Namaste´

reede, 13. märts 2015

Hinge missioon ja eluülesanne










sõnum Auroralt




Elu meisterlikkus tähendab meisterlikkuse saavutamist iseenda üle. Seda suudab saavutada iga inimene, kuid see nõuab tähelepanelikku hoolikust, tähelepanelikkust oma sisedialoogi osas, ja mis peamine, kannatlikkust. Iga Hing liigub läbi korduvate kehastusmistsüklite, õppides oma teel. Selle protsessi käigus sa transformeerid ka osa oma eelmiste elude energiast, omandades niimoodi teatud õppetunnid.

Käesolevas elus on sul kaasas oma kõikide elude mälestused ja kogemused ja nad võivad sind mitmeti mõjutada. Mõnikord leiab see aset nende osade transformeerimise kaudu, mida sa enam kanda ei taha, teinekord maadeldes probleemide ja kogemustega varasemast ajast. Kui kõik sinu kogemused, oskused ja väljakutsed ritta panna, annavad nad sulle informatsiooni selle kohta, mida sa oled praegu siia käesolevasse ellu tegema tulnud. See on see, mida sa nimetad oma elu eesmärgiks. Laiemalt võttes - sinu Hingel on missioon, mis on kantud läbi kõikide sinu eelmiste elude käesolevasse ellu.


Saades enda kohta järjest enam teada, muutub sinu Hinge missioon mõnevõrra, lisades ja võttes ära väikeseid tükikesi, et sepistada seda, mis on ainuomast sinule. Sinu Hinge missiooni ei määra sinu igapäevane amet, vaid see roll, mida mängid eluteatris. See roll võib muutuda, kuid selle rolli keskne motivatsioon jääb samaks.




Mõtle neile asjadele oma elus, mis sind motiveerivad: kaastunne, transformatsioon, positiivne muutus, haridus, vaimne kasv jne. Leia oma elu motiveerija number üks, tipptegevus või teema, mis pakub sulle põnevust, kui sellesse oma aega ja energiat panustad. See võib olla misiganes! Ükskõik, mis on sinu motiveerijaks number üks, see avaldab väga olulise tüki sinu Hinge missiooni jaoks.


Kui sinu Hinge missioon langeb kokku sinu elueesmärgiga, loob see ilusa vahelduva elukogemuse. Näiteks, kui sinu Hinge Missiooniks on kaastunne, võib see viidata sellistele elueesmärkidele nagu näiteks õpetamine, loomade heaolu, tervishoid, toetustöö, nõustamine, lastekasvatus, hoolekanne ja palju muud.


Liikudes läbi erinevate elufaaside, sa kohtud oma elueesmärgi erinevate tahkudega. Vaadakem lastekasvatust kui elueesmärki. Võib olla meeldis sulle lapsena hoolitseda oma nukkude või mänguloomade eest, kujutades neid enda päris lastena. Siis täiskasvanuea alguses on sul endal esimene laps ja sa avastad eesmärgitunde, ergutades mitte ainult tingimusteta armastust, vaid ka midagi sügavamat - sa avastad tunde, et see on sinu koht maailmas. Sul sünnib veel lapsi ja kui su lapsed kasvavad suureks, võid sa hakata kajastama ja kirja panema, kuidas sa neid kasvatasid. Varsti kirjutad sa blogis oma kogemustest ja veebiajakiri märkab sinu blogi. Seejärel palutakse sul esineda lastevanemate erinevatele gruppidele ja teha koostööd kasvatusprogrammide koostamisel. Enne kui arugi saad, on su lapsed täiskasvanuks saanud, kuid sina jagad ikka kasvatustöö eksperdina lastevanematele oma teadmisi ja nõuandeid, jätkates seni, kuni otsustad asuda nautima pensionipõlve ja vanavanema rolli.


Elueesmärk ei ole fikseeritud, see muutub vastavalt sellele, kuidas sa arened, muutud ning elu ja iseenda kohta rohkem teada saad. Hinge missioon ja elueesmärk toimivad koos, kujundades sinu suundumust oma elueesmärgi jaoks. Eeltoodud näite puhul lastekasvatusest kui elueesmärgist, on suundumuseks kaasaelamine ja hoolitsus. Samas kui mõnel teisel, kelle Hinge missiooniks on haridus, võib samuti olla eluülesandeks lastega tegelemine, kuid selle inimese lastega seotud elueesmärgiks oleks haridusega seonduv suundumus.




Iga viimane kui üks inimene planeedil on ainukordne ja sinu ainukordsus kajastub sinu Hinge missioonis ja elueesmärgis. Jätkates kajastamist ja mõistes selle, kes sa oled kõiki tükikesi eelmistest eludest, praegustest kogemustest ja liikudes oma Hinge perspektiivi sisse, oled sa võimeline panema kokku aina rohkem mõistatusetükke selle kohta, kes sina oled. Mida rohkem teadmisi sa enda kohta saad ja mida rohkem möödunud elu mustreid sa transformeerid, seda enam enesemeisterlikkust sa saavutad ja hakkad elama oma Hinge missiooni.


Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar