Namaste´

laupäev, 6. aprill 2013

Teostumiste aeg




Pööripäeva-järgne täiskuu: läbipääse teostumisele





Meredith Murphy
sõnum peaingel Miikaelilt
26. märts 2013


Te sisenete uude olemise paradigmasse, milleks olete valmistunud kaua - mõned kauem teadlikult kui teised, kuid seda kõike teie kõigi pika ja vaevarikka väljakutse tulemusena. On nii imeline jõuda elu sellise momendini, kui ei pea midagi tegema, lasta lihtsalt kõigel sellel valmida, mida siiani loonud olete.

Kuu joondatuse galaktilised energiad juhatavad teid uude olemise väljendusse - see mida olete igatsenud, saab reaalsuseks Maa peal.

Sisemine tasakaal, mis hakkas ilmnema kevadisest pööripäevast alates, on rekalibreerumis- protsessi/-programmi lõimumise viimane osa, mis detsembri pööripäevast saadik on lahti rullunud ja jõudu kogunud.

Oma südames te teate, et uued teadlikkuse tasandid on sündinud ühendumise teel. Teie ego annab järk-järgult oma mõjuvõimule ja kontrollile järele. Emotsioonid, mida tavatsesite ühendada tundemeelega, on nüüd täpsemalt tajutavad ja te hakkate hoidma oma aistinguid ja tundeid emotsioonidest lahus. Kas mõistate, milline tohutu hiiglaslik nihe see on? Kui palju olete endal lubanud neutraalsemaks muutuda? Selles neutraalsuses, tervitades elu sellisena nagu ta on, olete te väestanud oma DNA-d pöörduma tagasi tervendamise ja ümberkorralduste teele.




Nende kodeeringute vastuvõtmine on päästnud teid vabaks, avanud teid maailmale ja kogu elule. Te ei saanud võtta kogu seda energiat täielikult vastu enne kui kallutasite oma teadlikkuse kaalukausi kõrgema tasandi kasuks. Tugevam ühendus oma Kõrgema Mina ja hinge Kohalolekuga teeb selle protsessi teie jaoks hõlpsamaks.

Lubage, et teie Hing juhatab teid koju. Te olete selleks täiesti suuteline. Lihtsalt meenutage pidevalt oma emotsioonidele ja igale „mõtlemise“ vahelesekkumisele, et olete nüüd südamele, oma sisemisele teadmisele orienteeritud. Selles seisundis kingib elu teile seda, mis on ilus ja rõõmus. See lausa hämmastab teid, kuidas elu toob igal hetkel esile võimalusi, mis on head ja kasulikud.

Te ju teate, et kaua aega tagasi te lasite minna oma algperekonna programmeeringutel. Kõik, kes te arvate, et te vajate veel väga palju tervendamist, teadke, et siis kui te hakkasite kahtlema kõikides „antud hetke valitsevates“ lähenemisviisides elule, te juba vabastasite end ja sellest ajast peale ei ole enam miski endine.

Imelised Valgusolendid, te olete läbimas nõelasilma ja te saate sellega hakkama kergelt ja kaunilt. Valgustunud armastusolendid, kes te rõõmustate Maad ja inspireerite teisi oma helendava olemisega,

mul on väga hea meel teie üle.

MINA OLEN Peaingel Miikael.



Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar