Namaste´

kolmapäev, 24. aprill 2013

Tunne end Maa peal koduselt



Ruth Anderson







Pamela Kribbe
sõnum Maarja Magdaleenalt

16.aprill 2013


Armsad sõbrad,

rõõm kohtuda teiega tänasel säraval hommikul. Me oleme vanad sõbrad. Meie teed on ajas ja ruumis mitmel korral varem ristunud. Tunneta meie iidset sõprust: me oleme sama perekonna liikmed. Hellita hetkeks mõttes seda lähedusetunnet, Koju jõudmise tunnet. Lihtsalt lõdvestu ja lase lahti kõik enda sees olevad pinged. Kujutle, kuidas pinge Maasse voolab ja neutraliseeritud saab. Tunne, kuidas su keha lõdvestub ja raskemaks muutub. Võta vastu Maa-Emalt naasev tervendav energia ja lase sel ringelda ümber oma jalalabade ja säärte ning seejärel voolata sinu vöökohta ja kõhtu. Tunneta Maa toetust, kaitstuse tunnet.


Tunneta Maa aeglast ja kindlat rütmi. See on seesama rütm, mille poole sa püüdled. Sinu hing on pärit teisest kuningriigist, ja laskudes peab ta kohanema Maa rütmiga. Sinu hing peab elama kehas ja õppima, kuidas kasutada meelt, ja võib segadusse sattuda. Hing on õppimise teel. Mitte üksnes teie inimesena ei õpi, ka teie hing õpib ja areneb.


Sa kannad oma hinges Maal elatud elude valulikke mälestusi ja seetõttu ei tundu sulle enesestmõistetav, et võid Maad usaldada. Sinu kehas võib olla blokeering, mis takistab Sul end siin pingevabalt ja turvaliselt tundmast. See blokeering on energia, mida ei põhjustanud Maa, vaid see, mis sinul inim-maailmas juhtus: negatiivsus, mida siin kogesid, kõrvaleheidetuse ja mittesobivuse valu. See ei ole lasknud sul end siin koduselt tunda.



Josephine Wall

Ma tahan sulle meelde tuletada Emakese Maa tõeliselt ingellikku olemust. Mõtle tema metsade, ookeanide, lillede ilule. Selline on tõeline Maapealse Olendi olemus ja sina oled osa sellest maagilisest reaalsusest. Sina oled kui lill, kuid lill ei saa puhkeda õitsele, kui ta pole kindlalt juurdunud. Selleks et väljendada ennast ja oma valgust, pead sa tundma end Maa peal koduselt. Niisiis, ma kutsun sind nüüd ühenduma selle ingliga - Maaga. Tunneta tema energiat sügavalt oma kehas, sina oled tema laps ja sa võid lasta lahti oma pinged.


Kujutle ennast nüüd looduses, imeilusas kohas jalutamas. Selleks võib olla mets või ookeani rannik või kõrb – muuda see visioon enda jaoks hästi reaalseks ja elavaks. Tunneta looduse elemente – tuult, päikest, õhku. Tunneta maapinda oma jalataldade all. Seejärel istu maha ja puuduta kätega maad. Luba Maal sind puudutada, tervendada ja meenutada sulle teie sõprust. Sinu hing tahab olla siin, isegi siis, kui ta on Maa peal olles inimühiskonnas valitseva hirmu ja rabelemise tõttu haavata saanud. Inimolendina oled ka sina loodusega ja looduses valitseva harmoonia ja rütmiga ühenduses. Ja kui sa võtad omaks nii välise kui oma sisemise looduse, kuuled sa selgelt oma hinge sõnumit.




Niisiis, sa istud ikka veel Maa pinnal. Tunneta, kuidas energia sinusse ülevalt siseneb. Sa oled suuteline seda väga hästi vastu võtma, kuna oled nüüd ühenduses Maaga ja tema energiaga. Need kaks energiat on määratud olema koos. Las see energia, mis tuleb sinu hingelt, särada nüüd nagu päike. Lihtsalt naudi seda hetkeks.


Sageli, kui ühendud või üritad ühenduda oma hingega, sekkub sinu meel. Sa tahad konkreetset, praktilist informatsiooni oma elu kohta. Kuid selleks, et saada tõelist informatsiooni, pead sa kõigepealt muutma oma teadvusetasandit. Vajadus informatsiooni järele, vajadus teada, kuidas elus toimida, kerkib hirmust. Kõigepealt on vaja täielikult lõdvestuda ja olla valmislolekuseisundis fantaasiaks või kujutluseks. Niisiis, asu sellesse seisundisse nüüd.





Kujutle, et oled täiesti vaba, mitte piiritletud inimühiskonna seadustega. Sa oled ingel ja lendled õielt õiele nagu liblikas. Küsi endalt: „Mis valmistab minu elus mulle rõõmu?“ Ära mõtle sellele, mida elu sulle toob, lihtsalt keskendu rõõmu tundmisele ja inspiratsioonile. Inspiratsiooni võib saada väga lihtsatest asjadest nagu näiteks jalutuskäigust või endale pühendatud vaikusehetkest. Oluline on tunda ära oma hinge keel. Ilmselgelt ei räägi ta häälega, millega sina harjunud oled. Sinul on harjumus rääkida endaga väga karmilt. Sa kritiseerid ennast palju. Sul on mentaalne pilt selle kohta, milline sa peaksid olema ja sa võrdled end pidevalt sellega ning tunned, et sul ei õnnestu seda sarnasust saavutada. Kuid tegelik probleem on hoopis kritiseerimises. Selliste hinnangute andmine või selline hääletoon ei pärine looduselt.




Sinu hinge keel on hoopis teistsugune. Ta on väga õrn. Ta annab soovitusi, kuid mitte kunagi ei sunni sind midagi tegema. Küsi hingelt lihtsalt: „Mis on see, mida ma vajan just praegu?“ Ja vastus võib tulla energia kujul, mitte alati sõnaline. Lase lahti kõik ootused. Inimesena on sinu probleemid sageli põhjustatud asjaolust, et sul on mingi nõrk koht, mingid jäigad uskumused, millest sa pole tegelikult teadlik ja su hing tahab neist uskumustest välja astuda. See tähendab, et sa pead laskma lahti oma sügavaimad veendumused ja olema avatud millelegi täiesti uuele. Sa pead lubama oma hingel sind üllatada.


Niisiis, miliganes on sul vaba hetk ja soov ühenduda oma hingega, lase vabaks oma meel ja ühendu spontaanselt, mängulisel, loodusele omasel viisil nagu nähtub kõikidest Maal elavatest loomadest ja taimedest. Nad järgivad rõõmsameelselt oma sisemist looduse rütmi. Nad ei mõtle tulevikule ja ometi on nad täiuslikult joondatud. Ka sina oled osake Maast ja loodusest.

Tõlkis Ilme




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar