Namaste´

kolmapäev, 5. veebruar 2014

Mõtted mõjutavad geene















Bruce Lipton




Uus uurimus näitab, et mõtted mõjutavad geene
Uute, murranguliste teaduslike uurimustega on saanud selgeks, et geene on võimalik mõjutada rakuvälisest keskkonnast tulevate signaalidega, sealhulgas mõtete, tunnete ja emotsioonidega. Rakubioloog Dr.Bruce Lipton oli üks esimesi teadlasi, kes eeldas sellist rakuvälise mõju võimalust. Dr.Lipton'i juhendamisel viidi läbi hulgaliselt katseid, mis näitavad, et rakumembraan, raku väliskiht käitub ise raku ajuna, võttes vastu väliskeskkonnast informatsiooni ja tõlkides selle bioloogia käitumuslikku keelde ning geene sisaldav raku tuum ei programmeeri raku tegevust. Kuigi selline lähenemine on vastuolus laialtlevinud teadusliku dogmaga, mis ütleb, et käitumist kontrollivad geenid, kinnitavad teistegi uurijate dokumenteeritud andmed B.Liptoni revolutsioonilist, seniseid tõekspidamisi kummutavat mõtlemist.

Dr. Lipton on esirinnas ka kvant-füüsika põhimõtete rakendamisega rakubioloogias. Traditsiooniline rakubioloogia keskendub füüsilistele molekulidele, mis kontrollivad keha bioloogiat. Dr.Lipton aga keskendub mehanismidele, mille kaudu meie tõekspidamiste energia mõjutab meie keha, kaasa arvatud ka meie geneetilist koodi.


Tema ja teised eesliini-teadlased on põhjalikult uurinud protsesse selle kohta, kuidas rakud informatsiooni vastu võtavad. Uurimistulemused muudavad radikaalselt meie arusaamist elust ja näitavad, et geenid ja DNA ei kontrolli meie bioloogiat/keha, vaid et DNA-d mõjutavad signaalid, mis tulevad väljaspoolt rakku, nende hulgas ka energiasõnumid meie positiivsetelt ja negatiivsetelt mõtetelt. Dr. Liptoni hiljutist ja parimat rakubioloogia ja kvantfüüsika uurimuse sügavalt lootusrikast sünteesi tervitatakse kui kõige võimsamat läbimurret, mis näitab, et oma keha ümberõpetamisega on meil võimalik oma keha muuta.


Oma raamatus „Uskumused ja bioloogia“ võtab Dr. Lipton kokku selle eesrindliku teaduse ja uurib selle tähendust meie elule. Dr. Lipton tõestab, et inimene saab mõjutada geeni tegevust, vastavalt oma tõekspidamistele nad isegi ümber kirjutada. Need tõekspidamised, olgu siis õiged või valed, positiivsed või negatiivsed, loovad või hävitavad, ei eksisteeri mitte üksnes meie meeles/mõtetes, nad suunatakse allapoole, meie keha rakutasandile. Ta näitab samuti, kuidas saab muuta isegi meie kõige kindlamaid tõekspidamisi, mis tähendab seda, et meil endil on vägi, et oma elu ümber kujundada.

Dr. Lipton usub, et see esilekerkiv rakubioloogia mudel omab samasugust mõju meie teaduslikule paradigmale nagu tegi seda kvant-teooria ilmumine füüsikas. Fakt, et energia mõjutab rakkusid sama sügavalt nagu keha molekule, selgitab tavameditsiini, alternatiiv-teraapiate ja vaimse tervendamise mõjusust.


Senine vastuolu, mis on teaduse ja vaimu ning alternatiiv- ja tavameditsiini vahel valitsenud, on oma aja ära elanud.


http://www.thetruthaboutfoodandhealth.com/healtharticles/biology-of-belief-bruce-lipton-genes-cell.html


Tõlkis Ilme




Bruce Lipton 
The New Biology - Where Mind and Matter Meet

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar