Namaste´

reede, 16. jaanuar 2015

Teemant-tee








Celia Fenn
Sõnum Peaingel Miikaelilt


2015.aasta

 Teemant-tee: armastuse ja külluse uus loomeseiklus 




2015.a. esimesel päeval te astute uude algusesse ja uude seiklusesse planeet Maal. 2014 oli paljude jaoks raske, segaduste ja väljakutseterohke aasta. Kuid, armas Valgusperekond, see oli ka aasta, mil Maale ankurdati maagilise külluse ja loovuse väravad ja portaalid. Väljakutsed, millega te silmitsi seisite, aitasid teil tõeliselt oma väes seista ja olla omaenda reaalsuse loojad. See on multi-dimensionaalse Valgusmeistri põhiolemus.

Aastal 2015 antakse teile soodne võimalus arendada edasi oma oskusi ja võimeid, kuna võimsa teemantvalguse energiad toovad kaasa teadvuse edasise kiire arengu ja DNA koodide aktiveerimise teie vaimse ja füüsilise evolutsiooni eesmärgil. Me nimetame seda uut ajaspiraali teemant-teeks. Sellel teel te avastate lõpmatu armastuse ja kaastunde väe ja oma väe Galaktilistes ja Kosmilistes energiates ning suunate selle kõige armastava ja harmoonilise loomiseks, kuna te liigute teemant-teel multi-dimensionaalsete Meistrite ja Loojatena.

2015.aasta energiad




Armas Valgusperekond, 2015.aastas on kolm väga võimast muutuse ja transformatsiooni momenti. Esimene on märtsis-aprillis ja aktiveerub pööripäeva ajal. Sel ajal toimub täielik päikesevarjutus, mis annab Maale võimaluse tõmbuda eemale duaalsuse vastandlikkusest ja vaenulikkusest ja liikuda tasakaalustatumasse ja harmoonilisemasse kollektiivse kooseksisteerimise seisundisse. Nende jaoks teie hulgast, kes on avanenud kõrgema teadlikkuse seisundisse ja saanud manifesteerimise meistriteks, on see hetk, mil hoida sisemist rahu, harmooniat ja armastuse energiaid ning keskenduda harmoonia- ja küllusereaalsuse loomisele Maa peal. Teil saavad olema võimed rakendada 6D loomismaagiat, et aidata manifesteerida uut reaalsust.


Ka 4.aprillil toimub täielik kuuvarjutus ja periood, mis jääb 20.märtsi ja 4.aprilli vahele, toob kaasa palju muutusi Maa peal, avades tee uutele vormidele ja uuele loomele. Need muutused on tuntavad nii individuaalselt kui kollektiivsel tasandil. Me armsad, palume teil nende muutuste ees mitte hirmu tunda, vaid keskenduda armastusele ja loovusele, haarates võimalusest joonduda 2015.aasta uue ajaliini energiaga ning luua küllust ja harmooniat, mitte aga panustada madalama ajaliini konflikti ja kaose energiatesse.


Teine võimas moment on planetaarse uue aasta ajal, 26.juulist kuni 12.augustini, mis hõlmab Lõvi värava kui evolutsioonilise ja loova progressi tugipunkti energiaid. Kõrgpunkt on 8/8/8 ajavärav 8.augustil. Kosmilised energiad, mis läbivad Lõvi väravat, võimendavad uusi kõrgemaid energiaid ja loovad paljude jaoks soodsad võimalused, et alustada uusi projekte või astuda uuele karjäärirajale, mis on rohkem joonduses nende missiooniga ja eesmärgiga Maa peal. Galaktika Kõrgemad Nõukogud, joondunud Päikese Nõukogu ja Maa Nõukogudega, avavad sel perioodil mitmeid uusi energiapöörised või ajajooni, mis võimaldavad Uuel Reaalsusel füüsilisse vormi manifesteeruda. Need projektid valmistavad ette teed 2016. ja 2017.aasta võimsateks initsiatsioonideks. Teemant-tee seiklus on kindlalt tulekul! Need teie hulgast, kes on selleks valmis, astuvad esimestena sellele uuele kiirenenud teadvuse ja võimaluse rajale.


Kolmas võimas moment on sügisene pööripäev 23.septembril. 13.septembril toimub osaline päikesevarjutus ja 28.septembril täielik kuuvarjutus. Nende võimsate muutuste eesmärgiks on märtsi pööripäeva ja varjutuste ajal alguse saanud kõrgema teadlikkuse energiate jätkumine. Jätkuvalt on võimalus ankurdada harmoonia, rahu ja külluse teemantvalgus ja luua uus reaalsus. See saab olema põnev ja väljakutseterohke aeg, kuid pakub ka ohtralt võimalusi. Ja taas palume teil keskenduda nendele võimalustele, et valguse ja loovuse meistritena jõustada ennast ja aidata planeet Maa jaoks ankurdada inimkonna kollektiivse teadvuse võresse Uus Reaalsus, et see saaks vormuda ka mateeria tasandil. Selle kahenädalase perioodi jooksul on palju võimalusi töötada koos Valgusolenditega ja Inglimaailmaga ja ka maagiliste elementaalide energiatega, et ankurdada seda maagilist ja imelist Uut Reaalsust.

Teemant-tee: kõrgem teadvus ja kõrgema võnkesagedusega reaalsus

Armas Valgusperekond, me nimetame seda kõrgemat teadvust ja Olemise kõrgemat võnkesagedust teemant-teeks. See on sagedus, mis ankurdab 6D ja annab teile võimaluse kogeda oma täielikku multi-dimensionaalset olemust.


Olles ankurdanud ennast elementaalide maagia ja imede 6.dimensiooni, on teil selles etapis võimalik, muret tundmata ja tasakaalu kaotamata, liikuda dimensioonide vahel. Olles oma sügava sisemise rahu ja loova kaastunde keskmes, olete selle sisemise väe ja jõuga suuteline kogema madalamaid sagedusi, kaotamata oma sisemist ühendust ja suunataju. Te olete suutelised seiklema 5D, 4D ja 3D energiates, tundmata ebasoodsaid mõjutusi.


Muidugi, me armsad, kui te peaksite leidma end missioonil või seiklemas 3D tiheduses, ümbritsetuna duaalsusest, konfliktidest ja kaosest, te teate, kuidas leida kese oma südames, maandada end Maasse ja järgida oma Kõrgema Mina ja Vaimu ja Jumaliku Loomistarkuse lõputut loovat tarkust. Ja teadke, me armsad, et lihtsalt nagu imeväel olete te suutelised pöörduma teadvuse kõrgematesse dimensioonidesse.


Te võite küsida, et kuidas on see võimalik. Te peate kindlustama, et olete korralikus ühenduses oma maagilise Kõrgema Minaga. Teil on vaja valmis seada oma sisemise rahu, selguse, rõõmu, rahu, armastuse ja külluse Maagiline Aed. Kui te loote selle sisemise aia, manifesteerub see ka Püha Ruumina teie välises maailmas, mis ankurdab ja peegeldab teie isiklikku võnkesagedust või Energia signatuuri Maal.


Sinu isiklik Püha Ruum edastab ka sinu Energia signatuuri ja hakkab vastastikku toimima ja kujundama sinu ümber olevat välist maailma, kui teed tasanditevahelise ruumi kättesaadavaks planeedil Maa! Mu armsad, Maa ise on ülirõõmus, et võib taaskord tantsida ja mängida Valgusolenditega paljudes dimensioonides.


Niisiis, mu armsad, teemant-tee on teie läbipääs multi-dimensioonilisse kergusesse ja seiklusesse. Teist saavad reaalsuste loojad, ajaliinide initsiaatorid ja planetaarse teadvuse kaasloojad kõrgemates sagedustes. Te saavutate vajaliku kindluse selleks, et liuelda galaktilistel lainetel ja muuta sagedusi loomingulistes valgus-seiklustes. Ja luues Uut Reaalsust, te õpite valgust ja energiat vormi manifesteerima.

2015. aasta sinise teemanti lapsed



Liikudes sellesse uude loovuse ja volituste faasi, toetatakse teid nagu alati - saabub kehastuvate hingede uus laine – need on „Sinise Teemanti lapsed”.

Need Lapsed pärinevad või on lähedalt seotud Elohimite Ingelliku Perekonnaga. Elohimid on Vormi Loojad Universumis. Nende kehastuvate olendite eesmärk ja missioon on toetada ja aidata uute vormide loomist ja manifesteerimist Maa peal, kui Uus Reaalsus hakkab Maal kuju võtma.


Need lapsed on Kosmilised Hinged, kel on lähedane side Galaktiliste perekondadega ja Galaktika Nõukoguga. Nemad on manifesteerimis-meistrid, kel on oskused luua vormi kaunil ja elegantsel viisil.


Nad on empaatiavõimega, jõulised ja suutelised „lugema” energiaid ja inimesi enda ümber. Nad kasutavad oma empaatilisi oskusi selleks, et juhtida võimsaid tervendusenergiaid ja luua küllust seal, kus vaja.


Need lapsed kehastuvad hingekobarate või -gruppidena, kaksikute või õdede-vendadena või kogukondades, kus nad saavad kõige paremini koos töötada, et keskenduda Sinise Teemanti Valgusele, ja olla abiks uute ideede ja uue individuaalse ja kollektiivse olemisvormi loomisel Maal.


Armas Valgusperekond, me soovime teile suurepärast seiklust teemant-teel aastal 2015!



Kui tahaksid rohkem teada saada saabuva teemantvalguse ja teemantkoodide kohta, võid uurida Celia Fenni uut raamatut "The Diamond Codes: Light Information for the New Reality".
Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar