Namaste´

esmaspäev, 1. aprill 2013

Aprilli energiad




Energia-sõnum märts/aprill 2013







Kate Spreckley
26.märts 2013


Märtsi/aprilli energiad kiirendavad vanade struktuuride, mustrite ja uskumuste lagunemist, mis annab meile üha enam juurdepääsu meie uuele, Ühtsus-/Kristus-teadvuse paradigmale. Kiirenevad energiad süvendavad meie teadlikkust ja me näeme ja mõistame selgelt, et meie kõikide kannatuste ja kriiside põhjuseks on olnud teadvuse eemalolek.


Meie rangetes kultuurides on meid juhtinud dualistlik mõtlemine, mis mässis meid isolatsiooni, eraldatusesse ja enese-usaldamatusesse. Meie elu on olnud lahterdatud mees/nais, valguse/pimeduse, rõõmu/kurbuse ja armastuse/hirmu vastanditeks. Meil on tulnud kogeda nende kõiki tahke, selleks et õppida polaarsuse vastandeid, et jõuda terviklikkuse ja tasakaalu seisundisse. Kulgemise, ärkamise, tervendamise ja tasakaalustamise aastad on mõnikord kujunenud piinavaks protsessiks, kuna alistumine ühtsusele on meie jaoks nii raske olnud. Nüüd näib, et meil ei ole muud valikut, kui vaid pinnal püsida, sest et Jumalike energiate voog liigub erakordselt kiiresti. Üks lõik Hopi Vanemate sõnumist tuletab end mulle pidevalt meelde, sest kirjeldab nii tabavalt olukorda, millega paljud meist praegu silmitsi seisavad...


On üks väga lai ja kiire vooluga jõgi, nii kiire vooluga, et osa inimesi tema ees hirmu tunnevad ja kaldast kinni hoiavad. Neil on tunne, et see vool võib nad tükkideks rebida ja kannatusi põhjustada. Teadke, et sel jõel on oma sihtkoht. Vanemad ütlevad, et meil tuleb kaldast lahti lasta, tõugata end kaldast eemale jõe keskele, hoida oma silmad lahti ja pea vee peal.“


Joondumine Vaimse kasvu-, arengu- ja evolutsiooni-hoovustega on see, mis vabastab su Vaimu ja toob rõõmu, rahu, vabaduse ja armastuse. Igaühes teist peitub teadmine üksolemisest Jumaliku Loojaga. Praegu ühendub sinu sisemine sünnipärane Jumalik loomus sinu Inim-teadvusega ja seguneb inim-evolutsiooni Jumalike energiatega, mis sinu arengut juhivad. Uksed sinu sügavaima loomuse juurde on avanemas ja sinu paljude talentide, võimete ja Jumalike kingituste potentsiaalid on liikuma hakanud. Sinu vanad uskumuse-, tunde- ja emotsiooni-mustrid on lahustumas, võimaldades sul ulatuda oma Jumaliku olemuseni.



On aeg suurepäraseks tervenemiseks, kus sinu Jumalikkusel palutakse ärgata ja avardada sinu tõelist Vaimset loomust. Sinu Vaimsed armastuse- ja tarkuse-väed kiirendavad seda protsessi ja kõiki mina aspektid viiakse tasakaalu, lahustades sind ümbritsenud hirmupimeduse. Hirm on olnud teie eraldatuse ja meeleheite tunnete keskmes ja enesearmastuse kaotus on põhjuseks, miks sinu meel kaotas kontakti südamega. Nüüd selitatakse ja puhastatakse sinu teadvus sellest hirmust, andes võimaluse südamel ja meelel üheks sulanduda. Algaval kuul toimub sinu südame ja meele taasühinemine, mis võimaldab sügavamal tarkusel, armastusel ja usaldusel sündida. Kasutades neid ehitusblokke loomiseks, oled sa võimeline põimima oma tõe täisteadvuseks, et seeläbi võtta kasutusele oma südame vägi ja taasluua uus elu.


Te kõik vajate tervendamist, kas füüsilisel, emotsionaalsel või vaimsel tasandil. Mõtete ja tunnete läbi oma ellu tõmmatud kogemused on loonud duaalsus-mustrite ja struktuuridevõrgu. Keskendatus hirmule, eraldatusele ja duaalsusele on loonud inimteadvuses moondumise, mis on mässinud teid isolatsiooni. Selle tasakaalutuse ja mitte-muretuse(dis-ease) algpõhjust korrigeeritakse pidevalt. Tõkked, mis on varjutanud teie tõelist jumalikku olemust, saavad Jumaliku Looja puhta armastuse poolt õrnalt neelatud ja transformeeritud. Teid vabastatakse piiravatest mõtetest, vanadest mustritest ja struktuuridest, mis ei ole võimaldanud teil väljendada maailmale oma ilusaid Hingeomadusi. Teid taasühendatakse oma Vaimu kõrgeimate maailmadega, nii et võite tõusta duaalsusest kõrgemale ja tunnetada üksolemist Jumaliku Loojaga.


Hakates õrnalt ja kergelt avarduma läbi kõikide kihtide ja mustrite, tuleb nähtavale teie Vaimse olemuse kiirgav valgus. Taasärkavad ja -aktiveeruvad teie algsed pühad algmustrite energianiidid, mis muudavad mitte ainult inimteadvuse olemust, vaid ka teie inimkeha. Teie DNA struktuur muutub, et võimaldada teil täielikult kogeda oma Valguskeha ankurdumist südamekeskusesse. Te kogete kiiret tervendus- ja lõimumisprotsessi, mis loob otselingi teie DNA energiastruktuuri juurde ja seeläbi rakumälu ja sinna salvestatud informatsiooni juurde. Füüsilised, emotsionaalsed, mentaalsed ja Vaimsed struktuurid ja mustrid, millega olete elanud sajandeid, lahustuvad tehes teed, et teie Jumalik loomus võiks esile tulla. Kui Jumalikkus hakkab pinnale kerkima, avardub teie võime mõista täielikumalt oma füüsilise elu tegelikku olemust, ehitada tugevam sild oma sisemise ja välise mina vahele. Seeläbi saab toimuda tõeline ühendus ja vastastikune ühendatus, mis võimaldab teil saavutada väärtuslikke teadmisi oma Jumaliku mina kohta.


Järgmised kuud võivad olla ajaks, mil teha uusi otsuseid, võtta uued suunad ja lasta vanadel hirmudel ja muredel minevikuhõlma vajuda, et võiksite liikuda armastuse, tarkuse ja usalduse poole. Laske end juhatada teisenenud tulevikuvisiooni suunas. Olge valmis õrnalt ja armastavalt avanema oma elu avardunud nägemisele. Võttes vastu aprillis pakutava tervenduse, kogete taaskord ühenduse ilu ja saate Jumaliku Looja lapsena tagasi aina enam ja enam oma Jumalikust sünnipärasest õigusest.




Tõlkis Ilme




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar