Namaste´

neljapäev, 2. aprill 2015

Aprillikuu energiaprognoos











Emmanuel Dagher
Aprill 2015






Lepingute lõppemine



Mu kaunis sõber,

on suur õnnistus võtta sinuga sellisel moel ühendust. Ma tänan sind kogu inimkonna nimel, et oled valinud pühenduda oma sisemise avardumise ja Jumalikkuse meeldetuletamise teekonnale.

Tänu sinu valmidusele joonduda oma Kõrgema Minaga on inimeste teadvus väga kiirel tõusuteel.

Kui märts oli sinu jaoks naeruväärselt väljakutseterohke, siis tea, et sa ei olnud selles üksinda. Paljudele tundus, et neid lükati lausa murdumispunktini välja, punktini, kus isegi kõik nende omandatud vaimsed tööriistad näisid olevat oma võluvõime kaotanud.

Kokkuvarisemine läbimurdeks

Meie Vaimu jaoks ei ole mitte miski kunagi katkine. Mitte miski ei vaja tervendamist, kuna iga inimese tuumolemuses asub üksnes algne terviklikkus ja täiuslikkus.

Kui me räägime kokkuvarisemisest, siis viitab see tegelikult lammutavale efektile, mis toimub meele kogemuses, kui meel tunneb, et on jõudnud kaldepunktini, kus isegi tema tunneb, et muutus peab toimuma.

See kaldepunkt võib tunduda kohati väga ebamugavana, mis viitab sellele, et toimumas on teatud sisemine muutus.

Meel ei ole eriti suur muutuste austaja, kuna ta on määratud võtma muutust, kui midagi sellist, mis võtab temalt ära tema identiteedi, mille ta endale loonud on.

On inimesi, kes saavad aru, kuidas muutust endasse võtta. Me tunneme neid inimestena, kes pidevalt taasavastavad, kuidas saada veelgi suurepärasemaks inimeseks sellest, kes nad olid eile.

Kuidas need inimesed suudavad muutust nii kergesti omaks võtta? Igaüks meist tunneb kedagi sellist oma elus. Mõtle korraks sellele inimesele. Sa võib olla märkad, et ta on inimene, keda sina pead pigem „vabaks hingeks”.

Need inimesed on suutelised muutusi kergemini omaks võtma seetõttu, et nemad „mõtlevad” rohkem oma südame kui meelega.

Muutus innustab ja erutab Vaimu. Tema edeneb jõudsalt läbi muutuse. Sisemine tunne nagu oleksid liblikad kõhus, mida me tunneme, kui meie ellu on tulemas midagi „suurt”, on see, kui meie Vaim elevusest tantsib, andes meile teada, et suur muutus on tulekul.

Kuid, oled vast tähele pannud, et meel registreerib selle liblikatunde kõhus kui närvide või hirmuga seonduva.

Niisiis, kui nii juhtub, siis lihtsalt anna meelele teada, et need tunded on kinnitus sellest, et sinu Vaim seab end valmis looma sulle üht imelist kogemust ja seepärast ... ei pea ta enam kartma.




Märtsiga saabunud energiad müksasid meid astuma välja oma mugavustsoonist. Kui me ei oleks sellest teadlikud olnud, oleksime võinud sattuda segadusse, kaotada kindlustunde ja kogeda mõningast kokkuvarisemist emotsionaalsel, mentaalsel või füüsilisel tasandil.

Pea meeles, et kokkuvarisemine on lihtsalt teine termin, mis tähendab „nende piiravate mustrite lammutamist, mis ei teeni enam meie kõrgeimat ja ülevaimat hüvangut”. See on kogemus, kus need piiravad mustrid ei paku meile enam midagi.
Kokkuvarisemine võib tegelikult olla üks meie kõige spirituaalsemaid kogemusi, kuna see annab meile aega ümberhinnata oma elu ja luua enda jaoks uus reaalsus.

See, mida me võimaldame endal kokkuvarisemisest õppida, vormib selle, millisena meie elu järgmine peatükk välja nägema hakkab.


Mis põhjustab kokkuvarisemise?
Lepingute kehtivusaeg lõpeb

Üheks põhjuseks märtsikuu väljakutsetrohkusele oli see, et aegusid paljud vanad karma-, enereegtilised, sõnalised, tunnete- ja isegi kirjalikud lepingud, vanded ja tõotused, mida olime teadlikult või mitteteadlikult sõlminud.

Ja siin mõned asjad, mis lepingute lõppemise tulemusena võivad päevakorda kerkida:

* Meid kutsutakse ütlema lahti abielust või romantilisest suhtest.
* Meid kutsutakse muutma oma elukohta.
* Meid kutsutakse loobuma oma praegusest töökohast, projektist või muudest äriettevõtmistest.
* Me oleme valmis liituma uute sõpradega ja laskma lahti senistest.
* Meil ei ole päris täit kindlust oma eesmärgi suhtes.
* Me kogeme isu puudust.
* Me tunneme ootamatut kaotuse, kurbuse ja südamevalu.
* Me oleme tavapärasest emotsionaalsemad.
* Võib olla oleme kogenud armastatud inimese üleminekut.
* Me avastame, et püüame olla teiste meele järele, selleks et „hoida” neid meie endi ümber (kalduvus, millest arvasime juba jagu saanud olevat tänu kogu oma spirituaalsele tööle selle küsimusega).

Kui sa oled üks nendest, kel on ette tulnud nimetaud kogemusi, siis tõenäoliselt koged sa Jumalikku Lõpetamist.




Jumalik Lõpetamine

Jumalik Lõpetamine on püha aeg meie elus, mis tähistab tähendusrikast sulgumist. See on vana peatüki lõpp ja uue algus.

Jumalik Lõpetamine ei tähenda vabanemist millestki või kellestki väevõimuga. See ei tähenda millegi fikseerimist.

See tähendab tegelikku mõistmist, et me oleme oma elus jõudnud punktini, kus teatud lepingud, tõotused ja kohustused, mis meil on olnud teatud inimeste, kohtade, kogemuste ja iseendaga, on saanud täidetud.

Jumalik Lõpetamine tähendab, et me oleme valinud mitte ära jooksta või vältida seda, mis meile ebamugav või hirmutav tundus, vaid me oleme võtnud täiel rinnal vastu kõik väljakutsed. Me oleme õppinud oma õppetunnid ja meil ei ole enam vaja taasluua seda kogemust oma elus.

Jumalik Lõpetamine võib toimuda ka Hingeperekonna liikmete ja Hingekaaslaste vahel. Enamuse jaoks on need kõige raskemad just sellepärast, et me võime ühel hetkel mäletada, kui väga seotud me nende kauniste Hingedega oleme.

Kui lõpetamine toimub Hingetasandil, kaastundlik armastus ikkagi jääb. Kui alles jääb kaastundest midagi vähemat, tähendab see, et täielikku lõpetamiseni ei ole jõutud. Kui sa oled nende hulgas, kes kogevad praegu Jumalikku Lõpetamist, tea et ma hoian täielikku ruumi, et sinu integratsiooniprotsess oleks sujuv, pehme ja mõnus. Hämmastav asjaolu on see, et sellised ajad aitavad meil tegelikult seada oma perspektiivi kõike ja annavad meil põhjust olla iga päev tänulik õnnistuste eest oma elus.

Ja veel, kui lõpetamine kord aset leiab ja integratsioon on toimunud, tervitab meid värske uus päev oma meeldiva embusega, avades meid imelistele uutele võimalustele.

Aprill toob endaga palju kergema ja rõõmuküllasema energia, milles need uued võimalused õitsele puhkeda saavad.

Ma olen, nagu alati, südamest tänulik teile ja ootan peatset kohtumist siin.


Kohtumiseni,

Emmanuel


Tõlkis Ilme



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar