Namaste´

esmaspäev, 28. jaanuar 2013

Sa oled enamat, kui vaid keha





TELOS
Meditatsioon

Hinga sügavalt ja näe end astumas mööda kristalltreppi oma valguse Pühamusse. Laskudes allapoole näed imelist ust, mis särab kui tuhat päikest. See on Püha kambri uks sinu südames, kus jumalik saab kokku sinu teadvusega. Seisata selle ukse ees ja hinga sügavalt. Täida end tänulikkusega hetke ees, mil kohtud silmast silma, südamest südamesse kõige Pühama osaga endast. Valmistu olema tänulik. Täida iga rakk armastuse, valguse ja rahuga. Visualiseeri valguslaineid, muusikat, ilu enda ümber. Sa märkad oma energiataset kerkimas. Su mõtted on väga kerged. Sa oled Üks/Tervik. Iga su rakk on selle teadvusega ühendatud.

See maagiline uks avaneb nüüd ja iga järgmise sammuga sa tunned armastuse ja valguse kõrget sagedust voolamas välja sellest võimsast valguseallikast. Tunneta seda armastust, kui sisened sellesse kristall-ruumi. Sa sukeldud valgusesse ja tunned armastust igas suunas avardumas, tuues sinusse puhtuse ja rahu, ääretu rahu. Sina oled sellese dimensiooni manifesteeritud rahu. Sa tunned nüüd, kuidas valguskiir laskub sinu kroontšakrast, liigub läbi su keha ja jõuab su südamesse. Sa tunnetad, kuidas see võimas valguskiir su kehas laiali kandub, miski ei suuda teda peatada.

Iga rakk, iga selle valguse poolt emmatud teadvus transformeerub. Iga rakk muutub teemandiks, mis kiirgab oma valgust. Visualiseeri, kuidas su keha immutatakse valgusega. Iga rakk on kui väike päike, mis kiirgab oma tõde, oma tõelist olemust, omaenda elu. Iga rakk on elav, teadvelolev. Iga rakk on puhas valgus, mis sinu kehas materialiseerunud on.

Tunneta, kuidas see valgus muundab iga emotsiooni polaarsuse sinus. See valgus embab sinu füüsilist, eeter-, mentaal- ja emotsionalkeha. Visualiseeri seda valgust kumamas kõikidest neist kehadest, kuna iga rakk peegeldab neisse valgust. Miski ei suuda vastu seista sellele suurele valguselainele!

Hinga ja tunneta valgust avardumas igas oma teadvuse aspektis. Seistes selles puhtas valguses, tunned endas lõputut avarust. Tunneta selle mõõtmatust. Sina oled valgusolend, mitte limiteeritud oma kehaga, mida praeguses dimensioonis kasutad. Sa oled multi-dimensiooniline olend ja sinu süda on väravaks Kõigele, Mis On. Tunneta seda ruumi, mis sinu sisemuses on. Sinu süda on imeliseks ukseks. Ta avaneb elu piiramatusele, teadvusele, energiale.

Võid palves pöörduda kõikide soovidega enda poole, Suure Keskpäikese poole ja oma südame kaudu neid energiaid kutsuda ja omaenda elus, omaenda kehas manifesteerida. Sinu süda on võimsaks ukseavaks. Sinu südamest avaneb juurdepääs igale alale, igale teadvusele, igale energiale, millest unistad.

Kui unistad oma loovusetaseme avardamisest muusikas, mine lihtsalt oma südamesse ja liigu selle eesmärgiga Looja piiramatusse jumaliku muusika alale.
Sinu süda toob sind sellesse muusikasfääri, kuna südamel on ühendus kõigega, mis eales eksisteerinud ja kõige sellega, mis tulevikus olema saab. Ta ongi puhas teadvus, mis on ühenduses Allika/Looja enda puhta teadvusega. Sinu süda on see Allikas, mis elab kehas, mida kasutad. Seetõttu tuksubki sinu süda iseseisvalt. Ta on ühenduses Jumala valgusega, mis ka sinu sees särab. Ta pole mitte üksnes ühendus Allikaga, ta on ka ühendus kõigega, mida iganes sooviksid.

Seda teadmist tuleb kasutada suure austuse, pühaduse ja armastusega. Sa pääsed ligi üksnes sellele, mis vastab sinu südame valgustasemele, sest kuigi su süda on ühenduses Allika endaga, oleme lukustanud need juurdepääsud, et te ei viiks 3D reaalsust ja uskumusi teistesse dimensioonidesse. Sa näed üksnes neid uksi ja alasid, mis oma sünkroonsuselt ja vibratsioonitasemelt on vastavuses sinu südames oleva armastusetasemega. Sa ei näe, tunneta ega kujutle kõrgema võnkesagedusega uksi. See on teie ainus piirang praegu.

Hea uudis on see, et puhastades oma olemust ülestõusmise puhastamisleegiga (ülestõusmine e. kõrgem võnketase/teadvusetase), saate need sissepääsud puhastada. Kui puhastate oma emotsioonid, uskumused, enda nägemuse iseendast ja teistest, kiirgate enam valgust. Lamp, mille klaas on puhastatud, annab rohkem valgust. Tervendades oma haavad, puhastate selle lambi klaasi, kes teie olete.

Niisiis, sinu südames leegitsev armastus annab rohkem valgust su ümber, tõstab su võnkesagedust ja võimaldab näha aina kaugemale ja kaugemale. Sina oled oma saatuse meister. Sina oled ainulooja sellele, mis sind ees ootab. Kiirates oma armastust ja valgust, puhastades oma elunägemust, antakse sulle võimalus õppida tundma uusi maid ja avada uusi uksi.


Kutsume teid tunnetama oma sisemist valgust ja mõistma, kuidas ta avab juurdepääsu uuele teadvusele. Tunne end avardumas ja su süda avaneb järgmisesse dimensiooni. Te olete valmistunud selleks kuid ja aastaid. Tunne neid uusi uksi enda ees avanemas, südame uus uks, uus sina, armastuse, igavese elu uksed. Kiirates oma valgust ja armastust, tunneta kuidas uued valguskiired sinu südamesse sisenevad ja valavad seda uue energia teadvust, mis oli ootel, et just praegu need uksed avada. Tunneta seda uut energiat. Mida ta sulle ütleb? Kuidas end tunned? Mida näed? Lihtsalt hinga seda uut energiateadvust kõigesse, mis sina oled. Lugedes neid sõnu, kujusta end päikesena, kes kiirgab uut sära.... Tunneta seda uut võnkesagedust avaldumas kõikidel tasanditel. Tunneta energia ümberjoondumist. Tunneta oma uut mina seismas, tunnistamas, võtmas omaks seda uut mina.


Kujustage, et teie kõik moodustate uue elu ringi. Uus teadvus asub selle ringi keskel. Nähke seda ükskõik, millisel kujul: päikesena, tähena, lillena, vikerkaarena, lohena ... Sellelt uuelt teadvuselt saadetakse valguskiiri igale planeedil elavale inimolendile. Uus teadvus avardub ja leiab armastusepesa iga inimese südames. Tunnetage, kuidas uus teadvus ankurdab end inimkonna südamesse. Nähes neid valgusniite, tunnetage lootust, austust, harmooniat ja armastust kasvamas igas inimolendis. Tunnetage, kuidas nende teadvus muutub. Teie vennad ja õed avavad silmad ja näevad elu uskumuses, et rahu on võimalik. Kõik on võimalik. Selles dimensioonis võib iga inimene elada õnnelikult, armastatult ja respekteeritult. Kujustage, et planeedi uues reaalsuses usub iga inimene sellesse ja on osa sellest.


Iga inimene tuli looma uut - rahu, armastuse, asutuse ja harmoonia maailma. Näe seda uut energiateadvust sügavalt ankurdumas ja muutmas praegust maailma. Visualiseerides uut teadvust loomas uut maailma, tunneta end oma kehas hingamas, uue teadvusega ühendatult, elusana ja toimekana oma maailmas. Tule siia sellesse hetke tagasi, olles teadlik, et see uus maailm on just kujunemisel ja et sina oled osa sellest.

Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar