Namaste´

pühapäev, 8. veebruar 2015

Veebruarikuu energiaprognoos









Emmanuel Dagher
Veebruar 2015



Spontaanne  tervenemine

Ajajärk, millesse oleme jõudnud,
on täiesti küps paradigma muutuseks
nii isiklikus kui globaalses tervenemises.





Mu kaunis sõber,

mul on suur au võtta sinuga sellisel moel ühendust. Ma tänan sind kogu inimkonna nimel, et oled valinud pühenduda oma sisemise avardumise ja Jumalikkuse meeldetuletamise teekonnale.

Tänu sinu valmidusele joonduda oma Kõrgema Minaga on üldsuse teadvus väga kiiresti tõusmas.

Toimumas on hämmastavad muutused; kui 2015.aasta esimesed paar nädalat tundusid sulle karmivõitu, siis tea, et sa ei olnud üksinda.

2015. aasta esimeste nädalate jooksul koges kogu maailm suurt sisemist ja välist puhastust. Ka need, kes ei pruugi olla teadlikud või tundlikud energiate suhtes, kahtlemata märkasid, et toimus midagi 'isesugust'.

See asetleidnud puhastusperiood oli kavandatud harutama lahti paljud kauaaegsed mustrid, mis ei võimaldanud meil ühenduda meie iseenda kõige autentsema ja tõesema osaga.


Meie maailmas ei ole lihtsalt enam kohta edenemiseks sellel, mis ei ole joonduses armastusega.

Teaduslikumalt öeldes: see puhastus aktiveerus, kui planeetidevaheline magnetväli (IMF – ingl.k.) meie planeedi lähedal kaldus lõunasse ja tekitas prao Maa magnetosfääris. Päikesetuul puhus Maasse ja küttis üles väga tugeva magnettormi, samasuguse mis leidis aset ka septembris 2014. See torm tõi paljudele väga katsumusterohke aja.

Kuna kõik on energia ja ka meie oleme energeetilised olendid, mõjutavad magnettormid meid molekulituumani välja. Nagu varem mainitud, tõi see pinnale iga mustri, mis takistas meil toimimast meie kõige tõesema ja autentsema Mina tasandilt, nii said kõnetatud igasugused tasakaalutus-seisundid, mis meie ruumis veel olemas olid.

Meie kui energeetiliste olendite emotsioonidel on kalduvus jõuda kõikjale, kui suured nihked vallapäästjatena ümberringi toimivad.

Julgustav asi, mida paljud sellel teel olijad tõena teavad, on see, et kui magnettormi energiad mööduvad, tõuseb meie heaolutunne ja spirituaalne teadlikkus kordades. Seega, kui väga katsumusterohke puhastustsükkel ka ei tundu, on ta alati seda väärt.




Spontaanne tervenemine

Keskkond, kuhu me end nüüd ankurdanud oleme, eriti materiaalne (3D) maailm, on täielikult kaardistamata. See, mis kunagi näis ratsionaalse meele jaoks võimatuna, hakkab nüüd saama elu normaalseks osaks.

Meie reaalsuskangas on muutunud mõjutatavaks, asjad ilmutavad end samal hetkel, kui me nad välja mõtleme

Globaalses ulatuses näiteks, Air Force’s Project Blue Book ametlik kartoteek, kus ainuüksi ajavahemikus 1947 - 1969 on registreeritud üle 12 tuhande UFO märkamise, on nüüd kõigile vaatamiseks kättesaadav (HERE).

Neile, kes on juba mõnda aega olnud avarduva teadvuse teel, ei pruugi see just kuigi tähtsa asjana tunduda. Ometigi on see jõuline märk inimkonna ärkamisest.

See on selge kinnitus, et maailm on saanud üle hirmust, mis on selle teemaga väga kaua seotud olnud. Inimkond on valmis!

Samuti näeme, kuidas paljud riigid kogu maailmas, löövad lahku vanadest ideoloogiatest, mis edendavad kultuuridevahelist eraldatust ja eemaldumist. Nüüd paneb kollektiivne prioriteet aluse hoopis säravamale tulevikule kõigi jaoks, mitte ainult vähestele väljavalitutele.

Meie meel võib läheneda sellele eluterve skeptitsismiga, et kas kõik see leiab tõepoolest aset, vaatamata kogu eraldatusele, mida meie meel on seni olnud sunnitud maailmas nägema. See on täiesti mõistetav, kui võtta arvesse, et kulus kümneid aastaid, enne kui ükski tõeline muutus reaalsuseks sai.

Kuid asjad liiguvad nüüd väga kiiresti ja iga päev toob piisavalt sellekohaseid sünkroonsusi ja kinnitusi, nii et on peaaegu võimatu mitte olla teadlik nendest muutustest, mis kõikjal meie ümber toimuvad.

Ka oma isiklikus elus tunnistavad ja kogevad paljud meist spontaanseid muutusi, eriti just tervenemisi. Keskkond, kuhu me oleme endid ülendanud, võimaldab neil kiiretel tervendavatel muutustel meie füüsilise, emotsionaalse, mentaalse keha organites ja finantsvallas toimuda. Need muutused ei nõua ka nii suuri 'jõupingutusi', kui kunagi varem ja toimuvad paljude jaoks loomulikul teel.

Kui teenid holistilise/tervisliku eluviisi praktikuna või vaimse õpetajana või tegeled kujutava kunstiga, oled ehk märganud, et sinu anded on mõne viimase kuu jooksul kordades edasi arenenud.

Päris kindlasti märkad sa iseenda ja oma klientide puhul silmapilkseid tervenemisi nii füüsilisel, emotsionaalsel, mentaalsel kui finantstasandil. Kas pole see hingekosutav ja malbe kogemus ?

Kui kuulud nende hulka, kes ei ole suuteline võtma vastu või märkama tervendusi endas ja enda ümber, siis nüüd on aeg panna maha oma kaitseturvis, mida oled oma minevikus kogetu tulemusena kandnud. See raudrüü on barjäär sinu ja soovitud tervenduse vahel, mis ei lase sel toimuda.




Luba Universumil selle eest hoolt kanda

Üks minu esindusmantraid, mida ma sageli kasutan on selline: „Kallis Universum, ma valin vabaks laskmise ja armastuse.” See tuletab mulle meelde, et ükskõik millist kandamit (kaitseturvist) ma endiselt ka ei kanna, ma võin nad armastusega anda üle Universumi kätte, et võiksin teha ruumi rohkemale maagiale, mida elul mulle pakkuda on.

Kui lihtne see mantra ka ei tundu olevat, meele jaoks võib see olla raske ülesanne. Põhjus on selles, et kui meel laseb millelgi minna, siis ta mõtleb, et ta kaotab midagi või jääb millestki ilma. Tõde on hoopis järgmine, et lastes vabaks selle, mis ei toimi enam meie kõrgemaks hüvanguks, me ei kaota midagi, vaid hoopis saavutame kõik. Me avardume oma kõrgeimale potentsiaalile ja ei madalda oma väärtust. Me avaneme elule.

Kui oleme valmis tervenema, antakse meile see võimalus sel korral väga tõelisel ja püsival moel. Ka see on OK, kui me ei ole täielikult valmis ja ei soovi terveneda, võimalusi selleks on ka tulevikus.

Igaüks on parajasti seal, kus ta oma teel olema peab.



Astume välja oma mugavustsoonist

Esimene asi, mida saavad teha need meie seast, kes on nüüd valmis avarduma ja tervenema, on astuda välja oma mugavustsoonist. See võib väljenduda mitmel viisil.

Kui teid palutakse õppida ja täiustada oma loomulikke tervendamise/loovuse andeid, siis usaldage oma sisemist juhatust. Te võite rikastada oma andeid, osaledes mõnel meelepärasel kursusel või õpitoas.

Kasuks tuleks ka toetus mõnelt mõistvalt tervisliku eluviisi spetsialistilt, spirituaalse töö praktikult või eluga-toimetuleku juhendajalt. Praktikuna ma tean, et toetuse palumine ei pruugi pähegi tulla.

Abi palumine oli minu jaoks alguses üsna raske. Kuid kui ma otsustasin astuda välja oma mugavustsoonist ja paluda abi, avanesid paljud mulle seni-suletud-olnud uksed ja selle tulemusena sai minust veelgi parem praktik.

Võimaluse leidmine, kuidas vastutasuna anda ja olla inimkonna teenistuses, toetab samuti enda avardumist ja tervenemist. See lubab meelel tulla välja enesekesksuse mustrist ja suunab tema teadlikkuse kogu inimkonna paremaks muutmisele.

Lamba-aasta: rohkem tasakaalu ja stabiilsust

19.veebruaril algab hiina kalendri järgi uus aasta, pühvli aasta!

Võrreldes viimaste aastatega, algab energeetiliselt palju soodsam aeg, kaos hakkab suures osas lõpuks rahunema. See aitab kõigel nii individuaalsel kui globaalsel tasandil rohkem stabiliseeruda.

Neil, kes vankumatult valivad endiselt armastuse, rikastub elukvaliteet jätkuvalt imelisel moel.

Pühvliaasta tõstab inimkonna palju tasakaalustatumal moel kõrgematele teadvusetasanditele ja see annab meile tagasi usu üksteisesse ja sellesse maailma, mida oleme valinud luua.


Kui põnevatel aegadel me elame!

Kohtumiseni!

Emmanuel


Tõlkis Ilme



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar