Namaste´

pühapäev, 1. märts 2015

Südametarkus












Matt Kahn






Sina oled kiirgav jumalikkuse väljendus, kelle käsutuses on piiramatud inspiratsiooni, väe, tervise, külluse ja täiuslikkuse varud, kui saad kord teada saladuse sellele ligipääsuks. Sa ehk tead oma olemise tõde ja imestad, miks tundub, et füüsilises kehastuses kannad sa ainult väikest osa oma suurusest. Põhjus annab endast märku selles, kui korrapäraselt või ebakorrapäraselt sa võtad enda jaoks aega, et ennast hästi tunda. See saab toimuda siis, kui otsid uusi viise, kuidas tähistada igat päeva kui iseseisvat eluteekonda, mis on teostunud. Mida rohkem sa keskendud sellele, mida teed õigesti, seda enam rahul endaga oled.


Mõne aja möödudes sa näed, kuidas parem suhtumine endasse suurendab sinus olevat potentsiaali ja toob esile rohkem väge, heaolu ja füüsilist võimekust. Enam ei saa maailm teha sulle ettekirjutusi sinu elu kohta ja erinevus spirituaalse läbimurde ja olemasoleva kaose vahel sõltub sellest, kui sageli sa tunnustad oma andeid ja tunned ennast hästi sellena, kes oled.


Mida enam sa enda üle rõõmu tunned, seda rohkem sa oma jumalikku olemust väljendad ja tood esile iga sinu läheduses viibija sisimas oleva suursugususe. See selgitab, miks valdav enamus vaimsel rajal olijatest teatud etappides takerdub. See aitab sul mõista, et kui sa ei saa aru oma teest valgustatusesse, võid sa alati tervitada oma teed Taevasse, kust sa tegelikult lahkunud polegi.


Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar