Namaste´

kolmapäev, 14. jaanuar 2015

Külluseaasta










Emmanuel Dagher

Energiaprognoos: külluseaasta




Mu kaunis sõber,
on rõõm astuda täiesti uude säravasse aastasse koos sinuga!
Enne kui sukeldume 2015.aasta energialattu, tahaksin ma vastata küsimusele, mida inimesed on minult küsinud alates aastast 2009, mil ma hakkasin avaldama energiaprognoose. Küsimus on umbes selline: „Kuidas sa pääsed ligi energiatele, mis näitavad, mis toimuma hakkab ja kust see tuleb?”


Vastus küsimuse esimesele poolele on endiselt lihtne: märkamine.
Kõik saab kristallselgeks, kui me teeme valiku elada märkamises, pöörates tähelepanu oma sisemisele ja välisele keskkonnale.
Märkamises elamine: tervendades iseennast, tervendad maailma
Juhtmõtteks märkamises elamisele on kasutada oma igapäevast elu suurema terviku teenimisele, mitte enesekesksele elamisele, et me ei ole võimelised liikuma väljapoole neid lugusid, mida oleme iseendale loonud.

Isiklikku arenemist, milles inimene pühendub püüdlema sisemist tervendust, mis on vajalik õnnelikuks, rohkem rahuldust pakkuvaks eluks, ei tohi ekslikult võtta kui enesekesksust.

Tegelikult, kui me pühendame oma elu iseenda jõustamisele ja tervendamisele, me jõustame ja tervendame kogu maailma. Üksnes sellisel juhul, kui me muutume nii haaratuks ja reageerivaks omaenda lugudele, ei näe me, mis meie ümber tegelikult toimub.


Iga päev, märkmik peos, ma panen kirja tavalised teemad, mida enda ümber ja oma sõprade/klientide elus näen, tunnen ja mille tunnistajaks olen, ja mis globaalsel tasandil toimub.
Seejärel vaatlen spetsiaalseid teemasid, mis hakkavad korduvalt üles kerkima. See annab mulle tavaliselt kinnitust, et miski on päevakorral ja et on aeg kontrollida, mis läbi energiaväljenduse toimub.


Vastuseks küsimuse teise poole kohta („Kust see tuleb?”):
enne igat prognoosi ma mediteerin (et tulla meelelt südamesse) ja maandada end puhta, neutraalse tingimusteta armastuse võnkesageduses.

Muidugi on ka teisi faktoreid, mis teevad selle protsessi isegi kergemaks, muuhulgas ka igapäevane toitaineterikas, tervislik, puhas toit.
Kui meel on selge ja süda avatud, siis hakkab prognoos end ise kirja panema.
2015.aasta energiad
Võttes ühendust 2015.aasta energiatega, ma tajun otsekohe suurt kergendusohet inimkonnale. Tundub nagu me kõik saakisme jälle hingata.
Käesolevasse ajapunkti jõudmiseks on inimkond käinud läbi pika ja käänulise tee. See tee oli konarlik ja täis väljakutseid, paljude puhul on see pehmelt öeldud. Kuid miski sügaval meie sees ei lubanud kunagi alla anda.
2015.aasta potentsiaal on lõpmatu ja kaks sõna, mis korduvalt esile kerkivad, on küllus ja armastus.

Külluse aasta
Külluse energia on kõikjal meie ümber, kui me vaid lubame endil seda tõeliselt näha. See on meie rakkudes, Looduses ja väljaspool seda.
Kuidas siis pääseda teadlikumalt sellele küllusele ligi? Et võiksime näha teda õitsemas ja materialiseerumas nendes eluvaldkondades, kuhu me teda pole lubanud, sealhulgas ka meie rahalised vahendid.

Selleks, et luua suuremat küllust kõikides oma eluvaldkondades, on oluline mõista, mida küllus tegelikult meist enamuse jaoks tähendab. Oma olemuselt on küllus vaid vahend vabaduseks.
Seega, suurema külluse loomiseks on meil vaja anda endale täielik luba olla vaba.

Aga see võib olla pisut aeganõudev meele jaoks, kuna tema on seadnud end leidma turvalisust ja mugavust väiksematel, korrastatumatel olemise viisidel.


Niisiis, kuigi meie Vaim on vaba, ta on alati vaba olnud, ei pruugi meel tunda end mugavalt tunnistamaks seda avarust, mis selle vabadusega kaasneb. Lahenduseks on vaja meelt sujuvalt õpetada ja ümberõpetada leidma heaolu selles vabaduses, mis asub meie sisimas olemuses, nii et ta saaks hakata avanema ja elule vastuseisu asemel voolata koos eluga.
Kui me leiame moodused, kuidas kinnitada meelele, et ta ei kaota midagi, kui ta meie vaba Mina omaks võtab, vaid tegelikult saavutab kõik .... siis me saame luua sellise küllusliku reaalsuse, mida meie Vaim soovib, et me kogeksime.

Astudes Uude Aastasse, mõtisklegem selle üle, kas me lubame endil olla igas mõttes vabad.
Kas me lubame endil eredalt särada? Kas me räägime oma täit tõtt? Kas me tunnistame omaks ja jagame kõiki oma kingitusi ja andeid ja kohalolekut mailmale nii nagu me seda tegelikult soovime?

Kas me võtame aega, et armastada, hellitada ja hoolitseda iseenda ja ka teiste eest? Kas me oleme südamest tänulikud oma õnnistuste eest?

Kui me vastame neile küsimustele jaatavalt, siis me tõenäoliselt kogeme oma elus suurt vabadust ja küllust. Kui me mingil põhjusel tunneme, et oleme takerdunud või kogeme siiski veel mingil määral puudust, siis on see lihtsalt tagasiside, mis annab meile teada, et üks või enam valdkonda meie elus vajavad pisut häälestamist.


Eesmärk 2015. aastaks ja kaugemaks
Kui me ei tunne end nii vabana ja külluslikult kui tahaksime, võime oma teadliku kavatsuse jõul selle otsekohe muuta.
Me võime teha teatavaks:
Käesolevast hetkest alates ma annan endale täieliku loa võtta omaks, tunnustada ja kogeda lõpmatut vabadust ja küllust, mis on minu sees ja minu ümber. See kõik sünnib kiiresti, kerguse ja armulisusega ja rõõmus. Ja nii see on!”

Pühad Ükssarved
Eelpool ma mainisin, et teine sõna, mis 2015.aastaga seoses korduvalt esile tuli, oli Armastus.

Armastus, mida mina näen avanemas, on ennekõike meie endi vastu tuntav lugupidav ja usalduslik armastus. Niipea kui armastus iseenda vastu on ankurdatud ja kasutusele võetud, hakkab see kutsuma püha ja usalduslikku ühendust hingekaalsega, kelle võnkesagedus on joonduses sinu omaga.

On oluline märkida, et kui meie armastus iseenda vastu on täiuslik, siis ka teiste vastu kogetav armastus ei põhjusta enam keerulisi ja dramaatilisi olukordi ning valu.

See on puhas, muretu, rõõmuküllane, paindlik ja lustlik. Kui see ei tundu olevat joonduses nende energiatega, siis ei ole see tõeline armastus.

Kui teie armastus partneri vastu on mingil põhjusel toonud kaasa väljakutseterohkeid kogemusi, siis teadke, et teid kas valmistatakse ette kogema palju suuremat armastust selle inimese vastu (siis kui õppetunnid õpitud saavad) või te valmistute joonduma uue hingepartneriga, kes annab teile võimaluse kogeda palju suuremat armastust.

Mõlemal juhul olge enda ja partneri vastu leebed ja teadke, et kõik toimub Jumaliku korra järgi.
Kui on õige aeg, siis teie hingepartner või kaksikleek ilmub teie teele kõige ideaalsemal moel ja te olete valmis teda tänulikkuse ja rõõmuga oma ellu vastu võtma.

On aeg hingata sisse, tõsta oma käed üles, peopesad taeva poole ja öelda valjult „Jah!” küllusele ja armastusele, mida käesolev uus aasta nii külluslikult pakub.


Me kõik oleme selles ühiselt koos,
Emmanuel

Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar