Namaste´

kolmapäev, 26. november 2014

Meie oleme need, keda oodanud oleme












Kiesha Crowther
Little Grandmother


21.juuni 2014

Maa ja kogu edasise nimel


Kokkuvõtvalt kõige olulisemast

Selleks, et aidata iseennast ja meie planeeti, on meil vaja mõista, mis planeedil Maa praegu toimub.


Fukushima tuumajaam lekib endiselt ja radiatsioon kandub Vaikse Ookeani vetesse. Radiatsiooni on leitud toidus, kalades, juur- ja puuviljades, nii Lõuna-Ameerikas, Austraalias ja mujalgi, kuid sellest ei räägita avalikkusele, sellest vaikitakse.


Jaapanis käies selgus, et sealsed inimesed ei tea sellest midagi. Arstid ei tohi patsiendile öelda, et tema vähkkasvaja põhjuseks on radiatsioon.


Me ei tea tegelikku olukorda planeedil. Little Grandmother/Kiesha Crowther ei räägi seda kõike hirmu ja mure külvamise eesmärgil, mure energia on üks madalamaid, vaid selleks et anda ülevaadet tegelikust olukorrast ja end asjadega kurssi viia ja teada, millele oma energiat suunata. Võimendub see, millele keskendume, oma energiat suuname. Saatke armastust veele, saatke palveid loomade kaitseks, laadige palvega oma toit ja joogivesi.




Kristallid on praegu väga, väga olulised meie planeedi loomade, meie toidu ja meie kui inimolendite jaoks. Nad võtavad endasse ja salvestavad energiaid ja informatsiooni, võimendavad seda ja annavad planeedile tagasi. See annab meile lahenduse, kuidas me end tegelikult aidata saame. On aeg soetada endale kristall, kui sul seda veel pole. Iga inimene peaks kandma kvartskristalli/mäekristalli. Kristall kannab endas just nii palju energiat, kui palju sa soovid temasse panna.


Kõige suuremad inimese poolt loodud arvutid, kellad, suured masinad töötavad imepisikesel kvartskristallil, kuna kristall suudab hoida just nii palju informatsiooni ja energiat, kui palju sa soovid talle anda. Ta ei saa iial, mitte iialgi täis.


On teada, et hoides käes kvartskristalli, laadides teda oma armastuse, kavatsuse, oma energiaga, salvestab kristall selle informatsiooni ja mitte ainult – ta võimendab seda ja saadab taas välja. Kristallid loovad energiat. See on imeline.

Radiatsiooni on kõikjal, kuid me saame end 100% kaitsta.

Katse, mis seda tõestab.
Inimestel paluti saata Jaapanisse armastusega laetud ja radiatsiooni eemaldamise palvetega laetud kristalle. Jaapanis võeti klaasitäis vett, mille radiatsioonitase mõõtmisel näitas 100% ja asetati sinna üks selline kristall. Mõõtmine näitas, et 2 minuti pärast oli radiatsioonitase selles vees 0.


Kristallid kustutavad radiatsiooni, see on tõestatud. Teie palved, armastus, energia, taotlused, mille olete oma kristalli pannud, millega olete kristalli laadinud, tõepoolest tervendab. Pea meeles: ära kunagi palu kristallil radiatsiooni endasse tõmmata! Meie eesmärk on kustutada radiatsioon. Niisiis, tehke seda õigesti, hoides kristalli käes, laadige ta armastusega, palvega kustutada radiatsioon.


Mis on vesi? Igas veepiisas on kristall. Kristallid suhtlevad üksteisega. Asetades palvega laetud kristalli veekogusse, levib see palve kulutulena. Me teame seda dr. Emoto uurimustest. Inimese keha koosneb üle 75% veest. Kuidas mõjutavad sinu kristalle sinu iga päev mõeldud mõtted, kogetud tunded, emotsioonid?


Meil on aeg võtta teadmiseks, kes me oleme ja kui võimsad me tegelikult oleme. Me oleme palju, palju suurepärasemad olendid, kui me tegelikult arvame. Tegelikult me saame tervendada ennast ja inimkonnana ka kogu planeeti. Meie mõtted, armastus, taotlused, palved, mis pandud kristalli sisse, suudavad nullida radiatsiooni. Ja see pole sugugi väike tegu.
Tegelikult just see on see, mis meid päästab.




Vesi on kiireim energiajuht. Vesi koosneb kristallidest, mis omavahel suhtlevad. Hetkel, mil asetad õnnistatud kristalli veekogusse, jagatakse see palve koheselt iga ainsama veekristalliga selles veekogus. Katsed on tõestanud, et see info on mõne hetke pärast jõudnud ka jõe suudmesse. Meil on sõna otseses mõttes võimalik alustada oma planeedi tervendamist.


Kogu meie toit, puu- ja köögiviljad, liha - koosneb vee osakestest. Kogu meie külmikus olev toit võib olla radiatsiooniga saastatud, kuid seda on võimalik eemaldada, kui asetad oma külmkappi ühe palvega laetud kristalli. Pole midagi keerulist. Õnnista oma toitu, mitte igat suutäit eraldi, vaid asetades külmikusse ja oma joogivee kannu palvega õnnistatud kristalli/d. Pole vaja tunda hirmu, vaid olla teadlik ja hakata planeeti tervendama. Õnnistage oma vett. Kui Jaapani kõige saastatumast paigast võetud klaasitäis vett puhastus 2 minuti jooksul pärast õnnistatud kristalli vette asetamist, saame ka meie oma toitu ja joogivett kristallidega puhastada. Meil on võimalik ennast kaitsta.


Me saame ennast kaitsta, kui kanname kaelas puhast kvartskristalli e. mäekristalli ja oleme ühenduses Maaemaga, et tervendada ennast, jõuda kõrgemale tasandile ja saada armastuseks ja armastada planeet Maad. Me oleme Maaga samas võnkesageduses – kõik, mida teeme endale, teeme ka Maaemale ja vastupidi. Austagem maad, kui elavat olendit. Kui me ei austa oma planeeti, kui me ei armasta seda, kes meie keha elusana hoiab, kui me ei armasta Teda, kuidas saame armastada siis iseennast ?

Armastus on see, mis saab päästa maailma.
Meie oleme need, keda oleme oodanud.
Meie oleme tugevaimatest tugevaimad.
Meie oleme siin, et päästa maailm.

Meil on suur ülesanne. Oleme tulnud siia planeedile kõige suurepärasemal ajal, ajal mil on vaja suurimat muutust, me vajame tugevaimatest kõige tugevamaid. Siia planeedile, just praegusesse aega valiti vaid kõige kõrgeim hing, valiti kõige vastupidavam hing.

Te ei esinda siin mitte ainult iseennast,
vaid tervet perekonna pärilusliini/sugupuud.
Teie olite kõige tugevam hing.
See olid sina, SINA olid see.
Ära unusta, kes sina oled.
Ära unusta, et sina saad muuta maailma.
Me teeme seda üheskoos.



We need to be connected with the Earth
who gave us birth.


Tõlkis Ilme



Armastuse ja vett puhastava palvega laetud kristall, mis pillatud oma lähimasse veekogusse, kannab info edasi ja ühineb meie kõigi poolt vette pillatud kristallide infoga, mis ringlainetusena aina avardub, armastust ja tervendavaid võnkeid võimendab ja Emakest Maad puhastab. Õnnista mõttes ka igat lombikest ja vihmapiisakest oma teel.

Ma mäletan.
Mina Olen.
Ma usun.
Ma suudan.

Namaste


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar