Namaste´

reede, 12. aprill 2013

Aeg mäletada oma päritolu





On aeg meenutada oma päritolu









Patricia Diane Cota-Robles


Teie olete Jumala Armastatud Lapsed, kes on praegusel unikaalsel hetkel Maa peal selleks, et koosluua Taevaseid imesid Maa peal. Sa oled Jumala väega tööriist. See sisemine teadmine avab su südame ja lubab Jumala Kohalolekul suurendada sinu maisest kehast läbivoolava Jumaliku Valguse hulka.


See suurenenud Valgusvoog voolab füüsilisele tasandile ja siseneb olulise eluenergia iga elektroni puhtasse olemusse. Seejärel tõukab see Valgus pinnale kõik, mis on vastuolus tema harmoonia-, armastuse- ja tasakalu-sagedusega. Kui ebakõlalised energiasagedused kerkivad pinnale, et saada taas Valguseks muudetud, loovad nad sageli meile illusiooni, et asjad lähevad halvemuse poole. Inimesed märkavad otsekohe üles kerkinud negatiivsust, kuid mitte sama kärmelt seda uskumatut Valgushulka, mis toob pinnale negatiivsuse, et see tervendatud ja muundatud saaks. Lahendusele keskendumise asemel hoiab selline lähenemine inimesed kinni oma probleemis.


Kui tähelepanu-kese on kinni üleskerkinud tervendamist vajaval negatiivsusel, mitte aga Jumala Valgusel, mis pulseerib kõikide Jumala kausaalkehas sisalduvate täiuslike mustrite ja elujõuliste rakendatavate lahendustega, jõustad ja toetad sa pinnale kerkinud negatiivseid asju. Selle asemel, et probleeme kõrvaldada, sa tegelikult tugevdad neid. See loob olukordi, mis panevad sind tundma meeleheidet, allasurutust ja lootusetust.


Inimesed on nii väga harjunud aktsepteerima füüsilist tasandit oma tõelise reaalsusena, unustades, et see on üksnes nende teadvuse peegeldus. Ükskõik kui tõelisena sinu elu väljakutsed tunduvad või kui sügavas vaesuse, haiguse, madala enesehinnangu, armastuseta suhte, sallimatuse, korruptsiooni, teadmatuse, sõja või millegi muu lõksus sa oled, need moondunud eluväljendused üksnes säilivad, kui sa oma mõtete, sõnade, tegude, tunnete ja uskumuste läbi neid alal hoiad. Kui valid jõustada Valgust ja selles Valguses olevaid täiuslikuse mustreid, mitte aga seda, mis põhjustab valu ja kannatust, muutub sinu Maapealne kogemus silmapilkselt.


Mitte kunagi varem pole teie jaoks olnud sobivamat aega oma kursi muutmiseks. Mitte kunagi varem pole inimkond saanud nii palju toetust Taevastelt Vägedelt, kui saate teie just praegu. Keskenduge oma unistuste täideviimisele ja imed sünnivad.





Tõlkis Ilme


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar