Namaste´

reede, 20. november 2015

Toimetulek šokeerivaga







Selacia
17 november 2015 





Kuidas tulla toime selliste vägivaldsete sündmustega nagu eelmisel nädalal Pariisis ja mujal toimunu? Kuidas vaadelda selliseid kohutavaid sündmusi, mis näivad kogu planeedil lõputult esile kerkivat, ja samal ajal on meil pidevalt vaja läbida oma isikliku elu pöördepunkte? Selles kirjutises ma toon mõned spirituaalse tasandi vahendid, mis aitavad toime tulla jätkuva kriisilaviiniga.


Esiteks – pöördu võimalikult sageli tagasi iseendasse
Esimene näpunäide – pöörduda sageli iseendasse - võib aidata rohkem kui miski muu. Olles läbi elanud šoki, kas isikliku või teisi inimesi puudutava, vajab sinu keha ja sinu olemus maandatust ja oma keskmes olemist. On oluline endale teadvustada, et sinuga on praegusel hetkel kõik hästi. Asjad ja inimesed sinu ümber võivad tunduda ebakindlad, nagu näiteks maavärina või oma isikliku kriisi puhul. Kuid võta teadmiseks, et käesolevas hetkes oled sa kaitstud ja sinu valgus näitab sulle teed sellest pimedusest välja.



Teiseks – seisa tasakaalu ja tõe keskteel
Maailmas toimuva, meedias kajastatava kriisiolukorra puhul on ülioluline jääda tasakaalu ja tõe keskteele. Paljud asjad ei ole nii nagu neid näidatakse. Erinevatel põhjustel näidatakse uudistes kogu sündmusest vaid katkeid, samuti võivad uudised olla mõjutatud. Vältige kogu oma tähelepanu suunamist meedias toimuva vägivalla kajastustele ja spekulatsioonidele, et mis võiks järgmisena juhtuda. Sina kui jumalik muutusetooja, püüdled hirmuvaba olemise ja südametasandil elamise poole ja annad oma parima, et läheneda asjadele positiivsest vaatenurgast ja näha kõiges head. Ole nende hulgas, kes on teadlikud loomisprotsessist, ja pea meeles, et me loome tulevikku nii individuaalsel kui kollektiivsel tasandil. Kui piisav hulk meist keskendub rahule ja loob rahu iseendas, ei ole terroril ega vägivallal pidet.


Kolmas - säilita ühendus oma südame ja tunnetega
Šokeerivad või ootamatud sündmused võivad olla masendavad meie meeltele. Kui sa oled tundlik olend, siis tunned sa neid asju tugevamalt kui tavaline inimene. Inimestel, kes tunnevad süvatasandilt, on oht sulguda ja muutuda tundetuks või end välja lülitada – nad justkui tahaks jätta need tunded ja kogu maailma väljapoole ust. Võta see tunne omaks ja mine sellest läbi. On täiesti normaalne tunda viha või kurbust, kuid tegele nende emotsioonidega enne kui midagi ütled või teed, mida võib olla hiljem kahetsed. Liikudes läbi nendest rahututest aegadest, tööta selle nimel, et sul oleks järjest enam osavõtlikkust iseenda ja kaasinimeste suhtes.


Hea uudis
Sellises pingelisuses, mis meid praegusel ajal saadab, on võimalikud suurimad läbimurded ettepoole! Tõepoolest, mõnikord tundub, et kosmilised energiad meelitavad meid meie endi transformatsiooni-tulle – ja me peame minema läbi sellest tulest, enesevabastamise nimel.

Läbides kõike seda, pidage meeles – armastus võidab ja saab Maa peal valitsevaks. See armastus on sinu enda ehe põhiolemus ja see vabastab su.

Tõlkis Ilme



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar