Namaste´

laupäev, 6. detsember 2014

Kuldajastu loomine














KULDAJASTU LOOMINE

Valik loenguid, kanaldusi ja meditatsioone
kõrgemale sagedusele häälestumiseks.


Riina Grethiel:

Kui tõeliselt mõistame, et loome oma reaalsust ise, siis lahustub üks oluline tõke meie sünnipärase loomisvõime eest. Järgmiseks sammuks on sageduse tõstmine ja positiivsele visioonile keskendumine, sest siin reaalsuses kujundame kogemust ümbritsevast maailmast oma uskumuste kohaselt ning reaalsus manifesteerub vastavalt vibratsioonile, mida välja saadame.


Kuldajastu on eelkõige nägemus kõrgematele vaimsetele ja eetilistele väärtustele rajatud harmoonilisest elukeskkonnast, kus toetatakse inimeste ärkamist seeselavale valgusele, samuti iga hinge püüdlust edasise täiustumise poole. Kuldajastut iseloomustavad rahu, õnn ja harmoonia, samuti kõik tingimused vabadusel põhinevaks vaimseks kasvuks ning maailma tervendavate ja rikastavate väärtuste loomiseks. Ideaalis võrdub kuldajastu valgustunud ühiskonnaga, mis koosneb inimestest, kes on juba mõistnud kehastumise tähtsaimat eesmärki – ankurdada enese puhas vaimne olemus füüsilisse reaalsusesse.


Kuigi valguse hulk maailmas on oluliselt suurenenud, lahutavad meid kuldajastu kogemusest ebakõlalised ja puhastamata energiad, mis liiguvad meie energiakanalites ja varjutavad meie tajusid. Need tumedad varjud kuuluvad minevikku ning nüüd on aeg neist täielikult vabaneda. Väline reaalsus võib muutuda üsna kiiresti ning enamikke neist muutustest vormib ja suunab meie kollektiivne mõtte- ja tundeenergia. Ennast tervendades ja puhastades ning oma sisemist loomisväge õigesti rakendades võime valida tee, mis juhatab meid sujuvalt ja harmooniliselt kõrgemasse võimalikku tulevikku – uude kuldajastusse. Kui toome esile oma sisemise valguse, siis hakkavad meist lähtuma ulatuslikud tervendavad mõjuringid, mis aitavad ka teistel rahu, armastuse ja õnne vibratsioonidele häälestuda. Tõeline kuldajastu tekib ja areneb rohujuuretasandil, sest seda loob puhaste taotlustega üksikisikutest lähtuv kõrgsageduslik energia.


Katkend raamatust 
Reaalsuse loomine
Tähtis on mõista, et seoses tulevikuga tuleb meil hoida positiivset fookust ning visualiseerida üksnes kõrgeimat võimalikku tulevikku, sest see on meie enda mõttejõud, mis seda reaalsust loob ja kujundab.
Massiteadvuses ringleb väga palju vastandlikku ja sageli ka negatiivset infot, kuid sellest tuleb suuta üle olla ning keskenduda puhastele visioonidele. Maailm muutub vaatamata teatud protsesside aeglustumisele üsna kiiresti ning neid väliseid muutusi vormib ja suunab meie enda mõtte- ja tundeenergia, mida õigesti rakendades võime kutsuda esile sujuva ning harmoonilise ülemineku kõrgemasse võimalikku tulevikku – uude kuldajastusse. 

Käes on suurte kosmiliste ajastute vahetus, kuid paraku ei mäleta meist keegi, mis toimus tuhandeid aastaid tagasi, mil see planeet viimane kord sääraseid muutusi koges. Nimelt on nüüdseks lõppenud nii 26 000–aastane tsükkel kui ka 260 000–aastane tsükkel. Ning kuigi me ei tea, mis viimane kord aset leidis, võime aimata ja uskuda, et maailm muutus ka siis kardinaalselt /.../ 

Kui oleme selles muutumise protsessis ehedad ja ausad, siis kõik sujub. Aeg-ajalt võime küll mõnes teede ristumisepunktis õigest teeotsast mööda minna, aga kui oma viga märkame, tuleb teha peatus, aeg maha võtta ning oma kurssi korrigeerida. Te ei pea kõiki valikuid alati täiesti õigesti tegema, sest ikka juhtub, et millegagi pannakse natuke mööda. Eksimine on inimlik. Siiski on teil vaja kuulata oma sisetunnet ning kui teid valdab ebamugavustunne ja asjad ei suju, siis on see ilmne märk, et olete oma õigest kursist kõrvale kaldunud. Teisalt, kui jälgime pidevalt oma enesetunnet ja püüame olla kooskõlas suurema tervikuga, siis toimuvad ka kõik muutused palju kergemini /.../ 

Inimesed ei ole sageli oma eluga rahul, vaid tahavad seda pidevalt täiustada ja parandada – isegi siis, kui on oma tähtsamad unistused teostanud. Nad tahavad üha rohkem ja rohkem väliseid asju, ent ühel hetkel jõuavad kõik teelolijad taipamiseni, et füüsilise reaalsuse hüved ei paku neile kunagi lõplikku rahuldust, sest kõik need asjad ja kogemused on ebapüsivad ja sisult tühjad. 

Kui me selle äratundmiseni jõuame, vabaneb väga palju loovat energiat ning me ei pinguta enam, et vastuvoolu ujuda. Me suudame lõdvestuda ning mõistame, et tühjusekogemuse taga ei ole midagi muud kui Suure Jumalanna kohalolek, kes meile meenutab, et mateeria on illusoorne, kuid just seetõttu vormitav!


Raamat on müügil VALGUSESAARE e-poes (www.valgusesaar.com),



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar