Namaste´

esmaspäev, 28. jaanuar 2013

Sina oled oma reaalsuse looja





21.02.2011 Denise Laberge'i poolt vastuvõetud kanaldus

TELOS
Kõneleb Tuule Vaim

Õnnistan teid, Valguse lapsed. Mina olen üks teie vendadest, üks elav teadvus, kes töötab iga siin planeedil elava olendi heaks. Ma olen Tuule Vaim ja tulen täna erilise õnnistusega. Ma tulen aitama teil tasakaalustada ketravaid mõtteid, mis täidavad kogu teie sisemise ja välise ruumi. Ma tulen looma püha ruumi teie sisemuses, kus saate olla teie ise, segamata nendest tüütutest mõtetest. Nad on teie lapsed, teie olete nende looja. Teie ise lõite nad oma sisemiste emotsioonide ja mälestustega.

Käesoleval aastal (2011) avaneb inimkonnale eriline värav. See juurdepääs võimaldab igaühel tunda mitte üksnes inimvormis olevate õdede-vendade mõtteid, vaid ka kõikide teiste kuningriikide – loomade, lindude, kalade ja isegi lillede ja puude mõtteid.
Käesoleval aastal avame selle spetsiaalse suhtlemisvärava ja teie vennana tulen ma seda teed ette valmistama, avama teatud uksi teie sees ja teie ümber.

Lugedes neid sõnu, hinga sügavalt. Hinga sisse Elu Armastuse Valgust, hinga sisse eluaktiivsust, mis täidab iga su raku elusäraga, igavikusäraga, milles sa pidevalt supled. Tõepoolest, inimolendeid võib võrrelda kaladega, te ujute eluookeanis, kuid te pole sellest teadlikud. Lihtne on märgata, et kalu ümbritseb üksnes vesi, et nad saavad liikuda vaid sinna, kus on vesi - vesi on kõikjal, ka nende kehades. Kalad ujuvad ookeanivees, kuid teie, inimolendid, ujute Valguse ookeanis. Teid ümbritseb Valgus, ja see Valgus on nii teie kehas kui väljaspool keha. Sõna otseses mõttes, te ujute selles Valguses ja see Valgus peegeldab seda, mida te ise loote.

Te olete võimas looja. See omadus on teil kõigil olemas, kuid te ei kasuta veel seda. Ta on salvestatud ja ootab mõistmist. Te loote oma mõtetega, tunnetega, kogu oma olemusega, sellega kes te olete. Te loote nii sellega, mis teie sisemuses toimub, kui sellega, mis on väljaspool teid, sest see on üks ja sama. See on seesama Valgus. Ainus vahe teie sisemise ja teie ümber oleva Valguse vahel on see, et teil on vägi muuta teie ümber oleva Valguse kvaliteeti, luues kujutluse oma sisemuses.

Ma toon ühe näite. Oletame, et te tahate maitsta šokolaadi ja hakkate seda tükikest kujutlema. Kus see kujutlus aset leiab? Teie sisemuses. Teie mõttevormid on need, mis loovad kujutluse šokolaadist. Nad tulevad teie teadvuselt, teie tõeliselt Minalt. Te loote kujutluse sellest šokolaaditükist: tema kujust, värvist, maitsest, suurusest. Teiseks kuulub kujutluse juurde kindel usk. Teie meel, tunded, kogu teie olemus ei kahtle hetkekski, et see tükike šokolaadi manifesteerub. Ei mingit kahtlust! Avanud silmad, näetegi kedagi enda poole ruttamas, et pakkuda teile tükikest šokolaadi. Ja see tükike šokolaadi on just see, mille kohta kujutluse te oma sisemuses lõite.

Ma kinnitan teile, et selline mäng on reaalsus. Just sellisel viisil te loote oma reaalsust, seda, mis teid igapäevaselt ümbritseb; sama põhimõte toimib teie elu kõikidel tasanditel.

Käesoleval, erilisel 2011.aastal, hakkab inimkond märkama, et see mis toimub nende ümber, on nende mõtete tulemus. Nad hakkavad mõistma seda lihtsat loomise põhimõtet. See vägi oli teilt ära võetud, kuid käesoleval aastal antakse ta teile tagasi. Me anname igale inimolendile tagasi tema isikliku loojaväe. Me eemaldame ajalise viivituse teie sisemuses loodu ja sellest johtuva välise avaldumise vahel. Vanasti lükkasime sageli teie loomingu avaldumise edasi. Mõnikord lükkasime selle edasi järgmisse ellu või isegi mitmeid elusid edasi. Nüüd vahet enam ei jää. Kõik saab toimuma silmapilkselt. See tähendab, et sina, kes sa neid sõnu kuulad/loed, oled eesliinil kogemas oma volitusi ja seda millist väge sa mateeria üle omad. Ma ütleks isegi – mateeriaks maskeerunud Valguse üle.
Just nimelt! Mida kujutab see Valgus, milles sa just praegu supled?

See Valgus on Jumala teadvus,
Alllika teadvus, Kõige, mis Olemas On teadvus, mille osa sina oled.

Sina oled tükike Jumalast, astumas siin dimensioonis, õppimas kasutama oma loojavolitusi.

Niisiis, teretulemast oma emotsioonide ja mõtete meisterlikkuse maailma,
sest kogu teie poolt loodul on ühendus teie mõtete ja emotsioonidega.

Need kaks - mõte ja emotsioon vormivad kujutise teie sisemuses. Lähme tagasi šokolaaditüki juurde. Te kujustasite tema kuju, värvi, suurust, kuid samal ajal oli teie sisemuses veel midagi, mis andis jõudu sellele kujutisele. See oli šokolaadi maitsmise tunne, teie emotsioon selle suhtes. Need kaks osa olid olemas: pilt, kujutise vormimine pluss emotsioon - tahe saada seda šokolaadi, puudutada teda, tunnetada teda, maitsta teda ja süüa teda. Niisiis te vormisite endas selle kujutise, kuid see kujutis ei olnud elutu, pildile lisatud emotsiooni läbi muutus ta elusaks.

Kui need kaks osalist teie sees on tugevad, tõmbate te väliselt ligi kogu mateeria, mis suudab luua ja manifesteerida teile selle šokolaadi. Te saadate välja Valguskiiri, mis annavad käskluse loomiseks, et tuua teile see tükike šokolaadi. Kuna te viibite praegu väga madala võnkesagedusega keskkonnas, toob keegi teile selle šokolaaditüki. Universum kasutab kõike olemasolevat - inimesi, šokolaadivabrikut, selleks, et tuua teile see šokolaad.

Kuid nüüdsest alates saab inimkond ise olema võimeline looma seda tükikest šokolaadi otse Valgusest. Te olete praegu lasteaiaeelses universumis. Kogu universumis eksisteeriv ühendab oma jõud, et manifesteerida, luua ja tuua teile soovitu. Teie juhendajad, inglid, Peainglid, kõik valgusolendid hoolitsevad teie eest ja kasutavad kogu teie ümber olevat valgust, et tuua teieni see, mille oma sisemuses kujustasite. Nad aitavad manifesteerida ja luua teie soovitut.

Niisiis, ma kutsun teid testima oma uut loojaväge.
Alustage väikeste asjadega.
Alustage oma soovitu kujutluse vormimist oma sisemuses,
kuid enne seda peame andma teile ühe olulise nõuande.

Kas see tükike šokolaadi on sulle vajalik?
Kas see tükike šokolaadi on see, mida universum sulle anda tahab?

Alati peate kõigepealt esitama need küsimused, sest juhul kui see šokolaad pole osa teie suurest plaanist, peate ootama kaua. Universum viivitab, kui see šokolaad teile üldse vajalik pole. Ta saabub ükskord, aga võib olla mitte nii kiiresti kui lootsite.

Saades oma sisemusest “Jah” vastuse, võite sisemuses luua oma isikliku tüki šokolaadi ja see manifesteerib end teie ees.

Selline siis tänane harjutus, sest
2011 on uue ajastu esimene aste, uue maa/ilma jõudmine inimkonnani.

Esimeseks sammuks on meisterlikkus oma mõtete ja emotsioonide üle.

Teil on vaja olla teadlik oma mõtetest. Kuidas saavutada teadlik ühendus oma elus toimuva ja oma sisemuses toimuva vahel, kui te pole teadlik isegi sellest, mida mõtlete?

- Kas teate, millest mõtlesite täna esimestel hommikutundidel?
- Kas mäletate, millele oma sisemuses teed rajasite?
- Mida käivitasite, et muuta oma elu või tõmmata oma ellu?

Enamus inimesi vastab, et nad ei mäleta. Nad isegi ei taipa, mida nad tänaval käies, söögilauas, tööd tehes mõtlevad. Enamus inimesi funktsioneerib automaatprogrammil.

Kui te tõepoolest olete teadlik olend, siis teate te igal hetkel, mida püüate oma ellu tõmmata või mida muuta. Te teate pidevalt, mida üritate enda, inimkonna ja oma planeedi jaoks luua. Te teate, millised on teie emotsioonid.

See on loojaks olemise esimene samm. Teil on vaja teada, mis teie sisemuses toimub, sest need kujutlused - need on tunded, mis loovad. Nad on elavad. Iga minut, iga sekund tõmbavad nad teie ellu sündmusi. Kõik, mis teie ellu tuleb, on tegelikult peegeldus sellest, mida olete endas loonud. Ja ikka uuesti ja uuesti sama vibratsioon, samad tunded, sama mõtteprotsess....

Niisiis - nüüdsest alates harjuta meisterlikkust oma mõtteprotsesside ja emotsioonide üle, oskust juhtida neid soovitud suunas

- keskendu sellele, mida soovid oma elus muuta.

* Kõigepealt ühendu oma Kõrgema Minaga ja palu end juhendada.
* Seejärel esita oma küsimus.

Näiteks: kas mul on mõtekas oma töökohta vahetada?
Saanud jaatava vastuse, küsi kas on mõtekas leida mõni spetsiifiline amet?
Saanud jaatavad vastused, hakkad looma kujutlust oma sisemuses, kõiki nüansse.

Pea meeles: ei mingit ebakindlust, sest
  • kahtlemine on emotsioon, mis hävitab kõik.
  • Ta saadab universumile vastupidise energiavõnke.

Kui pilt on selge, kõik teie emotsioonid seda kujutlust toetamas, kahtlused puuduvad, kui olete sisemuses jõudnud lõpetatuse punktini, alles siis võib kindel olla, et universum saab korralduse alustada manifesteerimisprotsessi teie ellu.

Kui aga pilt on hägune, lõpuni viimistlemata, kui te pole kindel ei värvi ega vormi osas, ei edasta te universumile mingit korraldust. Ei ole võimalik midagi luua. Te ei saa midagi. Ja see seadus kehtib kõige kohta teie elus.

Seda protsessi saab kasutada isegi iseenda transformeerimiseks.
Ütleme näiteks, et te tahate muutuda kannatlikumaks.
Kõigepealt küsite: kas kannatlikkus on mulle vajalik?
Siin on eitava vastuse saamine ilmselt väga harv juhus.
Teades, et see omadus on teile vajalik, hakkate kujutlema, kuidas ta teie sisemuses kasvama hakkab. Te kasvatate ta endasse.

Te kujutlete, et olete kannatlik ning kuidas te siis räägite, kuidas kõnnite, kuidas vaatate inimesi, kuidas näete liiklust kiirteel. Kujutledes kõiki neid olukordi ja olles kannatlik, te tunnete seda võnkesagedust. Teie sisemuses ei ole kahtlust, et olete kannatlik inimene.
Selliselt te transformeerite end, te loote end kannatlikuks inimeseks. Mida pole seespool, seda ei saa olla väljaspool. Teid väliselt ümbritsev ei saa olla teistsugune, kui on teie sisemus.

Seda põhimõtet saab rakendada kõikide oma elu valdkondade transformeerimiseks.
Te saate ankurdada soovitud omadusi, kui loote oma sisemuses ruumi, kus te neid toidate, kus iga päev kujutlete neid kasvamas, sellisel moel te saate nendeks.

Kas mõistad? Sina oled looja.
Sina saad muuta oma elu iga tasandit.
Sa pead vaid olema teadlik sellest, mida sa muuta tahad, mida sa soovid.

Teil igal oli oma plaan enne siia dimensiooni saabumist. Kujutlege, et see plaan tuleb teie juurde, et ta avaldab end teile. Paluge oma plaani energial siseneda teisse, elada teie sees, juhatada teid, näidata end teile. Kui tõmbate oma plaani enda juurde, avate kõik uksed tema avaldumiseks kõikidel tasanditel.

Me jälgime teie mõtte- ja tundeviisi. Te kasutate üksnes 1% oma loojaväest, ülejäänud 99% on mitteteadlik looming. Te loote programmeeritult, masinlikult.

Me palume teil hakata vaatama uue pilguga, hakata kogu kujutluse loojaks, teie sisemuses oleva lõpmatu loomisruumi loojaks. “Teie sisemuse” all pean ma silmas teie Püha Südant.
Kui suur see paik on? Lõpmatu.

Teie südame sisemuses on kogu universum. Teie Püha Süda on ukseava universumisse, sest et te ujute valgusookeanis, mis ongi universum. Teie arvates olete te üks väike inimolend selles valgusookeanis. Vaadates sissepoole arvate, et teie templi sisemus on üks väike ruum, kuid see vaid tundub teile nii.

Minnes enda sisse, ei lähe te oma keha sisemusse, vaid te puudutate Jumala meelt, sest Jumala meel on teie meel. Teil ei ole võimalik olla väljaspool Jumala meelt, kuna Jumala meel asub teie sees.
Sina oled Jumala meel.

Kujutlege, et lähete oma südamesse. Kuhu on sealt teie arvates võimalik minna? Teie päralt on kogu universum. Te puudutate lõpmatut, te puudutate kõige, mis olemas ON ruumi, te ei ole pelgalt see keha. Nii nagu on kogu universum selle planeedi sisemuses, on ta päikese sisemuses, nii on ka teie sisemuses kogu pilt universumist. Sina oled universum. Veetilk on ookean, teda pole võimalik ookeanist eraldada, ka ookean ei saa end eraldada ega jagada end veetilkadeks. See on üks ookeanitäis vett.

Niisiis, minnes oma südamesse, te nihutate oma teadvuse tagasi Jumala teadvusesse, sinna kuhu ta kuulub. Ja luues midagi oma sisemuses, kasutate te oma jumalaõigusi, sest teie olete Jumala meel. See loojavägi eemaldati, kuna inimkonna teadvus oli liiga ohtlik, võnkudes liiga madalal sagedusel, luues aina moonutust, kannatust, eraldatust.

Kuid nüüd olete tagasiteel ühtsusesse, tagasi ühtsesse Jumala meelde, mis väljendab end planeedi kaudu, inimolendite kaudu, iga kuningriigi kõikide olendite kaudu. Inimolend saab üheks teadvuseks kõigega, mis tema templist väljaspool asub ja kõigega iseenda sees. Kuna loorid langevad, antakse teile tagasi volitus luua taas valguskiirusel.

Mina, teie vend igavikust ütlen, et ajavahemik teie mõtete ja teie ümber toimuva vahel hakkab vähenema. Varsti ei jää nende vahele enam mingit ruumi. See tähendab, et see mis toimub teie sisemuses, võtab välise kuju silmapilkselt, mitte enam aasta või kolme tunni pärast, vaid paari sekundi pärast. Mõistate?

Tegelikult, vahet ei eksisteeri, see vahe eksisteerib inimolendite meeles. Sinu jalg kuulub sinu kehale nagu ka sinu käsi, pea, sõrmed. Nad kõik sama keha osad. Nad on üks. Vahet ei eksisteeri, keha on keha. Sinu sõrme teadvus on teadlik sinu õla teadvusest. On üks teadvus. Inimkond koosneb paljudest inimolenditest, kuid tegelikult on üks inimkond, üks teadvus, mis igas kui ühes olendis elab. Varsti taipate seda. Varsti te tunnetate oma mõtteid, te teate, mida mõtleb ja tunneb inimene teie vastas. Te hakkate aru saama, et te kõik olete üks, kuid see on juba meie järgmise tunni teema.

Hingakem veel kord sügavalt. Teadke, et te olete looja, teadke, et kõik on võimalik/te suudate kõike. Ei ole midagi sellist, mis võtaks teilt ära õiguse olla looja.

Teadvus on Jumala meel, Algallikas, Kohalolek, kes sina oled, mis on elav teie sees ja kõikjal väljaspool teid. Tema tunneb vaid armastuseteadvust. Ei ole midagi andestada, midagi unustada. Kõik, nii selles kui eelmistes eludes tehtu, on üksnes kogemused, õppetunnid, et saaksite selleks kes te just praegu olete, et manifesteerida kaunilt ja täiuslikult seda, kes te just praegu olete.

Praegu, oma käesolevas elus õpite oma kujutlusega manifesteerima, saama loojaks. Käesolevas elus te alustate sellest, kuidas luua oma enda elu. Elusid tagasi oli teil see õigus ja nüüd antakse ta teile tagasi.

Meie soovitus: praktiseerige, uskuge kindlalt, mängige mõnd mängu eluga,
harjutage arusaamist ühenduslülist, mis teie sisemuses ja välises maailmas toimuva vahel on.
Teie olete oma sisemuses toimuva looja. Saamaks teada, mis sinu sisemuses toimub, vaata, mis sünnib sinu ümber.

Milline on sinu elu? See vastab 200% sellele, mis toimub sinu sisemuses -

kõik need arvamused/kriitilised märkused enda kohta, elu kohta, ühiskonna kohta,
oma riigi kohta, selle planeedi kohta, kõige kohta...

See, mis toimub sinu sisemaailmas, vastab täielikult sellele, milline on sind ümbritsev maailm, täielik vastavus.

* Et muuta enda ümber toimuvat, muuda lihtsalt oma sisemuses toimuvat.
* Jälgi, millega sa end sisemiselt hetk-hetke ja päev-päeva järel toidad.

* Saa teadlikuks sellest, mis sinu sisemuses elab ja
sa ärkad oma jumalikkusele, oma volitustele, oma tõelisele olemusele.

* Sinust saab looja.

Selline on minu tänase õhtu sõnum.

Ma tean teie mõtteid. Ma olen kõikjal teie ümber, kõikjal siin planeedil. Minu südames on kõikide inimolendite mõtted. Ma tean kõike, mida teie mõtlete. Kõik mõtted, mis on teis, on ka minus.

Kui vajate selgitust enda kohta, kui unustasite, mis mõtted on teie sisemuses, kutsuge mind ja ma innustan teid. Ma leian need kadunud mõtted ja toon nad teie ette. Ma olen teie alandlik teener, teie teenistuses. Õnnistus teile, mu õed-vennad. Head õhtut!


Ema Maarja

Tervist, mu lapsed, mina olen Ema Maarja. Kuna järjest rohkem teie hulgast hakkab Loojaks, tahaksin vaid pisut täiendada. Te manifesteerite oma “Loojapõlve” juba käesolevas Elus.

Ma valan täna igaühesse spetsiaalset energiat...

... Rahu ja Armastuse energiat…

Kujutlege ilusat lille oma sisemuses, mis levitab õrna parfüümi ja toob tasakaaluseisundi tervesse teie olemusse; teie südamesse, teie emotsioonidesse, teie mõtetesse.

Hingake oma olemusse seda Rahu seisundit, Armastust ja vaikust.
Kujutlege, et teid ümbritseb Rahu- ja Leebuse-energia teadvus, Rahu teadvus.

Palun ankurdage see Rahuteadvus erilise Pärlina endasse,
Juveelina, mis peegeldab teie täiuslikkust teie olemuse kõikidel tasanditel.

Andke sellele juveelile nimi ja jätkake igapäevaselt juveeli täiuslikkuse täiendamist, andes talle kuju, suuruse ja värvi. Võite isegi kujutleda teda muusikast ümbritsetuna.

Te võite luua teatud sümboli teda esindama, mis peegeldab tema täiuslikkust.

See juveel on nii võimas, et ta transformeerib teid ümbritseva keskkonna.

Ta loob teie ümber sellise energiavälja, milles üksnes perfektsus saab manifesteeruda, tõmmates ligi ainult parimat teie jaoks.

See energiaväli tõmbab ligi ja võtab elust kõike head ja paremat, kõikide teie eluaspektide jaoks.

Ta tõmbab ligi terve ja täiusliku keha.

Ta tõmbab ligi ideaalse kujutluse, puhtaima Armastuse, puhtaima Valguse, puhtaima kannatlikkuse, selgeima rõõmu, kõige rikkumatuma harmoonia ja siiraima kaastunde.

See energiaväli tõmbab teie poole tervest loomingust kõige täiuslikumat, sest teie olete täiuslikkus, mis manifesteerunud selles dimensioonis.

Niisiis käesolevast hetkest alates, olete te täiuslikkuse looja oma elus, oma enda maailmas, oma kodus, oma töös, oma sõpradega, kõikides eluvaldkondades. Sina oled Looja.

See juveel esindab sinu olemuse täiuslikkust, sinu avaldumist selles dimensioonis. See on reaalsus, kogu aeg, praegu, kogu päeva, terve käesoleva elu; ja iga päev sa tunned, et see energia muutub tugevamaks ja tugevamaks, see on see, mida sa endale lood.

Alusta täna.
Kasuta oma Loojaõigust, oma Väge, et muuta oma elu. Loo oma Elu ja kõnni siin dimensioonis nagu Jumala Laps, igakülgselt täiuslikuna, manifesteerimas ilu, täiuslikkust ja armastust, Valgust, Harmooniat ja Rahu.

Sel moel saate te selleks, kes te olete, te manifesteerite igas olukorras seda, kes te olete. Te tõmbate ligi, seda kes te olete ja te loote seda, kes te olete; kogu aeg. Ja kogu aeg on teie ümber see meeldiv Armastuse-, Valguse-, Kaastunde-, Austuse- ja Tagasihoidlikkuse energia.

Me andsime teile võimsa tööriista. See on Looja tööriist, mis antud kasutada siin dimensioonis kõndivatele Jumala Jumalikele Lastele. Teie olete maa peal toimetav Jumal, ja toimetav Jumal suudab muuta seda maailma, sest te olete Jumala Lapsed.

Minu südame õnnistused teile kõigile, üheskoos me loome Uue Maa.
Tänan teid.

Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar