Namaste´

kolmapäev, 28. jaanuar 2015

Sinu energia













Mida sinu energia sulle ütleb? - näpunäiteid ja vahendeid


Käesoleval aastal räägib meie energia meiega valjult ja selgelt. Ta on seda küll alati teinud, kuid nüüd me kuuleme ja tunneme seda tugevamalt. Kuna Maale saabuvad energiad on ülimalt kõrged, siis kõik see, mis meis endis ja meie elus ei ole kooskõlas meie hinge sooviga, tõstetakse esile, antakse intensiivselt tunda, selgemalt näha ja sageli vabastatakse või muudetakse täielikult kas lähtuvalt meie teadlikust soovist või sellest olenemata. Seega võib see tunduda täielikult vabastav või üsnagi segadust tekitav, olenevalt sinu vaatenurgast.
Sisemine ja väline segadus sunnib meid küsima: mida on mul vaja muuta? Mida on mul rohkem vaja? Mida on mul vähem vaja?

Tõepoolest, sel aastal kutsutakse meid üles usaldama oma südant ja hinge rohkem kui kunagi varem. Niisiis kui tunned end madalseisus ja kurnatult, on hea võimalus küsida endalt:

- Mis on siin tasakaalust väljas? Millele ma pööran liiga palju tähelepanu ja millele liiga vähe? Kas ma annan endast rohkem, kui vastu saan? Tühja anumana ei ole sinust kellelegi kasu. Võta endale aega, et laadida end millegi kosutavaga, kasvõi lihtsalt tassike teed, aga tõepoolest erilises tassis või tee lühike jalutuskäik või võta aega oma sisemiste sõnumite ülevaatamiseks, kas märkmeid tehes või mediteerides või lihtsalt midagi joonistades, maalides.


Kui oled ülitundlik või üliemotsionaalne (ka edaspidi käesoleval aastal), võib selles olla sinu jaoks sõnum:

- Kas oled klammerdunud mõne aegunud uskumuse, emotsiooni, väljavaate, harjumuse või millegi muu taolise külge, mis on väärtusetu ja vajab võimalikult kiiresti lahti laskmist?

- Kas tunnetad midagi, mis ei kuulu sulle? Tundliku inimesena on kerge 'võtta endasse' teiste inimeste tundeid. Mõnikord sa tunned teadlikult ära, et see ei ole sinu emotsioon, teinekord aga ei saa aru ja tunned end aina rohkem kurnatuna, ärritatuna, vihasena, teadmata selle põhjust. On vaja hoolitseda selle eest, et me ei võtaks endasse neid energiaid ja emotsioone, mis ei kuulu meile. Kui sa pole päris kindel, siis ütle lihtsalt: „Kui see ei kuulu minule, siis palun sel lahkuda ja näe, kuidas see lahkub Universumisse, kus temaga talle kohaselt tegeldakse.

- Puhasta oma energiat. Me käime duši all, kuid unustame puhastada oma energiat! Kujustada, kuidas sinu energiat puhastatakse või puhasta oma energiat salveisuitsuga ise või lausu sulle meelepäraseid afirmatsioone (vaata allpool). Kui oma energia puhastamine saab harjumuseks, hakkab see toimuma korrapäraselt.

Mis puudutab meie sisemist ja välist energeetilist keskkonda, siis tuleb meil olla palju tähelepanelikum, kui kunagi varem. Me oleme muutunud ülitundlikeks kõige selle suhtes, millel ei ole meie jaoks otstarvet. See käib meid ümbritseva keskkonna mürkainete kohta, kui ka meie emotsionaalsete ja mentaalsete toksiinide kohta.

Varasemast palju olulisem on, et me leiaksime moodused, kuidas hoida endas kõrget vibratsiooniruumi ja panna tõsiselt tähele, millal me reageerime vanas energiamustris.


Näpunäiteid ja vahendeid oma keskmes-oleku ja ühenduse saavutamiseks
Allpool toodust võid kasutada endale sobivat või kõiki. Afirmatsioone võid vabalt ümber seada, midagi lisada või muuta nii nagu sinule kõige sobivam tundub!

Mina olen tulvil armastust, armastus ümbritseb mind, kaitseb mind ja näitab mulle teed.” 

Ütle ja kujusta.
 „Ma näen, kuidas valgusesammas Kõiksuse Allikast laskub, minusse siseneb, mind üleni täidab, avardub ja mind munakujuliselt ümbritseb, kaitstes ja
 juhendades mind.”

Seda võid ka teistmoodi kujustada, näha hoopis teistsugusena.


Mina olen ühendatud oma kõrgema minaga, tõe, armastuse ja valguse kõrgeima allikaga ja Maa-Ema südamega.”

Ma kujustan, kuidas valgusesammas minu keskmest aina kõrgemale ja kõrgemale üles allikasse tõuseb ja alla Maa keskmesse laskub.”

Sul võib kõrgemast allikast olla oma ettekujutus või üldse mitte mingit kindlat teadmist selle kohta – lihtsalt palu, et see oleks sinu jaoks kõrgeim allikas ja usalda, et see toimib, ei pea teadma, mida see endast täpselt kujutab.

Mina olen joonduses oma parima võimaliku minaga, parima võimaliku reaalsusega ja parima võimaliku edasiliikumisega kõikidel tasanditel: füüsilisel, mentaalsel, emotsionaalsel, spirituaalsel, raku-, DNA, esivanemate- ja eetertasandil ja kõikide tšakrate tasandil.”

Ja taas võid vabalt midagi lisada, muuta või ära jätta, nii kuidas sinule õige tundub.

Ma tänan sind oma tervise eest, ma tänan sind oma kaaslase, perekonna, sõprade, töö, sissetuleku, kodu ...jm. eest.”
Igapäevane tänulikkus teeb su enesetunde heaks, tuletab sulle meelde, kes/mis sul on ja avab ukse selle kõige jätkumiseks ja avardumiseks.

Eeltoodu kuulub minu igapäevase meditatsiooni juurde. See ei pea olema pikk istumine (kuigi istudes toimuv meditatsioon on muidugi kasulikum!). Teinekord ei ole mul selleks aega, siis ma lausun vaid nimetatud afirmatsioonid, nagu kiirustades hambapesu! Selleks kulub vaid minut, kuid see annab hoopis teistsuguse enesetunde.




Meditatsioon: meditatsiooni käigus, kui sulged oma silmad ja keskendud hingamisele, jälgides kuidas õhk nina kaudu sisse ja välja liigub, on teadaolevalt parim viis, kuidas puhastada oma meel, saavutada keskmes-olek ja ühendus. Jääb sinu otsustada, kas teha seda üks minut, kümme minutit, pool tundi või kauem! Väga soovitav on teha seda iga päev, eriti siis, kui tunned end kurnatult ja hajali!

Märkmete tegemine on üks parimaid mooduseid, kuidas saada juhatust oma energialt ja kõrgemalt tarkuselt. Tea, et sa võid esitada küsimusi ja rääkida oma sisemiste aspektidega ja tunnetega. Anna neile nimed: näiteks Vihane Anna või Pettunud Fred! Usalda ja vaata, mis toimub. Algul võib see tunduda väljamõeldisena, kuid korduval kasutamisel muutub see järjest loomulikumaks. Eelpool mainitud afirmatsioonide lausumine aitab sul saada kinnitust, et sinu juhendus tuleb usaldusväärsest paigast, mis on joonduses sinu kõrgema minaga. (Võid ka lihtsalt öelda: „Ma palun, et iga juhendus, mis mulle antakse, on joonduses minu kõrgeima tõe, armastuse, valguse ja potentsiaaliga.”)


Püsi käesolevas hetkes: kui oled käesolevas hetkes, oled otseühenduses oma kõrgeima allikaga (mis aga ei toimi, kui muretsed mineviku või kardad tuleviku pärast). Otseühenduses tuleb kõik, mida vajad, hõlpsasti, olgu see kas juhendamine, inspiratsioon, sünkroonsused, küllus või mõni materiaalne asi. Väärtustades kogu päeva jooksul kõike enda ümber olevat, on suurepärane viis keskenduda käesolevale hetkele, nii nagu keskendumine oma hingamisele, kui oled mures või stressis.


Sinu mõtted loovad sinu reaalsuse: nii see tõepoolest on. Pane tähele, kuidas sa end tunned. Märka, millised on sinu mõtted, kui sa end suurepäraselt ei tunne, ja korrasta oma mõtted. Muuda oma sisedialoogi, et see peegeldaks ja toimiks nii nagu oleks see, mida soovid, juba kohal. Vaheta oma sisefilmide kanalit, kui nad näitavad stseene, mida sa tegelikkuses näha ei taha! Loe Abraham-Hicks'i või Florence Scovel Shinn'i, et mõista kui lihtsad ja võimsad meie mõtted ja tunded on. Me tõepoolest tõmbame oma ellu, aga ka tõukame eemale väga palju seda, mis on meile kättesaadav.

Järgi neid sisemisi müksamisi: Juhendus ei tule tavaliselt valjul ja kõmiseval häälel kümnepunktilise plaaniga! Enamasti tuleb ta väikeste sisemiste müksamistena, millel ei pruugi näida loogilist tähendust ja millel ei pruugi olla otsest seost küsituga. Sind võidakse juhendada võtma ühendust kellegagi, kellega sa pole mõnda aega kohtunud, ostma mõnd ajakirja või ajalehte, mida sa tavaliselt ei osta, minema randa või kohvikusse. Mina nimetan neid Hansu ja Grethe küpsisepuruks, mis lõpuks juhatavad sind kuskile, mida sa ei oodanud. Sellised asjad juhatavad meid sageli kõige ootamatumal moel meie unelmate majani, töökohani või hingekaaslaseni. Suuremad müksamised juhatavad meid lahkuma olemaolevast töökohast, osalema kursusel, minema reisile, rääkima oma partneriga. Enamusel meist pole probleeme oma intuitsiooni kuulmisega. Meie probleemiks on see, et me ignoreerime ja väldime seda hirmu või hõivatuse tõttu või usaldamatuse tõttu. Hakka kuulama oma mina ja järgima neid müksamisi.

Niisiis, kas valid teha kõike eelpool nimetatut või ainult ühte neist, tea et käepärast on väga palju vahendeid, mis vaid nõuavad meilt olemist praeguses hetkes, teadvustamist ja tähelepanu.

Loodan, et loetletud vahendite nimekiri tuleb kasuks!

Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar