sinu osast Avardujana (evolver) (valgustöölise asemel) jne. Selle ingliskeelse e-raamatu saad otsekohe alla laadida ja selle materjaliga otsekohe tööle asuda!


Ole õnnistatud,
Jennifer Hoffman

Tõlkis Ilme


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar