Namaste´

pühapäev, 27. jaanuar 2013

Sinul on vägi, et luua muutus, nüüd kohe.





Kokkuvõte Sananda sõnumist ilmastiku kohta
Mikaelah Cordeo raamatust „Live in Love“

...................
Mu armsad, me paluksime teil hakata pöörama tähelepanu muutuvatele ilmastiku mustritele, meie räägime nende muutustega, ka nendega, mis tulekul.

Vaadake enda ümber, mu armsad. Te näete Maad, te näete taevast, ja päike paistab, kuid juba sajandeid olete teie eiranud igasugust vastutust oma maailma ees või atmosfääri ees, mis seda ümbritseb ja alal hoiab.

Õhk on tasuta, see on kingitus Jumalalt. Ilmastik – kõik räägivad sellest, kuid mitte keegi ei võta vaevaks tema heaks midagi teha.

Teie müütides ja legendides on kirjas, et muistsed kuningad võtsid vastutuse ilma ja viljasaagi tulemuse eest. Tänapäeva teadus peab neid inimesi, kes midagi sellist uskusid, ebausklikeks ja asjatundmatuteks.

Ütleme teile aga siin ja praegu, et nii tõepoolest toimiti. Sajandite vältel kasutasid kuningad omandatud oskust, väge ja volitusi, et teha koostööd looduse kuningriikidega – nii õhu-, maa-, tule- kui vee-elementaalidega – et kanda hoolt oma kuningriigi tervise ja heaolu eest. See nõudis sügavat vaimset häälestatust Jumalale ja loodusele. Selleks oli vajalik soov teha kõik kogu oma kuningriigi hüvangu heaks. Käesoleva maailma-ajastu pimedusetsükli jooksul on läinud kaotsi teadlikkus selle kohta, et inimene on kõige elavaga, kogu Loodusega omavahel vastastikuses ühenduses.

Aastasadade jooksul on vähesed seda mõistnud, ja enamuse üle on naerdud või ära põlatud kui unistajaid ja reaalsust mitte sellisena tajujaid nagu see „tegelikult on“. Tõepoolest, nad ei aktsepteerinud masside üldlevinud piiratud mõtteviisi.

Kuid asjaolud on muutunud. Me oleme ärkamas, meie teadvus on tõusuteel.

......................

Kes me oleme, kui arvame, et meie suudame midagi ära teha?

Ja mis on sellel pistmist ilmastikuga?

Meie oleme Jumala/Jumalanna / Kõige, Mis Olemas On, pojad ja tütred,
loodud Jumala näo järgi ja määratud saama kaasloojateks Kohalolekuga.

See, mil määral sa valid elada kooskõlas Jumaliku Tahtega ja teenida kõige Elava kõrgeimat heaolu, saab sinust headuse-jõud maailmale, mis suudab isegi ilmastikku muuta.

...................

Sa ei pea üritama saata vihma Sahaara kõrbesse või peatada osoonikihi lagunemist. Lihtsalt palu, et Harmoonia, Armastus, Rõõm ja Rahu täidaksid atmosfääri – see on vaba ja käepärane toiming igale südamele ja meelele. Palu, et vihm õnnistaks Maad ja kõike elavat; sama palve esita ka päikesele; palu, et kollektiivsest valust, hirmust ja raevust põhjustatud moondumised saaksid lahustatud läbi Armastuse Väe.

Sul on vägi, et luua muutus, kohe praegu.

Vali kasutada oma Väge koos Armastuse ja Tarkusega, täielikus kooskõlas Jumaliku Tahtega, kõikide kõige kõrgemaks hüvanguks. Kellele palju antud, sellelt ka palju oodatakse.

.............

  • Õpi kuulama Loojat.
  • Palu ja palveta kõikide kõige kõrgema hüvangu eest.
  • Nõustu taotlema oma isiklikku väge ja jõudu tasakaalus Armastuse ja Tarkusega.
  • Armastades piisavalt iseennast ja kõike elavat, palu seda, mida vajad ja usu, et see tuleb.
  • Õpi elama harmoonias, õiges suhtes Maaga.
  • Õpi töötama harmoonias, armastuses ja tasakaalus kõikide kuningriikidega - nii elementaalide, inimeste kui Inglite Kuningriigiga.
  • Õpi toimima indiviidina, kes on arvestab kogu tervikuga.
  • Tee selgeks, mida armastad, keda armastad, kes sina oled ja mida tulid maailmale andma.
  • Võimalda anda endast parim, kaugemale perekondlikest ja kultuurilistest ootustest, saamaks selleks, kes sina Looja silmis oled.

Praegustel rahututel aegadel on need põhimõtted igati toimivad ka kogu maailmale tervise, harmoonia, rahu ja heaolu palumisel.

Paluge, et valitsused ja ärimaailm võtaksid vastu õiged otsused.
Paluge tervendust sõjas räsitud riikidele ja loodus-katastroofides kannatanud maadele.
Paluge ühendust samu eesmärke taotlevate inimestega, nii et vassimise ja konfliktide asemel võiks üks ühine ja ühendatud eesmärk täita planetaarse meele.


Sinul on vägi, et luua muutus, kohe praegu.

Tõlkis Ilme




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar