Namaste´

neljapäev, 31. jaanuar 2013

Uus Reaalsus






Tee ümberlülitus - Uus Reaalsus on kohal!

Armsaimad sõbrad!

Kolm nädalat 2013. aastast on seljataha jäänud ja aegamööda hakkame tajuma tema uut kvaliteeti!
2012.aasta suurte ootuste pinge ja tormamine lõpusündmuste poole on möödas. Paljud inimesed, kes ootasid suuri muutusi välises maailmas, tundsid pettumust. Nad ei süüvinud endasse, et kogeda muutusi iseendas. Need aga, kes toimetasid pidevas teadlikkuses, need õnnistatud hinged valmistasid end tõepoolest ette, tegeldes energia- ja valgustasanditega ja vabastades tihedust, sest et 2012.aasta kuulus lõppakord oli vibratsioonitaseme muutus, seega teadvusenihe. Need inimesed, kes ei häälestanud end võnketaseme muutusele, püüdsid projitseerida oma ootused üksnes välisele maailmale. Nüüd, pärast suurt avanemist 26 000-aastase tsükli lõpus, on 2013.aasta kvaliteet uus ja teistsugune!

See, et 2012.a. tundus aeg üha enam kiirenevat ja sündmused üksteise järel aina kiiremini ja jõulisemalt toimuvat, viib nüüd muutuse hoopis teise suunda ja kvaliteeti. Aja tavapärane tajumine näib ära langevat, et teha ruumi suurele avanemisele uude - Ajatuse, Pühalikkuse ja Pühaduse dimensiooni. Ja meil ei ole vaja teha muud, kui end sellele avada, seda tunda ja hingata ja hakata helisema ning resoneeruma selle uue Suurega, mis meid vahetult ümbritseb. See, mis duaalsuse vallas näis 2012.aastal järjest kasvava koondunud võitlusena, tegi ruumi millegi uue Suursuguse ja Üleva koidikule.

See Ainukordne Suursugusus/Ülevus kutsub sind, et sa lubaksid endal Selleks saada, kogu südamega selles heliseda, et avastada meie tõeline päritolu, et lubada meie Olemasolu Igavikulisel Kohalolekul võtta üle meie kõhklev ja piiratud illusoorne oletus sellest, kelleks me end „arvame“ olevat.

Meilt oleks nagu kate eemaldatud, et avada meile Lõpmatus meie kohal, justnagu oleks ahelad me südame ümber purunenud, justnagu annaks maa järele, et meie jalad võiksid puudutada meie planeedi südant kõrgemas dimensioonis. Ja nii varisevad seinad igasse suunda, võimaldades meil hingata kehast väljapoole, lõpmatusse maailmaruumi. Meie ümber on Kiirgav Liikumatu uus Reaalsus, mis on seal kogu aeg olnud, kuid meie ei ole sellest teadlikud olnud. Meile on antud uus Vabadus, et loomulikul teel puhkeda oma algsesse ja sünniõiguslikku Suursugususse. See on avardunud Teadvuse sissetulv, Inimhinge Ülevuse Kohalolek, mis võtab koha Inimkonna Südames.

Me oleme nüüd kasvamas planeedist väljapoole, Kosmosesse, mitte enam kui vangid, kes on piiritletud selle väikese kohaga, vaid kui oma imeilusa Maa täieõiguslikud hoidjad. Meie tõeline kodu on Kosmilise Lõpmatuse Südames ja meie algus Galaktika Sügavuses, meie jalad Universaalse Ema Üsas.

On saabumas uus Ühtsus - Üksolemine ja Ühendus Loominguga ja Vabadus Piiramatus Teadvuses. Uudne rahulolu lihtsuses – Üks, ilma millegi „teiseta“/“muuta“. Inimkonna Suur Tulevik on juba alanud. Saab selgeks, kes me Oleme: Galaktilised Olendid, kelle süda hingab Igavikku.

Avanemine Uude Reaalsusesse on Särav ja Püha. See on Inimkonna väärikuse Tagasitulek! Ja isegi kui miljarditest paljud ei ole sellest veel teadlikud, - on fakt selle Hiilgava Avamise kohta käegakatsutavalt ilmne. Ta on Siin!

Suured transformeerumised ja nihked on alati aegamööda alanud ja kogunud ajapikku jõudu. Peagi saab sellest üks võrratu jõgi, mis haarab kaasa miljonid ja seejärel kõik miljardid!


Suurima Armastusega,
Ute Posegga-Rudel


Tõlkis Ilme




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar