Namaste´

kolmapäev, 21. jaanuar 2015

Uus paradigma














Matt Kahn




Vana spirituaalne paradigma keskendub asjade-olukordade mahavõtmisele, uus spirituaalne paradigma aga loob sinu enese terviklikkuse täiustamise teel palju imelisema transformatsiooni-sügavuse. Olenemata sellest, kas keskenduda illusiooni, duaalsuse, ego või alateadvuse uskumusemustrite tühistamisele, ei ole selle protsessi käigus kuidagi võimalik võtta midagi maha ilma kahjustamata oma puhast olemust.

Millegi lahustamise, viimistlemise, säilitamise või meenutamise asemel tõstab enda terviklikkuse täiustamine võnkesagedust ja elustab sinu kõrgeimaid omadusi. Enese terviklikkuse ülesehitamine tähendab kõige selle armastamist, mis pinnale kerkib, see tähendab lähenemist elule läbi ilu vaatenurga ja iga hetk keskendumist sellele, mida parajasti teed.

Kui igasugune mahavõtmine asendada enda terviklikkuse ülesehitamisega, siis ei loo sa enam vääraid sümptomeid, millest on vaja jagu saada ja sa vabastad end uskumusest, et vaimset evolutsiooni on võimalik ära teenida. Kui see on sinu tõde, võid seda vabalt väljendada. Nii toimib südamepõhine teadvus.





Tõlkis Ilme


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar