Namaste´

laupäev, 24. jaanuar 2015

Kümme väikest sammu



Just Channeling



Suured muutused saavad alguse väikestest sammudest, lisades igapäevaellu enam õnne ja kergust. Mis puudutab meie pühendumise praktikat ja kohustumist Loojale, siis väikesed sammud on vaimses maailmas suure tähendusega. Võta kavasse jooksta viis minutit kauem, tegelda loominguga ühe korra asemel kolm korda nädalas, püüda väljendada end lahkelt või näha tunni aja jooksul vaid parimat, mida elu pakub – ja saabki lihtsal moel selgeks, kuidas väikesed sammud võivad muuta su elu. Mõtle väikestest kaaluvihtidest kaalul. Lisades veel ühe väikese kaaluvihi, sa kallutadki kaalukausi enda kasuks!

*
Esimene samm tähendab uskumist eeltingimusse. On vaja uskuda, et positiivse jõupingutuse lisaminutid loovad muutuse. Näiteks: armastav suhtumine oma peegelpilti peeglis, kümneminutiline jalutuskäik, konfliktses situatsioonis teistsuguse sõnavara kasutamine, meditatsioonipraktika pikendamine viie minuti võrra või üha sagedamini maailma nägemist positiivse paigana. Samuti on oluline suhtuda oma jõupingitustesse positiivselt. Näiteks, ma ei liikunud või mediteerinud täna nii kaua kui tahtsin, kuid ma ikkagi liikusin/mediteerisin täna või tegin seda viis minutit kauem. Teisiti öeldes, märka ja tunnusta oma püüdlusi.

* Muuda oma suhtumist. Märka vähemalt tunni aja jooksul üksnes ilusat oma elus. Mis sulle enda juures meeldib? Mis teeb sind õnnelikuks või pakub sulle sinu elus rahulolu? Mis sulle sinu keha juures meeldib? Millised on sinu anded? Mis sulle meeldib nende inimeste juures, kes sinu ellu on tulnud? Mida eriti ilusat pakub sinu ümbrus? Mida saad teada oma spirituaalsest elust?

* Muuda oma vaatenurka elule. Usalda, et elu töötab sinu heaks. Tunne universumi toetavat energiat. Keskendu sellele, mis toetab sinu andeid ja võimeid. Muutuse loomisel märka oma jõupingutuste tulemusi. Armasta ka neid elu tahke, mis ei toimi. Märka armastuväärsust kõikjal, kus viibid ja kohtudes inimestega püüa näha nende südameruumi.
Afirmeeri: „Universum püüab mulle alati lahendust pakkuda ja suunata minu teele õiged inimesed.“


* Märka inimesi, kes sinu energiat tõstavad. Veeda koos nendega rohkem aega. Pane tähele, kes sinu energiat ei tõsta ja vähenda nendega koosolemise aega.

* Tõsta oma energiataset. Kui sinu energia- ja valgusetase on kõrge, kulgeb elu sujuvamalt. Küsi endalt, milline on sinu enesetunne, kui su energiatase on kõrge. Kujusta sellist energiataset praegu. Mida saad teha, et tõsta oma energiataset? 
Valmista rohelist mahla, tervislikku suppi, joo rohkem vett, loe mõnusat raamatut või mediteeri mõnusal mõttel.

* Pikenda oma harjutusi viie kuni 30 minuti võrra. Tunneta vaistlikult, kas see on sinu jaoks õige. Vaata, kuidas sa end tunned ja vastavalt sellele muuda oma praktikaid. Vastuseid tunneta mediteerimise ajal. Projitseeri see tunne oma ellu. Palu mõnd värvi, projitseeri see värv. Kujusta inimesi harmooniliselt resoneerumas sinuga (ja sinu värviga).

* Hoolitse oma sisemise lapse eest. Mängi, joonista, jaluta või tegele aiatööga. Loo .... midagi!

* Tegutse tunnetusega. On vaja praktikat, et tunda ära oma sisemise hääle varjund. Algul on seda kerge segi ajada ego sisedialoogiga. Esita küsimusi, märgi ära vastus, ja leia kus on sul alati õigus, kus üldjuhul õigus; milles sa mõnikord eksid või alati eksid. See aitab teada saada, millal (ja kus ) sa kuuled selgelt ja millal mitte. (Abiks on päevaraamatu pidamine ja iga päev samade küsimuse esitamine. Kui saad järjekindlalt valesid vastuseid teatud eluvaldkonnas, siis tead, et võib olla ei tule sinu vastus korralikult sisse. Küsi midagi muud.)

* Usu oma väesse, et sinu mõtted, tunded ja spirituaalsus suudavad luua muutuse. Usu oma väesse, et suudad muuta maailma, vaadates elu uuest vaatenurgast. Igaühel on palju suurem vägi, kui ta arvata oskab. Enamasti ei keskenduta sellele võimele – vähemasti mitte piisavalt.

* Usu oma unistustesse. Hoia uskumust, et sinu elu suurepärased lahendused asuvad sinu südames. Hoia kujutlust, et inimesed ühinevad kõrgema tasandi ruumis, et luua uus maailm. Tunneta headuse vastuhelinat nende südames, kes on ühendunud valgusega. Tunne, kuidas see resonants kasvab ja puudutab maailma.


~ Julia Griffin


www.onetrueself.com

Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar