Namaste´

neljapäev, 19. märts 2015

Energia-uuendus












Emmanuel Dagher




Mu sõber,
järgneva 24 tunni jooksul me liigume läbi väga võimsate energiate, mis aitavad meil juhatada sisse suuri muutusi meie igapäevaelus.

Täieliku päikesevarjutuse ja kevadise pööripäeva energiate koosmõju loovad võimalustevälja, mis avab ukse, et luua ja manifesteerida kõige suuremaid visioone, mida oleme endale alati kõige enam soovinud!

Pööripäev on meile ukseavaks vaimse ja füüsilise maailma vahel, mis võimaldab võimsal uuendusel toimuda. See uuendus tõstab meie teadvusetaset ja annab võimaluse külvata enam armastust ja tarkust tegelikku reaalsusesse, käesolevasse hetke.

See on Jumalik Alkeemia oma täies hiilguses!
Kevadine pööripäev on ka see aeg, mil on võimalik oma loovuseandeid, mida oleme läbi suve- ja talvekuude südames kandnud, täies ilus realiseerida ja väljendada, et inspireerida seda laadi maailma, mida sooviksime enam kogeda.

Pööripäev on ideaalne aeg, et:
- muuta lihtsamaks oma maailmaruum/keskkond, et oleksme suutelised lahti laskma paljudest asjadest, mida me enam ei kasuta. Minu peamine põhimõte, mida järgin on see, et kui ma pole mingit asja viimase aasta jooksul kasutanud, siis saab see nüüd leida uue armastava kodu kellegi teise juures, kes seda tõepoolest vajab.

- Proovi midagi uut, midagi väljapool oma mugavustsooni.

- Järgnevate kuude jooksul too iga mõne päeva järel oma igapäevarutiini muutus, et hoida ennast avatuna, värskena ja kättesaadavana võimalustele, mis end meile pakuvad.

- Alusta uue kursuse või vaimse praktikaga, et taasühendada end oma tõelise armastuse olemusega.

- Andesta igale inimesele, kohale ja kogemusele oma elus, mis sind emotsionaalselt veel mingil moel häirib.

- Loo tasakaal oma Jumaliku naisaspekti (meie loov, hellitav, mänguline pool) ja Jumaliku meesaspekti (meie kirglik, tegutsemisele orienteeritud, motiveeritud pool) vahel.

- Alusta uut projekti või loomingulist ettevõtmist, mis tundub olevat enam joonduses sinu südamesoovidega.




Kui mõnigi neist soovitustest tundub sulle avardav ja rõõmupakkuv, siis tea, et see on kinnituseks selle kohta, et just praegu võib olla sinu jaoks see aeg, mil need oma ellu integreerida, et teha ruumi uutele värsketele õnnistustele, mis on kooskõlas sinu südamesoovidega.

Lisaks pööripäevale kingitakse meile samal päeval ka täielik päikesevarjutus, mis võimendab pööripäeva energiaid, ja seda võivad sensitiivsed ja emotsionaalsed inimesed üsna tugevalt tunda.

Et sel ajal mitte saada kahjustaval moel mõjutatud, on meil vaja olla oma mõtete, sõnade ja tegude osas tähelepanelikum.

See lubab meil olla avatud ja vastuvõtlik võimsatele päikesevarjutuse ja pööripäeva energiatele ja töötada nendega palju produktiivsemal moel. See aitab meil ka lahustada igasuguse kauakestnud kibestumise või ebakõla jäänuki, mida siiski veel tunda võime.

Mediteerimine täieliku päikesevarjutuse ajal Päikesele tugevdab meie sisemist Päikest (asub päikesepõimikus/kõhu piirkonnas), mis kujutab meie Jumalikku väge. See aitab meil ennast ka palju avatumalt ja vabamalt väljendada, hoidmata tagasi. Samuti aitab see tugevdada meis usku endasse, ja ka meie kingitusi, andeid ja üleüldist kohalolekut siinses maailmas.

Seega võib kindlalt öelda, et käesolev kuu on suure sisemise ja välise transformatsiooni aeg, mida saab aga tähelepanelikkuse ja vaimse praktikaga oluliselt rahulikumaks muuta.

Me KÕIK oleme selles ühiselt koos.

See artikkel on katkend käesoleva aasta märtsikuu energiaprognoosist.



Armastusega,
Emmanuel

Tõlkis Ilme



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar