Namaste´

reede, 18. oktoober 2013

Uue Maa energiad oktoobris 2013








Celia Fenn


Muutuse möödapääsmatus ja 

värvikad kujustamised koos Gaiaga....

.... Uus Valgusühendus


Peaingel Miikaeli sõnum Celia Fenn'ilt

14.oktoobril 2013




Christophe Kiciak


Armas Valgusepere, aeg alates planetaarsest uuest aastast juulikuus kuni täheväravatest Uue Valguse sissevooluni juulis-augustis, on olnud pingeline ja rahutu. Need energianihked on toonud kaasa muutuse väga sügaval tasandil.


See muutus on möödapääsmatu, kuna kuulub Elu ja evolutsiooniprotsessi juurde. Kui detsembris 2011 Maa viiendasse dimensiooni liikus, raputas ta end vana 3D võrede jäikadest piirangutest lahti ja andis endale võimaluse taasühenduda Kosmose Südame Jumaliku Valguse imelise vooga. See tähendas, et iga elusolend planeedil Maa kalibreeriti samuti kiirenenud muutuse uude sagedusse.


Muutus on möödapääsmatu. See kuulub Elu ja Arenguprotsessi juurde nagu kevadel pungade avanemine ja sügisel lehtede langemine, esimesed rohelised võrsed lumes ja suvise saagi külluslikkus. Kõigel on oma hetk Ajas, külluslikkuses ja füüsilise elu õitseajal.


Kuid ka väljapool Maapealse Arengu ja loodusseadustest tingitud muutuste, toimuvad muutused ka Teadvuse ja Loomingu väga sügaval tasandil. Uued Valguskoodid, mida meie nimetame „Jumala osakesteks“, sisenevad läbi tähevärava portaalide, kiirendades ja aktiveerides energiaid aatomi- ja aatomisisesel tasandil. Need nano-osakesed on Jumalik Kosmiline Intelligentsus, mis manifesteerub füüsilises reaalsuses. Kui need osakesed evolveeruvad ja muutuvad, käivitavad nad muutuse Loomingu igal tasandil.


Niisiis, mu armsad, muutus toimub kõigepealt Loomingukanga ja Maa kollektiivse teadvuse väga sügaval tasandil. Kuid te tunnete seda muutust ka oma füüsilises kehas ja oma kogukondade kollektiivses kogemuses.




Füüsiline keha ja uus reaalsus




Brian Exton


Süvamuutuste käigus alustab teie füüsiline keha kohanemisprotsessi uue reaalsuse ja kõrgema teadvuse võredega. Sellesse on kaasatud kaks protsessi. Esimene on väga sügav puhastus, mille käigus heidetakse minema kõik see, mis on raske, madalsageduslik, toksiline, sind ja kaasinimesi limiteeriv. Sa võid tähele panna, et su keha ihkab muutust küll toitumistavas, liikumisharjumuses, unemustrites ja väljendusviisides. See „selginemine“ on vajalik järgmiseks sammuks, mille käigus keha hakkab rakkudesse „valgust hingama“.


Valguse hingamine“ on rakutasandi protsess ja see toimub spontaanselt siis, kui keha võnkesagedus on piisavalt kõrge ja valmis sellist sisselülitust sooritama. Selles punktis ammutab keha umbes 50 protsenti toitainetest rakusisese sünteesi protsessi käigus Valgusest ja umbes 50 protsenti füüsilisest toidust.


Ent selline nihe saab toimuda vaid siis, kui keha on puhas, maandatud ja joonduses Valguskehaga. See on Spontaanne Evolutsioon ja toimub siis, kui sa selleks valmis oled. Sel hetkel sa muutud „Säravaks“, hakates kiirgama oma rakkudest Valgust ja energiat. See on esimene tasand muutumisel vanast, süsinik-põhisest füüsilisest kehast uueks, kristallilise valguse põhiseks kehaks.


Mu armsad, me palume teil mitte püüda seda protsessi forsseerida, vaid kuulata oma keha, et teada, mida ta vajab. Kui te ei ole veel selleks muutuseks valmis, võib keha vajada rohkem tavapäraseid toitumisviise, kuni on muutuseks valmis. Ka pärast muutust on vaja jälgida oma toitumist ja energiataset, veendumaks, et keha säilitab oma uue energeetilise ja kiirgusmustri.


Pärast sellise nihke sooritamist sa leiad, et sul on väga raske olla selliste inimeste ja kohtade vahetus läheduses, mis on toksilised ja saastunud. Sinu uus energeetiline struktuur on kohandatud Uuele Maale ja soovib puhast õhku, valgust ja toitaineterikast toitu ning Valgus-küllast ja harmoonilist keskkonda.


Seda füüsilis-energeetilise toimimise muutust on tunda ka emotsionaal- ja mentaaltasandil. Sinu emotsionaal- ja mentaalenergiad võivad mõnda aeg olla ebastabiilsed ja üsnagi kõikuvad, kuna su keha integreerib kiirenenud valgusenergiaid, mis mööda närvisüsteemi liiguvad ja hormonaalsüsteemi ning ajurakkudesse vabanevad. Sa võid leida end mõnele situatsioonile väga kiirelt ja tugeva emotsiooniga reageerimas. Lihtsat tea, et kehal läheb veidi aega, et nende kiirendustega kohaneda.


Armastatud Perekond, aja jooksul oleme näidanud teile, kuidas ennast Maatähe tšakrasse ja Maa Keskmesse maandada ja kuidas joonduda Kosmilise Südamega. See on igapäevaselt oluline praktika ajal, mil tegeled valgushingamise ja valgusimpulsside kiirenduse integreerimisega oma närvisüsteemi.


Kui see protsess saab lõpule viidud, tunned end joonduses uue tunnetusega iseendast ning oma Valgus-meistri väest. Sul on rohkem enesekindlust ja väge, et läbi Jumaliku Valguse manifesteerida küllust ja koosluua koos Jumaliku Allikaga.


Maapealne kogukond ja uus reaalsus


Armas Valguse Perekond, nii nagu igaüks teist on kogemas valguse kiirenemist, nii ka teie kollektiivne avaldumine Globaalse kogukonnana. Viiendas dimensioonis on vastastikune seotus peamiseks vahendiks kollektiivse ehk globaalse reaalsuse avaldumisel. Sa leiad, et oled sooritanud nihke „rahvuste“ kultuurist globaalsesse ehk planetaarsesse tsivilisatsiooni, kus „rahvused“ on lihtsalt planetaarse võrgustiku osa.


Püüan seda veelgi arusaadavamalt selgitada - minevikus määratles inimene end teatud rahvusliku identiteedi järgi kindlasse rahvusesse kuuluvaks. Ka teie samastusite oma konkreetse rahvuse ja riigi probleemidega. Nüüd, mil Maa muutub planetaarse kultuuri kandjaks ehk Üheks ühendatud Globaalseks Rahvuseks, mõjutavad kõik planeeti puudutavad küsimused igat rahvust ja igat inimest. Tekib uutmoodi identifitseerumine Maaga, senise ainult ühe osa asemele.


Uued indigo- ja kristallilapsed juba teavad seda, nad on „juhtmestatud“ elama oma elu globaalsete kodanikena väljaspool kitsendavaid piire- ja rajajooni. Uus Maa võimaldab tunnistada pigem Üht planeeti kui rahvuste mitmekesisust ja see on globaalse kogukonna kollektiivse evolutsiooni järgmiseks sammuks.


See ei tähenda, et mingi võim või grupp domineerib või kontrollib seda globaalset kogukonda. 2012.aasta üleminekul läks vastutus Maa eest üle Kõrgemate Dimensioonide Vanemate Nõukogule (Council of Elders) ja Maa Hoidjate Nõukogule (the Council of Earth Keepers). Need on Valgus-Nõukogud, kes määravad kindlaks teie planeedi ja evolutsiooni suuna. Te töötate koos nendega, kui mediteerite muutuste ja rahu nimel, et teha lõpp kannatustele ja luua Uus Maa. Iga inimene, kes on kutsutud hakkama Maa Hoidjaks, tunneb vajadust abistada seal, kuhu planeet teda kutsub.


Niisiis, tähendab see tegelikult seda, et füüsilisel tasandil hakkavad valitsused täitma otsuseid ja suundi, mis sõnastatakse Valgusnõukogude poolt kõrgematel tasanditel. Te avastate palju huvitavaid muutusi selles osas, kuidas valitsused globaalseid küsimusi käsitlevad.


Energiate kiirenedes seisate te esialgu silmitsi paljude ootamatute ja üllatavate juhtumitega. Kõik on muutumises. Kuid pikkamööda, kui Valgus hakkab manifesteeruma nende inimeste reageeringutes ja vastustes, kes füüsilisel tasandil Maad juhivad, hakkate märkama Uue Reaalsuse kontuure.


Muutusi jälgides ärge muutuge murelikuks, lihtsalt aktsepteerige seda, et sügavad muutused manifesteerivad Uue Reaalsuse, mis on harmoonias Jumaliku Loomingu Tarkusega. Atlantise-aegsed vanad armid ja traumad on minevik, karta pole midagi. Tulevik tähendab avardumist Uue Reaalsuse Valgusesse, Rõõmu ja Küllusesse.


Ja veelkord, indigo- ja kristallilaste põlvkond on siin selleks, et olla teenäitajaks Uude Reaalsusesse. Nad on kirglikud, hoolivad ja tulvil tuld ning valgust, et manifesteerida Uut Reaalsust. See on nende Missioon ja Nüüd on nende Aeg. Esile kerkivad paljud noored juhid, kes aitavad juhendada planetaarset kogukonda üleminekul piiratud vaimu majanduslike väljamõeldiste „mõttevanglast“ Uue Reaalsuse uutele elamise, jagamise ja manifesteerimise võimalustele, mis on vajalikud Eluks Maal.



Värvikas kujustamine koos Gaiaga.... Uus Valgusühendus




Brian Exton
Mu armsad, igas süvamuutuses on veel üks Sina aspekt, mis samuti muutub. Minevikus piiras teid ühiskond, mis asus vanas energiavõres. Te olite ühendatud lahti nii Maast kui Taevast ja te elasite mentaalsete ja emotsionaalsete ideede ja tunnete „suletud vooluringis“, mis andis võimaluse teie kontrollimiseks ja mõtete suunamiseks läbi manipuleeriva meedia.


Ärkamisprotsessis suutsite ennast oma „suletud vooluringi“ maatriksist lahti ühendada ja avardada oma reaalsust multi-dimensionaalsele teadlikkusele, mis hõlmab nii Taevast kui Maad.


Kuid Maal elab veel palju neid, kes elavad vanas, suletud vooluringis ja paljud on alles tõusmas Uude Teadvusesse. Niisiis teadvuse „tasandid“ on erinevad - pindmisem mentaal-emotsionaalne vooluring ja palju sügavam multi-dimensionaalne avardunud teadvus.


Me tahame rääkida just avardunud teadvusest. See teadvus ulatub Maa ja Kosmose sügavusse. See on teadvus, mis äratab üles sinu ühenduse nii Galaktika kui Maaga.


Avardudes järjest enam Uude Reaalsusse sa leiad end „unistamas“ koos Maaga. Sa teadvustad endale, et kuulute Gaiaga kokku ja et ta kõnetab sind väga sügaval teadvustasandil, edastades sulle kujutisi ja tundeid. Sa tunnetad tema lähedust ja unistad koos temaga.


Võib olla, et mõnel teist palutakse anda abi Maale sellistes paikades, mis vajavad sügavat tervendust nagu näiteks Fukushima Jaapanis, või osutada abi metsade või ookeanide ja õhu puhastamisel, et Uus Maa saaks manifesteeruda. Selliselt kutsutakse tööle Valgus-sõdalasi, kes koondavad oma taotluse Atlantise-aegsete vanade uskumuste ja mustrite transformeerimisele Uue Maa mustriteks.


Ja saab ka olema neid, keda palutakse lihtsalt koos Gaiaga unistada, unistada uuest külluse, armastuse, ilu ja puhtuse Maast. Unistada pilvitust taevast, puhastest ookeanidest ja järvedest, elujõust pakatavatest puudest, metsadest ja taimedest ning kõikidest, armastuses ja austuses koos eksisteerivatest elusolenditest. Selline on nähtavale tulev, esmane unelm, kui Atlantise trauma tervendatud saab ja Uus Maa end ilmutab.


Me soovime teile rõõmu oma Uue Maa ja Uue Reaalsuse värvikaks kujustamiseks.




Tõlkis Ilme


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar