Namaste´

neljapäev, 18. aprill 2013

Kaitsekilbid





Helena Nelson-Reed


Kaitsekilbid

Inimesel on alateadvuslik kaitsesüsteem (ego), mis armastab hoida kinni valust ja traumast. See meie alateadvuslik osa ehitab südame ümber seinad – kaitsekilbid – arvates, et see takistab meil edaspidi kogemast südamevalu. Kuid tegelikult need kaitseseinad blokeerivad meid valu tundmast ja seeläbi arenemast ... me sõna otseses mõttes hoiame valu enda juures, oma energiaväljas ja selle asemel, et ta vabaks lasta, tõmbame seda energiat üha enam ligi.


Sarnased energiad tõmbavad sarnaseid energiaid. Selleks et kogeda elu, mis on täis rõõmu, õnne ja armulisust, tuleb vabastada kõik valu-, trauma-, hirmu-, andestamatuse- ja arvustamise-seinad, et oleks võimalik ligi tõmmata seda, mida me tegelikult tahame – see on ARMASTUS.

Ego on kaval ... ta ütleb sulle, et et su südame ümber ei ole mingeid kaitsekilpe. Ta räägib sulle, et sinu armastus on sügav ja et asi pole sinus, vaid teistes inimestes. Kuid vaimne tee on sisemine tee ... see tähendab vastutada ISE enda ja oma sisemise toimimise eest ja maailma eest, mida lood, et selle kogemisest õppida. Sisemine rada tähendab olla ISE endaga täiesti aus, et tunda ära illusioonid, mahasalgamised, projitseeringud, uskumused, blokeeringud, mis takistavad sul ligipääsu sinu kõrgeima hingepotentsiaali TÕE juurde.


Kõik, mida me oma elus kogeme, seda oleme ligi tõmmanud oma enda energiavälja (teadvuse) toimimise kaudu. Meie teadvus on see, mis loob meie reaalsuse! Kuni me seda ei aktsepteeri, oleme võimetud looma MUUTUST. Selleks et „OLLA“ muutuseks sellele, mida me soovime siin maailmas näha, peame me kõigepealt koristama ära enda sees toimivad mahasalgamised, moondumised ja illusioonid, et saaksime tõepoolest OLLA see energia, mida nii väga soovime OLLA.

Helena Nelson-Reed


Sabrina


Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar