Namaste´

pühapäev, 19. aprill 2015

Praegune energia




Doreen Virtue


See ei ole sinu ettekujutus, vaid energia on praegu eriti intensiivne.

See energiamuutus on õnnistus, kuid läbiminek sellest võib tunduda maskeerunud õnnistusena.

See ei ole sinu ettekujutus – praegune energia ON tõepoolest eriti intensiivne. Peaaegu igaüks tunneb seda, eriti aga kõrge energiatundlikkusega inimesed.

Sulle võib tunduda, et sind lükatakse paljude samal ajal tegemist vajavate ülesannete või probleemidega väljapoole sinu võimete piire. Näib, et kõik asjad ja inimesed vajavad sinu tähelepanu. Sa võid ka ilma ühegi tervisehädata olla väsinud justnagu poleks sa küllaldaselt maganud, nii et kui sul palutakse tegutseda kiiremini, ei näi keha soovivat sinuga koostööd teha. See kõik käib kaasas olulise ja positiivse energiamuutusega, mis algas märtsi lõpus.

Inglid ütlevad, et me kõik, nii kollektiivselt kui individuaalselt, oleme lõpetamas üht tasandit, et suunduda järgmisele. Praktilises mõttes tähendab see seda, et miski sinu elus – kas seos elukohaga, töösuhe, töötamisviis, koolitus või muu, on lõpule jõudnud. Sa tead, mida see tähendab, mis tunne on, kui sa ei suuda enam antud olukorda taluda. See on märguanne sulle, et see etapp sinu elust on oma otstarbe täitnud.


Liikumine edasi võib tõepoolest sõna otseses mõttes tähendada lahkumist või lõpetamist, kuid see on ehk liiga järsk, nii et harilikult toimub see sujuva üleminekuna millessegi uude. Näiteks alustamine osalise tööajaga tervendustöö tegemist ja seejärel oma isikliku praksise üles ehitamine, kuni on võimalik minna üle oma käesolevast ametist.


Samuti võib see tähendada toetava abi hankimist praeguse olukorra parandamiseks, et mitte leppida mitte-toimiva ja negatiivsust loova olukorraga. On hea mõte minna kohe näiteks nõustamisele või mõnda toetusgruppi. Uues energias ei ole meil võimalik teeselda õnnelik-olemist, kui me seda tegelikult ei ole. Kõik algab aus olemisest iseenda vastu.

Isegi kui sa ei tunne end päris valmis olevat, palutakse sul vabastada ennast oma tavapärasest töö-, läbikäimise- ja eluviisist. Sind kutsutakse mõtlema võimaluste laekast kaugemale, astuma oma raamidest väljapoole. Nii võid sa saada sõnumeid alustamaks mõnd uut projekti, midagi sellist, mida sa pole kunagi varem teinud. Kuid alati kannab sinu uus ülesanne tervendamise ja abistamise eesmärki.




Inglid annavad teada, et me oleme kollektiivselt liikumas üksikisikul põhinevast uuele ajastule omasele koostööl põhinevale tööareenile. Sa ei tunne ennast üksikesinejana, kuna sul on samamoodi mõtlevate kaaslaste tiim. Iga osaline panustab projekti oma tugevad oskused ja kompetentsuse tahud. Kuna Indigo põlvkond on meile õpetanud, kui tähtis on usaldada oma intuitsiooni ning ausus oma tunnete ja partnerluse vastu viib meid edukalt tervete ja perspektiivsete ühendustena edasi. Sellised inimeste ühendused või uute ideedega inimesed annavad endast juba märku, nii et ole oma abi pakkumiseks valmis. 

On oluline kuulata oma keha ja puhata, kui oled väsinud. Kuigi sa tavaliselt ei tee päevast uinakut, võid olla üllatunud, et nüüd oled selleks suuteline. Jälgi oma sisemist juhendust, puhasta oma keha jääkainetest ja muuda oma toitumistava, söö kerget ja tervislikku orgaanilist toitu.

Ära alistu survele teha kõike korraga. Universum kohandab vastutulelikult sinu ajastuse ja rütmi. Jääkainetest vabanemine tähendab stressiloovast pingest vabastamist. Ka siis kui su päevakava on ülemäära tihe, on aja võtmine jooga ja meditatsiooni jaoks väärtuslik investeering. Uurimustest selgub, et isegi 30 minutit kerget joogat alandab su stressitaset. Seda saad kergesti teha, kui osaled mõnes rahuliku ja toetava jooga tunnis või teed kaasa mõnes tasuta You Tube'i lihtsas joogatunnis. Sul on võimalus mediteerida mõne minu tasuta meditatsiooni järgi, mille leiad minu Ingliteraapia lehelt www.angeltherapy.com/meet-the-angels kui vajutad ükskõik, millisele peaingli pildile ja seejärel selle all olevale kirjale. Aeg joogale ja mediteerimisele tasub end ära, sest annab sulle energiat ja toob sinu päeva kasulikku lisa-aega.


Inglid nimetavad praegust energiat purjepaadiga ookeanil seilamiseks. Meie sihtpunkt on ilus ja seda reisi väärt, kuid pärale jõudmine võib aeg-ajalt tormine olla. Inglid soovitavad meil hoida kinni laeva keskel olevast mastist – metafoor, mis tähendab, et säilitaksime kindlalt oma usu ja püsiksime oma keskmes, oma väes läbi palve, meditatsiooni ja enese eest hoolitsedes.
Kui vajad abi, on meie sõbralik inglikogukond ja mina ise sulle alati kättesaadav minu Facebook'i lehel ja  Instagrammis .

Ühiselt koos me oleme nagu küünaldekimp, mis panevad ühiselt kokku oma valguse, et lisada säravat valgust üksteisele ja maailmale.

Armastusega,
Doreen

Tõlkis Ilme


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar