Namaste´

reede, 27. märts 2015

On imede aeg












Emmanuel Dagher




Tere, mu imeline sõber!

Üks lihtsamaid, kuid kõige efektiivsemaid viise, kuidas tuua rohkem imesid oma ellu, on võtta igapäevaselt imedušši, täpselt samamoodi nagu sa pesed iga päev hambaid, käid vannis ja sööd. Imeduši jaoks aja võtmine tõmbab palju rohkem imesid su ellu. Märkimisväärsete tulemuste saavutamiseks ma julgustaksin sind selle imeduši harjutuse tegemiseks kulutama kolm korda päevas umbes üks minut. Aga, kui sa kulutad sellele kasvõi ainult 30 sekundit päevas, ka siis sa võimendad suuresti oma võimet tõmmata rohkem imesid oma ellu. Suurepärane on asja juures see, et seda harjutust võid sa teha kusiganes.


Imeduši imettegev käik

* Hinga kolm korda sügavalt, lõdvestu.

* Hakka teadvustama endale üht ilusat kuldset pilve, mis taevas otse sinu pea kohal hakkab kuju võtma. (Vajadusel sulge silmad, et seda visualiseerida.)

* Veendu, et su käed oleksid lõdvestunult süles, peopesad ülespoole.

* Vaata, kuidas sinu pea kohal olevast kuldsest pilvest langevad alla kuldvalged (imede energia) energiapiisad. Näe, kuidas sinu olemise iga rakk, kude ja molekul seestpoolt väljapoole, saab täielikult vannitatud selles ilusas kuldvalges imede energias. Näe, kuidas need kuldvalged piisad masseerivad sinu meelt ja imede-energiaga selle täielikult immutavad.

* Märka, et see kuldvalge energia sulatab täielikult kõikvõimalikud energiablokeeringud sinus (kahtlused, mured, stressi, hirmud jm.), mis võisid olla sulle takistuseks imede tõmbamisel oma ellu.

* Kui tunned, et dušivõtmisest piisab, ava silmad ja täna oma ilusat kuldset pilve õnnistamast sind imede-energiaga.

Kui sa nautisid seda imede protsessi, siis palun jaga seda postitust neile, kellele selle kasutusele võtmine võiks sinu arvates samuti kasu tuua.


See protsess on katkend minu raamatust „Easy Breezy Miracle http://amzn.to/1hy3P4M




Armastusega,
Emmanuel




Tõlkis Ilme




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar