Namaste´

teisipäev, 29. oktoober 2013

Usu endasse








Sageli kuuleme inimesi ütlemas, et nad sooviksid teistsugust elu. Nad vaatavad igatsevalt kedagi teist ja mõtlevad, kui tore oleks elada selle inimese elu. Kui aga küsida, mida nimelt nad sellest teise elust sooviks, ei oskagi nad seda täpselt öelda. Tundub, et meie kui ühiskond, ei oska olla õnnelik sellega, mis meil on. Me igatseme midagi enamat ja kui oleme selle kätte saanud, ei ole see ikkagi piisav.


Asjad“ ei tee inimest kunagi õnnelikuks. Nad vaid köidavad su tähelepanu lühiajaliselt, mil oled vaimustunud, siis aga saab eufooria otsa ja sa prantsatad taas tagasi maa peale. 


Kuidas oleks, kui keskendaks oma tähelepanu sissepoole, selle asemel, et vaadata ringi ja tahta aina rohkemat. Võib-olla me ei vajagi nii palju, kui „mõtleme“ et vajame. Mis oleks, kui hakkaksime elama hoopis lihtsamalt ja keskenduksime sellele, mis tegelikult on oluline, vaatamata sellele, kas meil on kõige uuem see või teine asi? Kui me suudame keskenduda sellele, et armastada iseennast ja enda ümber olijaid ning elada kaastundes ja tänulikkuses, võib olla tunneksime end rahulolevana ega vajaks aina rohemat ja rohkemat.


One Love... One Heart ...One Vision



Iga päev on õnnistus, ...  kingitus. 

Keskendu sellele, mis tegelikult tähtis on ja 
iga hetk anna endast parim. 


Ideaalset elu pole olemas. 
Meil kõigil on omad raskused, 
kuid kui vaadata avaramas perspektiivis, 
siis kõik on ületatav. 


Õpi olema õnnelik vähemaga ja ole valmis andma rohkem.

 Leia hetk, et aidata teist, 
ka siis kui sa selleks just eriti meelestatud pole. 

Leia õnn ja armastus iseendast – 
just seal nad on. 

Lihtsalt usalda.



Tõlkis Ilme



"Alusta päeva naeratusega"


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar