Namaste´

kolmapäev, 20. veebruar 2013

Sisemised muutused




Mis värvi sinu Sisemine Mina nüüd on ?







Brenda Hoffman

Mu armsad,
võib olla te teate, et teie kehakuju ja sidesüsteemid võivad tulevikus teistsugused olla. Mõlemad viitavad selgelt sellele, mis toimuma hakkab. Kuid täna räägime sisemistest muutustest. Enne väliste muutuste ilmnemist peavad toimuma sisemised nihked.


Te teate, kuidas pöörduda inglite, oma kõrgema mina, oma sisemise olemuse poole – kõikide oma uue olemise vaimsete/emotsionaalsete osade poole. Oletame, et te ei ole eriti vilunud kõikide nende iseenda osade poole pöördumisel, kuid teate, et see on võimalik ja tõenäoliselt olete viimastel aastatel proovinud vähemalt üht neist paljudest tehnikatest. Nüüd on aeg kõnetada oma füüsilist olemust.


Sinu sisemine füüsiline keha on kiires muutumises, põhjustades mõnele peavalu, kõhuhäda või muid tervisehäireid või oli teil hiljuti gripp, külmetushaigus või valu kusagil. Need kõik on märgid sellest, et su kehas on toimumas muutumisprotsessid.


Loomulikult palun ära alahinda oma tervisehädade puhul meditsiini. Tänasel meditsiini-teadusel on käesolevas üleminekus tähtis osa, sest ilma möödunud sajandi meditsiiniliste saavutusteta, ei oleks teil nii suurt võimalust uut maailma uudistada. Maslow skaala järgi peavad kõigepealt olema rahuldatud elu esmavajadused – toit, vesi ja peavari – , enne kui saab alustada eneseteostusega.


Kui teid oleks ähvardanud surm mõne meid praegusel ajal enam mitte ohustava haiguse puhul nagu näiteks lastehalvatus, sarlakid, difteeria, epilepsia ja tuberkuloos, või oleksite neisse haigestumise järel jäänud eluks ajaks nende põhjustatud tagajärgede küüsi, ei tunneks te erilist huvi Uue Ajastu vastu. Meditsiinimaailma alahindamata mõistke, et nii nagu praegused transpordisüsteemid (autod, lennukid) ja sidepidamise süsteemid (internet, mobiiltelefonid), aitab kõikide elualade progress teil selles eneseteostusega seotud üleminekus osaleda.


See ei tähenda seda, et sa peaksid jumaldama ükskõik millist leiutist või meditsiini-alast saavutust, kuid neil kõigil on oma aeg ja koht selles imelises üleminekus.


Pöördugem nüüd teie sisemise olemuse poole. Sa ei pruugi osata täielikult hinnata muutusi oma DNA-s ja rakkudes. Enamusel teist ei ole vahendeid nende muutuste jälgimiseks. Sa tead, et tunned end mõnikord teistmoodi, kuid sul pole võimalik mõõta või teada saada, mil moel see testsugune tunne on indikaatoriks sellele, et su keha on muutumises.


Üheks indikaatoriks, kui valid seda vaadelda, on see, et su veri aitab sinu sisemistel muutustel harmoneeruda, luues vajaliku võnkesagedused, harmooniad ja värvid, selleks et sinu keha sise-nihkeid kergendada. Nagu me selle nädala (www.BlogTalkRadio.com/brenda-hoffman) interneti-saates Creation Energies rääkisime, võib su veri olla erineva varjundi või värviga – alustades sinistest toonidest kuni kollaste ja pruunideni välja. Punane jääb vere põhivärviks, kuid erinevad varjundid näitavad seda, millest su keha siseolemusel praeguses üleminekus puudu on.


Kas su veri jääbki seda värvi? Võib-olla jääb, võib-olla mitte. Sinu füüsilisel kehal on alati olnud võime end taasluua/uuendada, kuigi sa ei ole seda kunsti juba ajastuid kasutanud.


Paljud teist on tuttavad värvi- ja harmoonia-teraapiaga, mis mõjutab välist füüsilist olemust. Nüüd avad sa oma isikliku „arstiabi-komplekti“, et harmoniseerida oma sisemine olemus.


Kuidas oleks võimalik avardada sinu DNA-d, muuta sinu rakustruktuuri, ent jätta alles Vana Ajastu füüsilisele olemusele vajalik veri ja vereringe?


Sa oled muutumisprotsessis. See fraas käib sinu olemuse iga aatomi kohta. Kui rääkisime raku muutustest, ei mõistnud paljud teist, et rakumuutus nõuab täielikku füüsilist, vaimset ja emotsionaalset kapitaalremonti. Uue Ajastu maailmas ei ole võimalik jääda oma Vana Ajastu olemuse juurde. Sa pole selles muutumises üksinda – sa oled lihtsalt esimeste hulgas, kes selle läbi teevad.


Paljud huvituvad, kas teie uus kehakuju saab olema senisest erinev. Need mõtted ei ole teie praeguse mõistmistasandi juures olulised.


Ainus, millel oma huvi hoida, on teadmine, et teie siseolemus on kiires muutumises, et kohandada teie uut DNA-d ja rakustruktuuri. Muutumine võib tähendada ka teistsugust vere värvust, senisest teistsugust toidu ja joogi eelistust, teistsuguseid huvisid ja teistsugust puhkuse/une vajadust. Tegemist ei ole mitte algtaseme muutusega. Tegelikult läbib sinu füüsiline olemus suuremaid muutusi, kui ta tegi seda puberteedi või rasedusega. See muutus on täielik ja jääv.
.
Need ütlused ei ole mõeldud sind hirmutama, vaid informeerima sellest, et sinu füüsilises olemuses toimub üleminek. Ja sellest tulenevalt on sinu vajadused, huvid ja sisemine füüsiline olemus teistsugune.


Ära muutu murelikuks, kui su arst teatab sulle sinu vere ebatavalisest värvusest, DNA lisakiududest ja muudest füüsilistest muutustest. Kui sinu meditsiiniline personal pole just edasijõudnud Valgustööliste killast, avastavad nad ainult seda, mida alati näinud on. Nende vaatlused on sarnased Ameerika põlisrahvaste lugudele, kes esialgu ei näinud eurooplaste laevu, kuna neil ei olnud ajaloolist perspektiivi mõista nende laevade tähendust, ei suutnud nad märgata seda, millest nad aru ei saanud või oodata ei osanud. Sama lugu saab olema sinu meditsiinilise personaliga.


Loomulikult huvitab teid, mis teie olemuses veel muutub. Me ei saa avaldada teile muid üksikasju, kui et teie veri, rakud ja DNA muutuvad, et majutada teie Valgustöölise olemust. Muud nihked on seotud pigem teie rolliga nii nagu kulturist või pikamaa jalgrattur või olümpia ujuja peavad arendama erinevaid lihaseid.


Ära karda oma füüsilisi muutusi. Naudi seda, sest oled Valgustööline, kes loob keha, mis sobitub sinu uue rolliga parimal moel. Sinu füüsiline keha ei saa enam kunagi olema selline nagu ta varem oli. Ja sa ei soovikski seda, kui kord oma ümberlülitusega valmis saanud oled.


Sinu keha muutused ei ole karistuseks, vaid kingituseks sinult ja Universumilt, sinule kui Valgustöölisele. Ja nii olgu. Aamen.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar