Namaste´

esmaspäev, 10. veebruar 2014

Kasutage seda, mida teile antakse















Eileen Caddy


Kasutage seda, mida teile kogu inimkonna heaks praegu antakse

Kosmilise energia, väe, vibratsioonide, kiirguste valla päästmine – nimetage neid, kuidas soovite – loob tohutud muutused inimkonnas ja maailma struktuuris. Mitte miski ei saa enam kunagi olema endine. Suured muudatused leiavad aset kogu aeg. Kasutage seda, mida teile kogu inimkonna heaks praegu antakse. Lubage sel Kosmilise energia tohutul alla valamisel tuua sõnades väljendamatuid õnnistusi, kuna teie harmoneerute sellega ega püüa selle vastu võidelda, mis põhjustaks lühiühenduse. Las see tulv muutub üha tugevamaks, las need muutused toimuvad vahetpidamata. Tohutute muutuste jaoks on ruumi kõikjal, näe neid edasiminekuid ja muutusi toimumas suurel kiirusel ja ole lõpmata tänulik nende toimumise eest. Need on suurepärased, imelised päevad tulvil imesid ja õnnistusi. Ava end sellele, mis toimub, ära lase midagi mööda.
Eileen Caddy










Kiesha Crowther

Ükskõik, kas meid armastatakse või vihatakse, kas meie püüdlusi kroonib edu või ebaõnn, me saame anda oma parima, et vabastada end klammerdumistest ja ootustest. See on oluline samm, et transformeerida need piiravad mõttemustrid, mis takistavad meil täitmast oma hinge eesmärki siin Maa peal. Iga päev ma vabastan tulevikuga seotud hirme ja lihtsalt toetun oma sügavaimale teadmisele - mida ma siin tegema ja jagama pean.

Kui vabastad end ootustest selle kohta, kuidas asjad peaksid olema ja millisteks kujunema, sa vabastad enda ja saad elada täiel rinnal, järgides oma hinge kutset.

Armastusega,
Kiesha, Little Grandmother
Tõlkis Ilme



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar