Namaste´

laupäev, 20. detsember 2014

Talvine pööripäev












Emmanuel Dagher



Head talvist pööripäeva, armas sõber!


Järgneva 48 tunni jooksul on meile avatud võimas energeetiline sissepääs, talvine pööripäev. See läbipääse kingib meile võimaluse ühenduda taevaste vägede tohutu valguslainetusega. Need valguslained pakuvad meile võimaluse kogeda veel üht kvanthüpet nii isiklikus kui kollektiivses teadvuses.

Millesse oled sa valmis sisenema? Mida oled nõus jätma selja taha, et saaksid luua rohkem ruumi oma soovitud reaalsuse jaoks? See on aeg, mil esitada neid küsimusi ja teha vajalikke kohandusi, et liikuda edasi veelgi ülevamasse armastusse.

Talvisel pööripäeval on ka võime panna vilja kandma meie sügavaimad ja kõige ehedamad soovid nii iseenda kui ka meid ümbritseva maailma jaoks. Üheks kaasa aitajaks on see, et miljonid inimesed kogu maakeral kasutavad  seda sissepääsu, et luua Kosmiline Ühendatud Armastuseväli, millega on koheselt võimalik ühenduda läbi oma valmisoleku, taotluse, jõustatud palve või meditatsiooni.

See ühendväli on meile kõigile kättesaadav. Ühendumiseks on vaid vaja toimida oma südametasandilt ja teha taotlus ühendumiseks.


Milline au on mul olla sellisel moel teie teenistuses. Kui teile meeldivad minu postitused, siis palun jagage neid teile armsatele inimestele, et ka nemad võiksid sellist toetust tunda.


Armastusega,
Emmanuel


Tõlkis Ilme


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar